svētdiena, 2016. gada 27. marts

Wayne Goss otas

Wayne Goss is britu grima mākslinieks, kas popularitāti ieguvis caur youtube video, kurā viņš atklātā un diezgan kolorītā veidā stāsta par produktiem, bet galvenokārt sniedz padomus un rāda pamācības. Pirms diviem gadiem izveidoja pats savu otu kolekciju, kas tiek izgatavotas Japānā ar rokām. Sīkāk par šo kolekciju var uzzināt no viņa paša šajā video. Otas ir ar ārkārtīgi mīkstiem dabīgajiem sariņiem, bet tās ir cruelty free


Nevarēju izšķirties starp šīm, Suqqu un Hakuhodo, bet, paskatoties atsauksmes, sapratu, ka visas šīs ir diezgan līdzīgas. Izlēmu atbalstīt Wayne Goss. :)

Es izlēmu iegādāties multifunkcionālo otu nr. 00, kas sākotnēji tika izlaista kā Holiday Brush, bet nu ir kļuvusi par pastāvīgās kolekcijas daļu, pieejama melnā vai baltā krāsā. Šeit Wayne demonstrācija.

Otra ota ir nr. 05, kas ir maza izmēra zīmuļota, šī ir realtīvs jaunums kolekcijā, pirmoreiz tika izlaista pagājušā gada rudenī Anniversary kolekcijas sastāvā.


Wayne Goss otas var iegādāties tikai www.beautylish.com, kas piegādā uz diezgan daudz valstīm, tai skaitā, arī uz Latviju.


00 ota maksā $85 un 05 ota - $20. Otas, līdzīgi kā citas Japānā ar rokām izgatavotās, nemaksā lēti, un es ilgi domāju pirms iegādes. Tā kā es dzīvoju ASV, tad man bija iespēja veikt pirkumu no Beautylish ar nomaksu, ko es arī izvēlējos - 3 maksājumos tas bija mazāk sāpīgi.

Abas otas ir ļooti mīkstas un strādā ideāli.
00 multifunkcionālā ota lieliski uzņem pigmentu un lieliski to iztušē. Faktiski es vēlētos, lai man tādas būtu vismaz 3, jo es šo lietoju gan pūderim, gan bronzerim, gan sārtumam. Tā kā bez sārtuma neiztieku nekad, tad tam sanāk lietot visbiežāk.

Mazā zīmuļota ir tik mīksta kā neviena cita ota, kas ir manā īpašumā. Salīdzinājumam, līdzīga tipa ota - MAC 219 man skrāpē jutīgo ādu ap acīm.


Es pat īsti nezinu, ko vēl piebilst par šīm otām. Sariņi neapšaubāmi ir ļoti kvalitatīvi, tāpat kā līdzsvarotie kātiņi, elegantais dizains un arī performance tām ir lieliska. Esmu ļoti priecīga, ka tomēr izlēmu par labu šo otu iegādei, tās pilnīgi noteikti ir mana otu topa augšgalā un tiek lietotas katru dienu. :)
***
Ja domājat par kādu japāņu izcelsmes otu iegādi, noteikti apsveriet Wayne Goss otas. Varbūt veidu izvēle nav tik plaša kā lielajiem zīmoliem, tomēr visas galvenās funkcijas ir noklātas. :) 

6 komentāri:

  1. pat nezināju, ka viņam ir savas otiņas. patīk Wayne Goss video, ik pa laikam skatos :)

    AtbildētDzēst
  2. Ticu ka šis ir dikti labas ;)) noteikti tikkkk mīkstas :)
    Es nenoturējos un sorīt pasūtiju šīs no Sigma http://www.sigmabeauty.com/performance-eyes-kit/p/PEPARNT tik labs piedāvājums, kā aŗī, šada tipa otiņas man nav, esmu iemīļojusi šo zīmolu ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, tas Sigma komplekts izskatās foršs, visādas noderīgas otiņas!

      Dzēst
  3. Izskatās labi, bet "auč", ku dārgi :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, lielās otas ir "auč".. :) Acu otas patiesībā ir tikai nedaudz dārgākas par MAC otām..

      Dzēst