svētdiena, 2013. gada 27. oktobris

Oktobra Glambag - "The Art of Beauty"

Jaunā oktobra paraudziņu somiņa ir klāt. Kopumā šī nav tāda pārāk izdevusies. Vai pareizāk sakot, man ne pārāk patika. Lai gan tas nemazina pašas somiņas "vērtību" - produkti bija interesanti, nomēģināšanas vērti, tikai nebija labi priekš manis. 

Somiņa (attēlā baltā ar sarkanajiem uzrakstiem) šoreiz par tēmu "The Art of Beauty". Saturam parasti ir kāda tēma, šoreiz varbūt tā īsti neuztvēru. Saturā (attēlā no kreisās): 

  • Sexy Hair Spray Clay Texturizing Spray Clay - matēta matu laka-māls.. Lai gan ražotājfirma man ir labi pazīstama un plauktā jau priekšā gan izslavētais sausais šampūns, gan dažādas lakas, tomēr šis "māls" maniem matiem nepatika gan. Sola matētu finišu un tieši tāda matēti netīra sajūta arī palika matos pēc šī produkta nomēģināšanas (mēģināju vairākas reizes). Iespējams, ka labi darbojas uz īsiem matiem vai frizūrām, kur vajag stingru fiksāciju, bet nu man tādas vajadzības īsti nav. Varbūt kāds var ieteikt, kur tādu vislabāk pielietot? Bet droši vien neturpināšu lietot.
  • Zoya nagu laka Mason tonī - skaista violeta krāsa, bet tā kā man tagad topā gēla nagi, tad šo atdevu draudzenes meitai.
  • Ole Henriksen truth serum collagen booster - izgaismojošs un kopjošs serums ar antioksidantiem un C vitamīnu. Lai gan neesmu iedziļinājusies kolagēna serumos un īsti nezinu, kādam bija jābūt pareizajam efektam, bet manā gadījumā laikam dabūju alerģisku reakciju. Vai arī vienkārši āda tika nelāgi satracināta nomierināšanas vietā un alerģija radās vēlāk no citiem testētajiem līdzekļiem, bet nu pašlaik nav pārāk forši.. Serums smaržoja jauki citrusīgi, kā solīts, uzklājās viegli un ātri iesūcās, bet pēc tam āda palika tik sausa un sarkana, ka nekāds mitrinātājs nespēja palīdzēt vairākas dienas. Arī noteikti neturpināšu lietot.
  • Ofra Sultry Lipgloss and Plumper - mitrinošs un "uzpumpējošs" lūpu spīdums. Apmēram tā arī ir kā solīts - spīdīgs ir, kņudinošā "pumpētāja" sajūta arī mazliet ir, bet nu nekas īpašs. Tonis man mazliet par brūnīgu, konsistence bija ok, nebija ne pārāk lipīga, ne pārāk šķidra. Mazliet palietošu, ja būs pie rokas. :)
  • Nourish Organic Deeply Nourishing Coconut &Argan Body Lotion - ķermeņa losjons ar kokosa un argana? eļļu, solīts, ka mitrinās, mīkstinās un izlīdzinās ādu. Lai gan par šo produktu man bija vislielākā interese, jo "organic", taču arī neliela vilšanās - nu nekas īpašs. Smuki smaržo, jā, bet nekādu dižo efektu nemanu. 

Pa kreisi - Ofra Lipgloss, pa labi Zoya nagu laka
Tā nu šomēnes nekas mani neieinteresēja un arī bagātīgi piesolītās atlaides šo firmu produktu iegādei mani nekā neietekmēja. Bet somiņa smuka, to gan noteikti kaut kur pielietošu. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru