svētdiena, 2014. gada 7. decembris

Fokusā: Nails Inc rudens kolekcija

Nolēmu dot vēl vienu iespēju Nails Inc. nagu lakām. Iepriekšējā reizē diezgan vīlos nagu laku noturībā, arī labam klājumam bija nepieciešamas vairākas kārtas. Bet tā kā kompānija ir nomainījusi ne tikai savu logo, imidžu, dizainu, bet arī nagu laku formulu un pat pudelītes, tad nolēmu mēģināt vēlreiz. 
Dikti iepatikās šī gada rudens kolekcijas mini komplektiņš. 
Izlēmu par labu šim, lai pamēģinātu vairākus toņus, tā vietā lai par to pašu naudu iegādātos 2 pilnās pudelītes. Komplekts ar 6 mini lakām (katra 4.6 ml) maksāja $29, viena pilnā pudelīte $15 (8ml). Pilnā izmēra pudelītēm gan ir manis kārotā platā otiņa, kas minipudelītēs nav, bet nu ko padarīsi, visu vienlaicīgi jau nevar gribēt. :) 

Pavisam rudens-ziemas kolekcijas Gel Effects sērijā ir 12 toņi.
Gel Effects lakas esot viegli un gludi uzklājamas, solās būt ļoti pigmentētas, ar spīdīgu gēlveida efektu, kam nav nepieciešama UV lampa. 

Šajā komplektiņā ir 6 no kolekcijas lakām (no kreisās):
Mayfair Lane, Porchester Square, Old Bond Street, Beaufort Street, Little Brick Lane, Victoria.
No šiem manā kolekcijā ir 2 jauni, unikāli toņi - zilais un ķieģeļsarkanais. Pārējiem jau varu atrast līdziniekus. Ne visi ir mats matā, bet diezgan līdzīgi. Zemāk salīdzinājums.. Pirmais (Mayfair Lane) un pēdējais (Victoria) jau ir devušies pie draudzenes. 
Nails Inc Mayfair Lane vs Zoya Dot

Nails Inc Porchester Square vs Essie Take It Outside

Butter London Snog vs Nails Inc Beaufort Street

OPI Gwen Stefani Singing in Color vs Nails Inc Victoria

Un te divi manā kolekcijā unikālie toņi - Old Bond Street un Little Brick Lane:
Secinājumi par šo kolekciju:

Plusi
+ Toņi man ļoti patīk.
+ Izskatās kā gēla laka.
+ Patīk labāk par iepriekš mēģinātajām Nails Inc lakām.

Mīnusi
- Laka ir pabieza un ātri apžūst, tāpēc nav pārāk daudz laika rūpīgai uzklāšanai, kas droši vien arī nav nepieciešams ar lielo plato otiņu, bet mini versijām otiņa ir maziņa un nākas mērcēt pudelē vairākkārt un sanāk drusku čakars.
- Biezākā kārtā klājot, var iegūt necaurspīdīgu pārklājumu, tomēr tas nav līdz galam vienmērīgs, tādēļ es noteikti klāju 2 kārtas.
- Vairākās kārtās ilgi žūst.
- Noturība ar visu bāzi un virskārtu uz maniem nagiem ir vidēja - 2 dienas (2. dienā jau ir noberzušās naga maliņas) (parasti lakas turās 2-3 dienas).

Rezumē - ja nu ir vēlme izmēģināt kaut ko no Nails Inc, iesaku pirkt lielā izmēra pudelīti - ar plato otiņu un jauno formulu varētu būt tīri ok, lai gan par $15 es pilnīgi noteikti labāk iesaku Butter London, kas ir manas all-time favorite lakas pašlaik. :)

1 komentārs: