pirmdiena, 2016. gada 16. maijs

Mana makeup kolekcija: Urban Decay

Dzirdot, ka gaidāma Urban Decay ienākšana Latvijā, nolēmu apkopot lietas, kas man ir mājās no šī zīmola. 

Jāsaka kā ir, šis nav mans pats pats iecienītākais zīmols, taču daži mīļprodukti laika gaitā ir uzradušies, ko lietoju ikdienā un bieži. 

Un tā, manā kolekcijā ietilpst:
  • Perversion tuša - šī bija laba tuša kuplu, messy skropstu efekta iegūšanai. Iekļuva manā high-end tušu top5
  • Eyeshadow Primer Potion parastais (gaišākajā iepakojumā) un anti-aging (tumši lillā iepakojumā) - parastais kaut kā pārāk neaizrāva, bet anti-aging strādā ļoti labi - ēnas nekustas no vietas un toņi noteikti kļūst košāki.
  • All Nighter Makeup Setting Spray - grima noturību paildzinošs sprejs - šis man arī ļoti patīk, ir ar ļoti smalku smidzinātāju, neuzkrītošu aromātu. Lietoju pa vidu grima kārtām un arī pašās beigās, lai galvenokārt noņemtu pūderaino finišu. Iecienītākais šāda veida sprejs. 
  • Gwen Stefani acu ēnu palete - šī ir absolūts favorīts, ļoti patīk. Nevar ne salīdzināt ar divām sekojošajām paletēm. Šajā ir toņi visām manām vajadzībām, gan matēti, gan mirdzoši. Priecē arī tas, ka šīs birst mazāk nekā citas UD ēnas. Atsevišķas atsauksmes droši vien nebūs, jo šī ir limitētā izlaiduma palete. 
  • Wallpaper palete - pasena palete, jau sen kā izlobīta un ievietota Z-paletēs, bet šeit saliku atpakaļ vienuviet kā tā izskatījās pirms izjaukšanas. Darbošanos ar Z-paletēm un šo oriģinālā izskatā var redzēt šeit. Šajā ir smuki toņi, bet visi ļoti mirdzoši un ārkārtīgi bristoši. Arī birst mirdzumi dienas gaitā no acīm. Nemaz nelietojas, faktiski vajadzētu izmest... 
  • Naked Basics palete - šī arī man galīgi neiet ikdienā. Manā skatījumā ir neveiksmīga toņu izvēle - daudz gaišo un tikai 1 tumšāk brūns, kā arī šīs ēnas diezgan daudz birst. Basics2 noteikti izskatās ar labāku toņu izvēli. 
  • 24/7 Glide-On zīmuļi - Woodoo (violetais) un Black Velvet (melns ar velveta finišu) - šie labi, ļoti krēmīgi, piesātinātos toņos, bet man tomēr dienas gaitā izplūst. 
  • Gwen Stefani lūpukrāsu paraudziņi toņos Firebird, Rocksteady, Ex-Girlfriend, 714. Šīs man ļoti patīk, bet diemžēl jau pārsvarā ir izpirktas, mēģinu vēl kādu nomedīt. Katrā ziņā, kad šie diezgan dāsnie paraudziņi izlietosies, noteikti pievērsīšu uzmanību citām UD lūpukrāsām. 
Gwen Stefani palete
Wallpaper palete
Naked Basics palete
Naked Basics "smēriņi" :)
24/7 Glide-On zīmuļi







Gwen Stefani lūpukrāsu paraudziņi

Šeit mēģināju demonstrēt produktus darbībā, kā nu pratu.. :) 
Grims visur viens un tas pats, mainās tikai lūpukrāsas. :) 
No UD izmantota Gwen Stefani palete acu ēnām, izgaismotājam un uzacīm, anti-aging ēnu praimeris, All-Nighter fiksācijas sprejs, kā arī visi 4 Gwen Stefani lūpukrāsu toņi (no augšas uz leju - Ex-Girlfriend, Rocksteady, 714, labajā pusē Firebird). 

Papildus lietots L'Oreal Cushion tonālais, Nars Orgasm sārtums un Laguna bronzeris, Benefit uzacu želeja, Charlotte Tilbury skropstu tuša.

***
Tā lūk. Neapšaubāmi šim zīmolam ir ļoti kvalitatīvi produkti, piedevām ar savu "odziņu", iepakojumi arī vienmēr ir forši un ar interesantiem dizainiem. No personīgās pieredzes noteikti iesaku acu ēnas (lai gan ne visas ir turbo lieliskas), ēnu praimerus, finiša spreju un lūpukrāsas.

Man personīgi acu ēnas laikam kādam laikam pietiks, par kulta produktu - Naked paletēm es nemaz nedomāju, jo tās mani neviena īsti neuzrunāja. Taču kādu no Naked līnijas tonālajiem produktiem, lūpukrāsas vai vaigu sārtumus gan varētu vēl nomēģināt. 

7 komentāri:

  1. O, Tev jauna matu krāsa?:) vai man tikai tā liekas, tā vai tā ir smuki ;) Lūpu krāsa kreisajā apakšejā stūrī - ļoti piestāv ;)
    Par produktiem, gaidu kad LV ienāks un varēsu apčamdīt kādu tonālo krēmu & acu zimulīšus:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Hihi, šī sarkanā ir jau kādu laiciņu, bet nu ruļļi gan ir pirmoreiz! :)
      Tas ir ļoti forši, ka būs beidzot iespēja apčamdīt, citādāk jau tā ir, ka grūti uz dullo kaut ko izvēlēties online, īpaši ja tik plašs piedāvājums..

      Dzēst
  2. Toņu ziņā man arī šķiet saistošāka basics2.
    Nars orgasm nemaz neizskatās oranžīgs, kā biju iedomājusies. Ļoti labi piestāv, īpaši pie koraļkrāsas lūpukrāsas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šeit noteikti lomu nospēlē mana dabīgā vaigu krāsa, jo tā kā lietots L'Oreal Cushion tonālais, tad tas pilnībā nenomaskē manus dabīgi sārtos vaigus. Orgasm nav īsti oranžīgs, vairāk tāds persiks ar zeltainu nokrāsu.

      Dzēst
  3. čirkainā!
    Man ļoti patīk kā Tev tie izskatās... :)

    Šoreiz tik par matiem! :)

    AtbildētDzēst
  4. Uzmetot aci nevarēju saprast, kāpēc pirmajā bildē tabletes:D tik interesants iepakojums, ja nepateiktu nesaprastu.
    UD 24/7 man arī patīk, bet jāpiekrīt Tev, ka diemžēl arī tie izsmērējas pa dienu..

    AtbildētDzēst