piektdiena, 2016. gada 24. jūnijs

Foreo Luna Play - sejas tīrīšanas mazulītis

Sejas tīrīšanas ierīces kā Clarisonic un daudzas tām līdzīgas ir tirgū pazīstamas jau ilgāku laiku. 
Mana sejas āda ir ļoti jutīga, un nav mierā ar abrazīvām lietām kā skrubji un tml., tādēļ uz šīm sejas "birstēm" pat neskatījos. 

Kad iznāca Foreo Luna silikona ierīce, noskatījos ar interesi. Aptaustot veikalā, likās, ka šī varētu būt pietiekami maiga manai sejai, taču 200$ likās pārāk sālīti, arī, ja ierīce kalpo daudzus gadus un tai nav nepieciešams regulāri mainīt detaļas, kas radītu papildus izdevumus.

Protams, Foreo arī nav sēdējis uz vietas un piedāvā Luna Mini - mazāka izmēra ierīci par attiecīgi mazākām naudiņām, kā arī Luna Go - ceļojumu izmēra ierīci. Nu jau visām ierīcēm iznākusi 2. versija, kam ir lielāks tīrīšanas virsmas laukums un vēl kāda tur augstāka efektivitāte, bet pagaidām arī lielāka cena.

Bez sejas tīrīšanas ierīcēm Foreo piedāvā arī zobu birstes, mēles tīrītājus, kā arī sejas mazgāšanas līdzekļus. Visām lietām ir arī "vīriešu versija". 

Nebiju ievērojusi, ka Foreo ir laidis klajā arī Play ierīci - pavisam mazītiņu mazgātājbirstes versiju, līdz kamēr to saņēmu Allure skaistumkastītē. Neaprakstāms bija mans prieks, tur atrodot $40 vērto ierīci, dienas un nakts mazgāšanas līdzekļu mini versijas. 


Es nezinu, vai izmēģināšanas pēc būtu pirkusi šo Play ierīci par $40, jo tā ir "vienreizlietojama", t.i., nav uzlādējama. Domāta 100 lietošanas reizēm un tad jāizmet. Bet tā kā nāca kastītē, kas maksā $15 mēnesī, ļoti nopriecājos un ķēros klāt pie lietošanas. 

Jāsaka, ka šis mini mazulītis nav pats ērtākais, ko turēt rokā, jo tā kā tas viss vibrē, tad pastāv risks, ka izkrīt no rokām. Bet ņemot vērā, ka lietošanas ilgums ir 1 minūte katrā reizē, tad to var pieciest. Jāpiemin, ka šai mikro ierīcei nav taimera, ir tikai on-off poga, tā ka 15 sekundas katram laukumam jāskaita pašam līdzi. :)
Lasīju atsauksmes, ka citiem ierīce ir pārstājusi darboties jau pēc pāris reizēm, bet man nokalpoja vairāk kā 5 nedēļas, lietojot vienu reizi dienā. Tā kā laiku neuzņēmu pēc taimera, tad grūti pateikt, cik tieši minūtes tas strādāja.
Pēc tam to izmantošu kā grima otu tīrīšanas virsmu. 


Mana galvenā baža par to, kā tas uzvedīsies uz ādas - vai nebūs abrazīvs, tika pilnībā nomierināta - ierīce ir maiga un neko neskrāpē un neberž. Tikai mazliet kaitinoša ir tā dūcošā trīcoņa, ko jūtu cauri  kauliem. :) 

Pats galvenais jautājums laikam ir - vai tā strādā, t.i., vai āda paliek tīrāka. Es visvairāk jūtu tieši masējošo iedarbību un kā mazgāšanas līdzeklis burtiski tiek iemasēts ādā. Tīrāka arī noteikti paliek, to jo īpaši izjūtu laikā, kad pieradinu ādu pie retinola un tā ir īpaši sausa un ir uzradušies agrāk neredzēti sausuma laukumiņi... 

Runājot konkrēti par šo mini mazulīti, domāju, ka tāds būs ļoti noderīgs, ja esat Foreo lielās ierīces cienītājs un bieži ceļojat, un nevēlaties staipīt līdz lielo. Tad šīs būs ideāls, jo ir maziņš un viegliņš. Ikdienā mājās lietot nav pārāk ērti, tādēļ, ja vispār ir vēlme pēc šādas ierīces, tad ir noteikti vērts iegādāties vidējo vai lielo. 

No otras puses - lai uzzinātu, vai vispār patīk vai nē, ar šādu mazu, lētāku variantu to var ļoti labi noskaidrot. Pateicoties šim mazulītim, pašlaik nopietni apsveru domu iegādāties lielo ierīci.

Tīrīšanas līdzekļi man likās iedarbīgi, lai gan manai gaumei noteikti pārāk aromātiski. Nebija tā ka alerģija uzreiz, bet nu drusku degunā cirtās.

Dienas mazgāšanas līdzeklis ir krēmīgs un ļoti patīkams mazgāšanas procesā.  Pēc tam āda ir mīksta, mitrināta un ļoti labi uzsūc nākošos produktus. Ja vien nebūtu tas niknais aromāts..
Nakts mazgātājs man nepatika, galvenokārt dēļ tā, ka aromātisks un tanī ir mazas abrazīvas daļiņas. Tās man ādā iemasēt nu galīgi negribējās. :) 


Tāds nu izskatās šis mazulītis.. :)

Kastītē klāt pievienotais kupons ar $40 atlaidi mani tā vien mudina iegādāties pilnā izmēra ierīci..  Tagad domāju, domāju....

Ja jautāsiet, vai ieteiktu Foreo ierīci, tad es teiktu, ka jā - jo īpaši, ja ikdienā neaizraujaties ar dažnedažādiem eksfoliācijas līdzekļiem, tad šis būs ļoti ērts un vienkāršs veids, kā šo jautājumu nokārtot no rīta un/vai vakarā. :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru