ceturtdiena, 2014. gada 23. janvāris

Fresh "Sugar Baby" lūpu lietas

Ļoti gribēju lūpu skrubi. Manā vēlmju sarakstā vēl joprojām atrodas Sara Happ lūpu skrubji, bet uz tiem nevaru saņemties, jo nav lēti. Vispirms nolēmu izmēģināt kādas citas firmas lūpu skrubi.

Firma Fresh mani jau kādu laiku ļoti interesē.
Tā dibināta 1991. gadā Bostonā. Divi, šķiet, krievu izcelsmes cilvēki - Lev Glazman and Alina Roytberg sāka ar aptiekas tipa veikalu, kurā paši savām rokām gatavoja dabīgus, bet izsmalcinātus produktus. Pirmais bija ovālās ziepes. 1995. gadā šīs ziepes sāka pārdot Barneys universālveikalā Ņujorkā un kopš tā brīža sākās viņu slavas gājiens.
Kā viņi paši apgalvo, Fresh ir bijuši pionieri vairākās jomās, īpaši cukura pielietošanā - 1998. gadā viņi aizsāka savu cukura skrubju līniju.
Šodien Fresh ir neskaitāmi veikali daudzās pasaules valstīs, viņi ir saņēmuši dažādas balvas un atzinības no žurnāliem, šoviem un slavenībām.
Fresh ir vairākas produktu līnijas - cukura, rožu, sojas, māla, melnās tējas, lotusa ziedu, kaut kāds mūku rokām gatavots pretnovecošanas brīnumlīdzeklis (creme ancienne) un pavisam nesen 2011. gadā iznāca jauna līnija ar smilšērkšķi, par kuru viņi paši apgalvo, ka šādā koncentrācijā kosmētikā to ieviesuši pirmie. Ideja par smilšērkšķi nāk no Ļeva bērnības Sibīrijā, kur to lietoja ārstniecībā. 
Fresh populārākie produkti no www.fresh.com
Fresh produkti nav tie lētākie, tādēļ kā vēl labāk izmēģināt, ja ne ar šiem apetītlīgajiem lūpu mini produktiem, ko par $28 varēja iegādāties komplektiņā "Sugar Baby" no Sephora.

  • Sugar Lip Polish - pilns iepakojums maksā $22.50
Ražotāja norādījumi 
Kas tas ir: Cukura lūpu skrubis.

Sastāvā: Brūnā cukura kristāli, šī sviests, jojoba eļļa. Parastie kaitīgie nav.

Ko tas dara: Nopulē nost sauso ādu, pabaro ādu.
   
Kā ar to rīkoties: Iemasēt lūpu ādā, noskalot ar drāniņu, ieteicams 2-3 reizes nedēļā.

Mani novērojumi
Mani visvairāk interesēja tieši šis lūpu skrubis. Tam ir ļoti garšīga smarža, un gandrīz tikpat laba garša.
Skrubis sastāv no gaišbrūnas masas ar cukura graudiņiem, kuri ļoti labi noskrubē sausas lūpas. Savukārt sviestainā masa uz lūpām atstāj tādu kā vaskotu kārtiņu, kas tiešām ļoti labi pabaro un mīkstina lūpas. 
Man šis ļoti patīk. :)
  • Sugar Rose Tinted Lip Treatment Sunscreen SPF 15 - pilns iepakojums maksā $22.50
Ražotāja norādījumi: 
Kas tas ir: Barojošs, tonēts lūpu līdzeklis, tonī Rose. 

Sastāvā: Cukurs, barojošu eļļu maisījums (t.sk. limnantes un upeņu sēklu eļļas), vīnogu kauliņu polifenoli (?). 

Ko tas dara: Mitrina, aizsargā un mīkstina lūpas, dodot maigi rozīgu toni. Lūpas tiek mitrinātas 6h, toni pēc nepieciešamības var pieaudzēt. SPF 15 UVA/UVB aizsardzība. 

Kā ar to rīkoties: Uzklāj lūpām pēc nepieciešamības.

Mani novērojumi
Ļoti smuki smaržo, tāpat kā skrubis - cukurīgi. Sviestīgā kārtiņa ilgi turās uz lūpām. Tonis ir ļoti viegls, mīkstināšana arī ir, bet mani drusku pārsteidz formāts. Forši ir, ka vāciņš noskrūvējams, bet iekšā ir tāds ļoti tievs un trausls klucītis. Man tas diezgan ātri nolūza. Nevarētu teikt, ka ērts lietošanā. Es gribētu cerēt, ka par tādu cenu par lūpu balzāmu pilna izmēra produkts ir ērtāks. 
Man nu tā. :|
  • Sugar Shine Treatment - pilns iepakojums maksā $18.50
Ražotāja norādījumi:
Kas tas ir: Spīdīgs lūpu līdzeklis, kas veicina pilnīgumu un uzlabo līnijas un saglabā mitrumu.

Sastāvā: Cukurs, commiphora ekstrakts, cupuaçu un mango sviesti, hialuronskābes pildīti graudiņi, upeņu un vīnogu kauliņu eļļas. 

Ko tas dara: Veicina lūpu pilnīgumu, uztur mitrumu līdz 6h, izceļ lūpu dabīgo krāsu un pabaro. 

Kā ar to rīkoties: Var lietot vienu pašu vai uzklāt virs lūpukrāsas. 

Mani novērojumi

Šim spīdumam ir vairāk citrusīga smarža, tomēr arī cukura aromāts ir jūtams. Pietiekami biezs, bet nav ļoti lipīgs. Lūpas ir spīdīgas, bet sastāvā nav izteikti spīdumi vai spīguļi. Es varētu piekrist tam, ka izceļ lūpu dabīgo toni. 
Ir ok, bet nekas īpašs. :|

2 komentāri:

  1. eh, viss jau forši - tik atkal pie mums Latvijā ko tādu pat ar lupu meklējot neatrast :(

    AtbildētDzēst
  2. Jā, tā droši vien ir - šis vairāk noder lasītājiem šajā krastā. Fresh ir arī veikals Londonā, tā ka ja sanāk tur būt, ir vērts iečekot. Tas veikals arī sūta produktus pa Eiropu, ja uzraksta epastu uz: london@fresh.com. :)

    AtbildētDzēst