otrdiena, 2014. gada 18. marts

Impulse Cosmetics krāsas

Paldies Artai no Arta's place par ideju, pati nekad neiedomātos šādu firmu sameklēt. Artas komentārs par Impulse Cosmetics ēnām bija, ka smuki un intensīvi toņi. Tā kā atrodos ASV un sūtīšana šeit lēta, tad nolēmu tās izmēģināt. 
Impulse Cosmetics ir maza kompānija, kas specializējas košu krāsu dekoratīvajā kosmētikā. Produktu klāsts šaurs - viņi piedāvā košas matētas lūpukrāsās, košas acu ēnas, kā arī pēc pasūtījuma izgatavotas nagu lakas. Piedāvā arī ēnu bāzi, skropstu tušu, matējošo lūpu pulveri un dažādu veidu gliterus. 
Paraudziņu izmēros piedāvāja vairākas lietas, no kurām es izvēlējos 3 acu ēnu paraudziņus - varēja norādīt, kuras tieši grib, ēnu bāzi un matējošo lūpu pulveri. 
Pasūtījums no www.etsy.com tika apstrādāts momentā, atnāca arī dažu dienu laikā. Paši paraudziņi maksāja $5.95, sūtīšana $2.79, tātad viss kopā nepilni $9. 

Īsumā par katru no produktiem.

  • Glam Glue eye base - acu ēnu bāze. Domāts galvenokārt produktiem ar spīdumiem. Notur vietā ēnas, izceļ krāsas. Jālieto plānā kārtā, lai nesaiet krunciņās. 
Man tā arī nav izdevies uzklāt tā, lai ēnas nesaietu krunciņās. Sastāvā ir dažādi sviesti, un tāda man arī bija sajūta uz acīm, ka kaut kas sviestīgs uzsmērēts. Līmes zīmuļa konsistence, smarža arī līmveidīga. Ēnas labi pieķer, bet nu iztušēt ļoti grūti. Droši vien ar tīriem birstošiem spīdumiem strādā labāk, bet ar pašu ēnām kopā man neizdevās sadraudzēties. 

  • Mattifying Lip Powder - matējošs lūpu pulveris. Domāts, lai jebkuru spīdīgu lūpukrāsu pārvērstu matētā. Lietošana pavisam vienkārša - uzkrāso jebkuru lūpukrāsu, uzklāj pa virsu šo pulveri un iegūst matētu efektu. 

Attēlā nav manas lūpas, bet gan no Impulse mājas lapas (man neizdevās nevienu labu bildi uztaisīt ar savām). 
Šis produkts strādā, kā solīts, tikai mazliet ķēpīga tā pulvera uzklāšana - es ņēmu ar otiņu un noklāju pa mazam laukumiņam, kamēr visas lūpas ar pulveri. Pulveris sasūcas lūpukrāsā un lūpas paliek apmēram tādas, kā apakšējā attēlā. Procesa laikā ir tāda jocīga, vēsa sajūta uz lūpām. 
  • 3 acu ēnu paraudziņi - birstošas minerālās ēnas. (2 no maniem toņiem vairs nav viņu mājas lapā atrodami.) 
Poison Apple - aveņu rozā ar hameleonu spīdumiem
Poseidon - zils ar minimāliem mirdzumiem
Sovereign - duohroms, matēts lillā ar zelta šimmeri
Es nemēģināju iegūt tādu intensitāti, kā bija mājas lapā produktu attēlos, man toņi patika arī tāpat. Pigments ir diezgan spēcīgs, nevarētu teikt, ka ļoti bira, bet man grūti gāja ar iztušēšanu. Man jau drusku ir bail no birstošajām ēnām, nav roka piešauta, piedevām ar šādiem spilgtiem toņiem. Vajadzēja laikam pasūtīt riktīgus šimmerus, tad labāk varētu izmantot akcentiem, šos paraudziņus gan jau arī kaut kā tā izlietošu. 

Kopsummā - interesanti bija šos produktus pamēģināt, taču manā kolekcijā īsti pēc šādiem nav nepieciešamības. Iespējams, tādas lietas noder grima māksliniekiem, kur vajag visādi eksperimentēt.
***
Cik lietderīgs jums liekas tāds lūpkrāsu matējošs pulveris?

4 komentāri:

  1. Gribētos pamēģināt, toņi skaisti, bet visticamāk, ka nelietotu ikdienā, pārāk ķēpīgs process, nobirdinātu visas drēbes! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Droši vien kārtīgi pieaudzējot, varētu dabūt arī tik intensīvus toņus, kā firmas fotogrāfijās, tie vispār super.. Man arī tas ķēpīgums traucē ar birstošajām..

      Dzēst
  2. njā... mājas lapā acu ēnas izskatās uh un ah, te ne tik ļoti izteiktas tieši specefektu ziņā - visi spīdumi utt. bet paši par sevi toņi ir glīši.

    matējošais pūderis patiesībā varētu būt tīri forša lietiņa, bet es domāju, ka lielāko labumu tādam atrastu grima mākslinieki fotosesijās nekā parastais kosmētikas lietotājs.

    bet vispār es ar birstošajām lēnām mācos sadzīvot, bet laikam man neatmaksātos īsti sūtīt, ņemot vērā piegādi, kā arī summu, par kuru nav jāmaksā nodokļi, limitu... Paldies, ka atrādīji - vismaz var zināt, kas un kā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tos specefektus gan jau var sasniegt, ja kārtīgi piestrādā un salīmē kārtu uz kārtas..
      Man arī tā likās par to matējošo, diez vai man kaut kad tāpat vien radīsies vajadzība no kādas spīdīgas lūpukrāsas iegūt matētu. :)
      Nu no ASV pa pastu sūtīt varētu nebūt gan pārāk izdevīgi.. Man šķiet, ka Anglijā jau arī netrūkst visādas interesantas firmas, ko izmēģināt. :)

      Dzēst