piektdiena, 2014. gada 28. marts

Marta Glambag - Destination Beauty

Šī mēneša somiņas tēma - Destination Beauty - doma par gatavošanos vasarai un brīvdienām. Somiņa tāda plēvīga šoreiz, bet zīmējumu darinājusi vietējā Sanfrancisko māksliniece Klari Reis
No 11 iespējamajiem produktiem man tika 4. Apskatot, kas vēl bija iespējams, kļuva drusku žēl, jo man negadījās dažas interesantas lietas no, piem., OPI, NYX, MISSHA, PIXI un tml. 
Bet nu kas ir, tas jātestē. :) 

 Un tā, somiņā atradu:
  • BareMinerals Marvelous Moxie Lipgloss - lūpu spīdums tonī Rebel, ceļojumu izmērs 2.25ml (pilnais 4.5 ml, $18), pieejams 15 toņos.
Ražotājs sola: vidēji caurspīdīgs lūpu spīdums ar krēmīgu tekstūru un spīdīgu finišu. 

Man jau 2 no Moxie spīdumiem ir priekšā. 
Šis tonis ir īpaši foršs, tāds maigi rozīgs, izceļ dabisko lūpu krāsu. Ir vaniļas/piparmētru aromāts, mazliet lipīga. Man patīk. :)






  • Be a Bombshell Bora Bora Eyeshadow Quad - acu ēnu četrinieks, 4.8g/$16. Pieejami 4 veidu komplektiņi.
Ražotājs apgalvo, ka šīs ir ļoti pigmentētas, ilgnoturīgas acu ēnas, ko var lietot arī kā laineri un tml. Sastāvā parabēni.

Mani sākumā nobiedēja toņu salikums, bet nav tik traki. Ēnām ir krēmīga tekstūra, pigmentācija arī laba. Iepakojums tāds palēts, bet tā ir visai šīs firmas kosmētikai, ko man nācies turēt rokās. Ēnas tīri labi iztušējas, arī noturība laba, visu dienu bez praimera, nekāda vaina. Īpaši man patīk zilais tonis. Noderēs. Komplektiņš ir ok. :|
  • Chella Indigo Blue Eyeliner - acu zīmulis indigo krāsā, 11g/$24. Pieejami 2 toņi. 
Ražotājs apgalvo, ka šī ir inovatīva, iepriekš nekur neredzēta lainera tinte, kas ir ļoti pigmentēta, ātri nožūst, ir ūdensnoturīga, nesmērējas un turas visu dienu. Bez parabēniem.

Es biju ļoti ieintriģēta, kas tad tur tāds tik inovatīvs. Jāsaka, ka ražotāja apgalvojumi pa lielam atbilst - laineris ir ļoti pigmentēts, nožūst gandrīz momentā un tiešām turas visu dienu, nepakustoties. Smaržo un pēc sajūtas ir tāds kā flomasters. 
Bet šim ir viens liels mīnuss - iepakojums. Pirmkārt, korķis nofiksējas ļoti viegli un man nav pārliecības, ka zīmulis neizžūs ļoti ātri. Un otrkārt - aplikators ir ļoti dīvains - jau pēc pirmās lietošanas reizes uzvedās kā nolietots flomasters - tas mazliet pūkojās un tā kā salocījās/salūza. Precīzu līniju ar to vairs neuzvilksi. Jūtos vīlusies. :(
  • Klorane Smoothing and relaxing patches with soothing cornflower - tumšo loku un pampumu mazinošas kompreses acu zonai. Nopērkams 7 iepakojumu komplekts/$18.
Ražotājs apgalvo, ka šīs kompreses samazinās tumšos lokus un sapampumu zem acīm un atsvaidzinās izskatu. Pirms lietošanas jāatdzesē ledusskapī, jālieto 20 minūtes.
Sastāvā rudzupuķu ekstraksts, arnika un kumelītes, kā arī minerāleļļa, alkohols, parabēni un propilēnglikols. 

Es noņēmu jau pēc 5 min, jo bija sajūta, ka dedzina. Bija intensīva vēsuma sajūta, bet arī kaut kas nenosakāmi nepatīkams. Sastāvs nu galīgi neuzrunājošs. Nepatika. :( 

***
Reāli no šī mēneša produktiem priecēja BareMinerals lūpu spīdums, tos es lietoju un vēl viens tonis par skādi nenāk. Pārējie nu tā.. 

5 komentāri:

  1. lūpu spīdums foršs izskatās, acu ēnām krāsas gan tādas... ne ļoti...

    Kompreses gan izsklausījās forši, žēl gan, ka efekts tāds. :(

    es laikam būtu vīlusies. bet tā laikam ar tām beauty boxes ir - vienu mēnesi ir labi, citu - nepārāk.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas lūpu spīdums atsver visus tos pārējos.. :) Šoreiz bija tīri interesanti produkti, ko izmēģināt, lai arī rezultāti tādi nekādi. Un par $10 ir ok, arī ja katru reizi tikai 1 produkts ir lietojams. :)

      Dzēst
    2. par 10 dolāriem gan - tad tas visu atsver :)

      Dzēst
  2. Arī liku lielas cerības uz kompresēm, ka būs sajūsmas spiedzieni.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man kaut kā līdz šim nav sanākusi draudzība ne ar vienām zem-acu kompresēm.. Vienmēr kaut kas ne tā.. :)

      Dzēst