piektdiena, 2014. gada 21. marts

OCC Lip Tar - lūpu darva :)


Obsessive Compulsive Cosmetics
jeb OCC radīja grima mākslinieks David Klasfeld Ņujorkā, 2004. gadā. Pirmos airbrush grima produktus sāka piedāvāt 2006. gadā, tad sekoja nagu lakas un mirdzuma pulveri.
2009. gadā tika prezentēts Lip Tar - to varētu latviskot kā lūpu darva, kas šodien ir slavenākais OCC produkts. Papildus šim OCC ražo dažādus koncentrētus pigmentus, spīdumus, arī airbrush produktus, otas, acu zīmuļus un vēl šo to.
OCC filozofija ir piedāvāt profesionālus grima produktus, kas ir 100% vegāni, brīvi no vardarbības pret dzīvniekiem (ir PETA sertifikāts). Plašāk šeit: www.occmakeup.com

Nolēmu arī es izmēģināt izlavētos Lip Tar un iegādājos limitētās kolekcijas minikomplektu, kurā bija 4 mini krāsas, otiņa un pamācība.
Komplekts maksāja 20$, katrā tūbiņā 2.5ml produkta. Pilna izmēra 10ml tūbiņa (kopā ar otiņu) katra maksā $18. 

Lip Tar pieejami ar vairākiem finišiem - matēts (39 toņi), metālisks (12 toņi), spīdīgs (9 toņi), kā arī ir 1 bezkrāsas.

Manā komplektā ir 4 klasiskie matētie toņi - Anime (neona rozā), NSFW (patiesi sarkans), Memento (neitrāls rozā), Black Dahlia (sarkanmelns). 







Ražotāja norādījumi

Kas tas ir: ļoti pigmentēta, ilgnoturīga šķidrā lūpukrāsa, kas klājas kā lūpu spīdums, bet valkājas kā satīna finiša lūpukrāsa (var lietot arī vaigiem un citur).

Sastāvs: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Cannabis Sativa (Hemp) Oil, Mentha X Peprita (Peppermint) Oil, Tocopherol Acetate (Vitamin E), Stearalkonium Hectorite, Propylene Carbonate. 

Ko tas dara: Noklāj lūpas ar ļoti augstas pigmentācijas, ilgnoturīgu krāsu. 

Kā ar to rīkoties: Ar otu uzklāt mazītiņu pilīti uz labi mitrinātām lūpām, sākot no lūpu vidus un iztušējot uz ārmalām. Ieteicams izmantot arī lūpu zīmuli, lai nodrošinātu, ka krāsa paliek lūpu līnijas robežās. Virsū ieteicams uzklāt caurspīdīgo Lip Tar papildus mitrināšanai vai citu uz eļļas bāzētu spīdumu (uz silikoniem bāzēts spīdums nederēs). Var lietot vienu toni vai jaukt vairākus kopā. 

Mani novērojumi
Šis patiešām ir kaut kas nu ļoti pigmentēts. Faktiski viss atbilst solītajam - vajag pavisam minimālu daudzumu, ļoti labi uzklājas, viegli arī jaukt toņus. Lūpas noteikti jāmitrina, vismaz ar šo matēto finišu. Noturība ir augstā līmenī - arī pēc kārtīgas paēšanas, kad virsējā kārta apēsta, pigments paliek lūpās. 
Vienīgie mīnusi manā skatījumā ir piparmētru garša (man tā nepatīk nevienā lūpu produktā), kā arī jābūt uzmanīgam - augstās pigmentācijas dēļ, ja šis izsmērējas kaut kur nevietā (piem., uz drēbēm), tad grūti vai pat neiespējami dabūt nost. Uz manām lūpām tumšākajiem toņiem noteikti vajadzīgs zīmulis - izplūst rieviņās.

Zemāk attēlos demonstrācija uz rokas. Uz lūpām šis produkts uzvedas tieši tāpat.
Tikko uzklāts Lip Tar: Memento, Anime, NSFW, Black Dahlia
Noslaucīts ar sausu salveti
Pēc mēģinājuma noberzt ar sausu salveti
Kopsavilkumā: Ļoti interesants produkts, noteikti ļoti noderīgs grima māksliniekiem, jo viegli var uzjaukt toņus pēc vajadzības un pigmentācija ir izcila! OCC gan arī pats piedāvā ļoti plašu toņu klāstu.. Ilgās noturības dēļ es ikdienā nelietoju (grūti arī nost dabūt), bet īpašos gadījumos (kā, piemēram, Gatsbija ballītes grimā jaucu Black Dahlia ar NSFW) izmantoju. Patīk, ja ir iespēja, iesaku izmēģināt. 
***
www.occmakeup.com piegādā arī starptautiski. Eiropā Lip Tar var iegādāties no http://www.cocktailcosmetics.co.uk, maksā €14.29.

***
Esat mēģinājušas šādu produktu? Stāsta, ka Sleek Pout Paint esot ļoti līdzīgs. 

6 komentāri:

  1. Toņi patiešām vienreizēji pigmentēti un vienmērīgi izskatās, interesants produkts. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, pigmentācija ir spēcīga.. Bet līdz ar to kļūdas grūtāk izlabot, ja gadās..

      Dzēst
  2. Tiešām interesants produkts, neatteiktos tādu izmēģināt, īpaši iekrita acīs tas rozā tonītis :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas košais? Man tas pagaidām ir vismazāk lietots, kaut kā tāds ļoti spilgts.. Ja es varētu izvēlēties, kurus toņus ņemt šajā minikomplektā, es iespējams gribētu kādus citus, piedāvājumā ir vairāk kā 60... Bet nu, kas ir, ar to jāstrādā.. :)

      Dzēst
  3. Es Londonā izstādē iegādājos vienu - pamēģināšanai - tonis Trollop :) ļoti jau patīk pigmentācija, bet ar to paplūšanu, gan nedaudz patraki. Kaut gan pasaules mēroga vizāžisti ļoti slavē šo produktu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī smuki paplūst.. Gaišāko toni tā nevar redzēt, bet košajiem zīmulis obligāts....

      Dzēst