ceturtdiena, 2014. gada 15. maijs

Iepazīšanās ar Smashbox

Bija piedāvājums par $10 iegādāties Smashbox izmēģinājuma komplektiņu, un šo iespēju nelaidu garām. Līdz šim neko no Smashbox nebiju mēģinājusi.

Mazliet par Smashbox
1990. gadā slavenā Holivudas kosmētikas giganta Max Factor mazmazdēli Dean un Davis Factor dibināja Smashbox fotostudiju. 
1996. gadā šajā studijā viņi radīja kosmētikas firmu, kas piedāvā foto prasībām atbilstošus produktus, un tas vēl joprojām ir vadošais motīvs viņu ražojumos. Firmas galvenā mītne vēl aizvien atrodas fotostudijā un tur nereti notiek arī dažādi ar modi un slavenībām saistīti pasākumi. 
2006. gadā tika radīti pirmie HD produkti, lai pielāgotos HD foto un video tehnikas prasībām.
2010. gadā Estee Lauder iegādājās Smashbox Beauty Cosmetics.
Smashbox piedāvā pilna spektra kosmētikas produktus, īpaši plaši ir pārstāvēti dažādi praimeri, kas saražoti pat katrai sejas daļai savs (vismaz 10 dažādi sejai, atsevišķi zem acu zonai, plakstiņiem, skropstām). 
Smashbox mājas lapā ir atsevišķa sadaļa, kur var noteikt, kāds praimeris jums būtu piemērots, atkarībā no vēlamā efekta.   

Izmēģinājuma komplektā tiek piedāvāti 2 praimeri - sejas un plakstiņu, kā arī tuša, acu zīmulis un lūpu spīdums. Īsi iespaidi par katru no tiem.
  • Photo Finish Foundation Primer - tonālā praimeris, 7.4ml, pilnais 30ml/$36.
Ražotājs: viegls, zīdains, bez eļļas, ar A un E vitamīniem, vīnogu kauliņu ekstraktu un zaļo tēju. 
Var lietot vienu pašu vai zem tonālā, lai paildzinātu tā noturību. Samazina sīko līniiju un poru redzamību, ādai dod velveta finišu. 

Man parasti neiet ar praimeriem, šis arī ir no silikonīgajiem, bet šoreiz gan nekādas negatīvas reakcijas nebija.  Es būtu labprātāk izmēģinājusi kādu citu no viņu praimeriem, piemēram, toni izlīdzinošo vai apsārtumu mazinošo. 
Vizuālais efekts ir, tiešām āda izskatās un uz tausti ir gludāka. Par ilgnoturību grūti spriest, jo man tāpat viss labi turās. Ir ok. :|
  • Photo Finish Lid Primer - plakstiņu praimeris, 0.5ml, pilnais 2.5ml/$20.
Ražotājs: praimeris rada perfektu bāzi acu ēnu uzklāšanai, izlīdzina plakstiņu virsmu. Var lietot vienu pašu vai kā bāzi acu ēnām. Revolucionārā formula sniedz mitrināšanu, kā arī ādas uzlabojumus - nomaskē sīkās krunciņas un pigmentāciju. 

Es: Praimerim ir gaiši brūnīgs tonis, ko tiešām var lietot arī vienu pašu - ļoti labi izlīdzina plakstiņu toni. Arī zem ēnām ļoti labi - toņi kļūst izteikti košāki un neizkustas visu dienu. Šis ļoti patīk. :)
  • Lip Enhancing Gloss in Illume - lūpu spīdums tonī Illume, 4.2ml, pilnais 5.9ml/$20.
Ražotājs: šis lūpu spīdums sola ilglaicīgi mitrināt lūpas un noklāt ar caurspīdīgu krāsu un trīsdimensionālu spīdumu. 

Es: Pats spīdums man nelikās nekas īpašs, bet sastāvā esošie mazie spīduma graudiņi gandrīz strādā kā skrubis. Nav pārāk komfortabls. :(
  • Full Exposure Mascara in Jet Black - skropstu tuša tonī Jet Black, 4.14ml, pilnais $19.5.
Ražotājs apgalvo, ka šo fotostudijā testēto tušu ir iedvesmojusi studijās pielietotā tehnika uz apjomu palielinošas tušas klāt pagarinošu šķiedru tušu. Šī tuša sniegs gan apjomu, gan pagarinājumu, bez saķepināšanas un biršanas. 

Man nelikās nekas ārkārtējs. Birstīte pavisam parasta, labi izķemmē skropstas, kuplums ir, pagarinājums ne pārāk. Mīnuss ir noturība, pēc dažām stundām ir pandas acis. :|
  • Limitless Eye Liner in Onyx - acu zīmulis tonī Onyx, 0.85g, pilnais $19, 5 toņi
Ražotājs: šis ir krēmīgs, viegli uzklājāms zīmulis ar E vitamīnu un jojoba eļļu. Zīmuļa uzgalī ir iebūvēts asinātājs. 

Man diemžēl nav iespējas pārbaudīt asināšanas precizitāti, jo ceļojumu izmēra paraudziņā asinātāja nav. Pats zīmulis ir krēmīgs un viegli iztušējams. Patīk. :)

***
Kopvērtējumā man radās iespaids, ka noteikti ir vērts iečekot vairāk Smashbox plašo praimeru klāstu, jo acu praimeris man ļoti ļoti patīk, noteikti labāk par Urban Decay. Pārējie produkti nekas īpašs.
***
Esat ko mēģinājušas no Smashbox? 

4 komentāri:

  1. man bija tonālais krēms, bet tas bija uz silikona bāzes - pāris reizes pamēģināju un sapratu, ka man galīgi neder, jo dikti staigāja pa seju - rezultātā etdevu draudzenei, kurai nebija nekādu problēmu šajā ziņā. tā kā atkal individuālais variants - man nederēja, bet citam lieliski. bija arī paraudziņš ar sejas praimeri, kas tev - ļoti patika, jo sejas pamatu izlīdzināja lieliski, patīkama sajūta.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā jau ir, ka viss ir individuāli.. Rādās, ka Smashbox specializācija tiešām ir tie praimeri, tikai jāsaprot, kas no tā plašā klāsta man derētu. :)

      Dzēst
  2. forši , ka iespējams iegādāties šādus izmēģinājuma variantus. Man smashbox uzrunā :) Labprāt arī ko no viņiem pamēģinātu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es parasti cenšos izmēģināt mini versijas, jo ar pilnajiem iepakojumiem man reti kad veicas tā uzreiz... ;)

      Dzēst