piektdiena, 2014. gada 9. maijs

Mirdzošie ķermeņa krēmi - Madara vs Pacifica

Es nez kapēc biju iedomājusies, ka visi mirdzuma krēmi ir vienādi - ar mirdzumu. Bet mirdzuma tonis tak var būt dažāds. To sapratu, noliekot blakus 2 dažādus mirdzošos ķermeņa krēmus. Nevienu neesmu pati pirkusi, viens nāca bonusā, otru uzdāvināja. 

Salīdzinājums šādās kategorijās - aromāts, mirdzums, mitrināšana. 
  • Pacifica Coconut Crushed Pearl luminizing body butter Shimmer & Glow - izgaismojošs ķermeņa sviests ar kokosriekstu eļļu, pērlēm un jūras minerāliem, 58ml/$7 (155ml/$18).
Ražotājs apgalvo, ka šis ķermeņa sviests dos veselīgu mitrināšanu un izgaismos ādu ar perfektu daudzumu mirdzuma. Kokosrieksts, argāna eļļa un tamanu mitrinās un pabaros ādu. 

Mans novērtējums
Aromāts: Ir kokosīgi sviestīgs aromāts, sagalabājas arī uz ādas.
Mirdzums: Ādai piedod mirdzumu viscaur, plus ir mazi sudraboti spīdumiņi.
Mitrināšana: Tā kā šis ir sviests, tad manu ādu mitrina pietiekamā daudzumā, arī ātri sasūcas. 
  • Madara Flower Dust Lotion shimmering moisturizer - mirdzošs, mitrinošs losjons ar zelta spīdumu, 150ml/EUR21.27 (29$)
Ražotājs apgalvo, ka šis maigais un vieglais ķermeņa losjons ar mirdzošiem minerāliem un Ziemeļu mežrozīti acumirklī mitrinās ādu, padarot to vienmērīgi un eleganti starojošu.

Mans novērtējums
Aromāts: Man līdz šim Madaras produktu tipiskais aromāts tā ne visai, taču šim losjonam ir tāds izteiktāks tas "zāles" aromāts un pārsteidzošā kārtā man tas patīk. Uz ādas gan tas nesaglabājas. 
Mirdzums: ir izteikti zeltīts, vienmērīgs spīdums, bez graudiņiem. 
Mitrināšana: Losjons ir tiešām viegls un manām sausajām ekstremitātēm patiesībā tā mitrinājuma bija par maz - prasās pirms tam ādu papildus pamitrināt. 


Te es mēģināju noķert kadrā efektu, bet grūti saprast.. Pa kreisi jaušams sudrabots mirdzums, savukārt, pa labi, dzeltenīgi zeltītais Madaras spīdums.

Kopsavilkumā: manai sausajai ādai kā mitrinātājs labāks ir Pacifica sviests, aromāts man labāk patīk Madaras, taču tas uz ādas nesaglabājas.
Kā ar visiem mirdzumiem, arī šie izcels ādas defektus, ja tādi ir, tādēļ pirms lietošanas noteikti vajadzētu veikt attīrīšanas procedūras. :)
Tā arī īsti nevaru saprast, kurš mirdzums man patīk labāk - sudrabotais vai zeltītais. It kā elegantāks ir zeltītais, jo tanī nav mirdzuma gabaliņu, taču uz manas bālās ādas drīzāk labāk izskatās sudrabotais tonis.
***
Kā jums veicas ar mirdzuma krēmiem? Patīk? Varbūt ir kādi ieteikumi?

6 komentāri:

  1. Man patīk tas Madaras krēms. Pirms 100 gadiem bija vēl Oriflame, bet tas nesmaržoja jauki vispār. Tā arī neizlietoju . Gribētos vēl to Nuxe eļļiņu ar spīdumiem, druška baigi saslavēja, bet nezinu vai man vajag...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī laikam bija tas Oriflame kaut kad, bet nav nekādas atmiņas par to palikušas. Tie krēmi tik lēni lietojas, jo ikdienā mazliet čakars - ja uzsmērēju uz ekstremitātēm, visur, kur sēžos vai atspiežos, paliek mirdzoši nospiedumi.. :)

      Dzēst
  2. Madaras krēmam spīdums ļoti skaists, uz iedegušas ādas varētu būt ļoti skaisti, žēl, ka es neiedegu! :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es arī diži brūna nepalieku, apzināti cenšos nepalikt.. :) Tāpēc man kaut kā tas sudrabotais laikam labāk izskatās.

      Dzēst
  3. Man Madaras krēms bija miniatūrajā versijā, lietoju uz sejas kā hailaiteri.

    AtbildētDzēst