piektdiena, 2014. gada 5. septembris

Sample Society - mana jaunā ikmēneša kastīte!

Jau kādu laiku pasūtīju Ipsy Glambag ikmēneša kosmētikas paraudziņu somiņas. Lai gan pašas somiņas man ļoti patika, kā arī priecēja tas, ka bieži produktu paraugi bija ceļojumu vai pilnos izmēros, tomēr ar laiku sāka apnikt daudzās "noname" firmas. 

Tādēļ sāku meklēt alternatīvas. Kā izrādās, ASV piedāvājumā ir ap 90 dažādu abonējamu skaistumkopšanas kastīšu - daļa iznāk katru mēnesi, dažas reizi ceturksnī vai retāk. Katra mēģina uz kaut ko specializēties - kādai vairāk make-up, citai ādas kopšanas līdzekļi, citiem tikai nagu produkti, citiem tikai eko un tml. Katrs var atrast sev tīkamāko. Daži pasūta teju vai visas pieejamās kastītes, kā šī dāma no My Subscription Addiction

Viena no populārākajām kastītēm ir Allure žurnāla kūrētā Sample Society. Apskatot jūlija kastīti, nolēmu, ka tas ir tas, ko man vajag. :) Cena, salīdzinot ar Glamsomiņas 10$, ir tikai mazliet lielāka - $15/mēnesī, taču piedāvātās firmas ir jau no citas kategorijas. Klāt nāk arī 10$ atlaižu kupons pirkumiem viņu e-veikalā, kā arī neliels žurnāla redaktoru apraksts par katru no produktiem un ieteikumi lietošanai. 
Tā nu pierakstījos uz šo kastīšu servisu. 

Liels bija mans pārsteigums, kad kādā jaukā augusta rītā pie mājas durvīm atradu 3 vienādas kastītes. Kļūda, bet varen patīkama. :)

Allure (vai drīzāk viņu apakšuzņēmējs beautybar.com) ir mazliet pārtaisījuši/uzlabojuši konceptu un tagad visiem tiek izsūtītas vienādas kastītes, katrā pa 5 produktiem. Iespējamas vien toņu variācijas nagulakām/lūpukrāsām un tml. Pa vienam produktam no katras kategorijas (nagi, mati, āda, lūpas, acis). 

Tā kā šie ir jau nopietnāki produkti un visdrīzāk daudzus no tiem izmēģināšu ilgākā laika periodā, tad domāju mazliet pamainīt saņemto produktu aprakstu, jo ar šīm firmām lielākoties nebūs jāiepazīstina no nulles kā bieži bija ar Glambag sūtījumiem.  
Ja man kas liksies īpaši interesants, tad sekos atsauksmes, bet pagaidām tikai kastītes saturs.
  • Oribe Surfcomber Tousled Texture Mousse – tekstūras matu putas, ceļojumu izmērs, maksā $21.50
  • Ciate Mini - nagu laka tonī Cha Cha Cha, mini izmērs 5ml (pilnais maksā $15) 
  • Kate Somerville Dilo Oil Restorative Treatment - dilo eļļa, 3 ml (pilnais - $65)
  • Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick - šķidra, ilgnoturīga lūpu krāsa tonī Melted Peony, 5 ml (pilnais $21)
  • Jane Iredale Longest Lash Thickening and Lengthening Mascara – pagarinoša un kuplinoša tuša tonī Black Ice, 3g (pilnais $33)
***
Pēc pirmajiem iespaidiem pagaidām man tā patiešām patīk un ikdienas lietošanā ir iegājusi tikai Too Faced lūpu krāsa. 
Bet, ja ir interese, jautājiet - varu izteikties arī par pārējiem. :)

6 komentāri:

  1. Cik forši, ka jums tur tik plaša kastīšu izvēle, mums LV vairs nav nevienas. :/

    AtbildētDzēst
  2. Ļoti labs kastītes saturs! Es ceru, kādreiz arī pie mums būs labs kastīšu serviss!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es ceru, ka tas tā turpināsies, ka būs forši un interesanti produkti..

      Dzēst
  3. ooo, šeit interesanti produkti :)
    Jāpiekrīt meitenēm,, žēl, ka Latvijā neviens nav spējīgs to normāli uzņemties. :) Bet laikam nav pietiekoši daudz pircēju tādām.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai nav kādi varianti pasūtīt no blakus valstīm? Varbūt Igaunijā vai Lietuvā ir kāds serviss, ko var pasūtīt uz LV? Vai Polijā?

      Dzēst