trešdiena, 2015. gada 7. janvāris

Kad slimība ņem virsroku un svētki jāpavada gultā..

Cik sevi atceros, pirmo reizi man gadās saslimt svētku laikā. Un šitik kārtīgi nolikties arī gadījies ir pirmo reizi pa 4 gadiem, ko esam pavadījuši šeit ASV. Pasiltais klimats ir diezgan daudz devis - neesam tā īsti vispār slimojuši, tik cik iesnas un kāds klepus uz straujām laika maiņām, bet tas apmēram vienreiz gadā. 
Bet šoreiz visi trīs viens pēc otra nolikāmies kārtīgi - ar temperatūru, klepiem, iesnām, beigās pat pink eye mums ar meitu piemetās (latviski tas laikam būtu konjunktivīts). Viss pēc pilnas programmas. Kā decembra vidū sākām, tā pēc Jaungada tik esam uz pekām. Vīrs pirmais izveseļojās, dabūja mūs dāmas apkalpot..:) Un to viņš darīja godam, jāsaka, ka sen tik tīra, kārtīga māja nav bijusi, trauki nomazgāti, ēdiens sataisīts.. Tā ir, kad lielākie vandītāji sēž gultā. :) 

Bet ne par to ir stāsts. Stāsts ir par to, kas notiek bjūtī lauciņā laikā, kad slimība ir uzveikusi. Visi plāni par tādiem un šādiem grimiem un manikīriem uz tādām un citādām ballītēm, protams, sabruka. :) Blogam par laimi ir šis tas jau bija savlaicīgi uzrakstīts, līdz ar to rakstu biežums gandrīz nemainījās. 

Galvenie palīgi un glābēji ādas kopšanā bija Embryolisse Lait-Creme Concentre sejas krēms, kurš ļoti labi baroja sauso ādu, īpaši deguna rajonā pie biežās šņaukšanas, kā arī Lucas Papaw Ointment lūpu balzāms. Kad pietika spēka tikt līdz dušai, tad liku Glamglow Thirstymud Hydrating Treatment jeb zilo masku, kas ievērojami mitrināja un atdzīvināja manu pelēko paskatu. :)


Ar piespiešanos izkāpu no gultas un aizbraucām uz Ziemassvētku dievkalpojumu un pēc tam uz nelielu pasēdēšanu pie draugiem. Jaungadā tā arī paliku treniņbiksēs, tik 1. janvāri nedaudz atzīmējām un tad minimāli uzkrāsojos, tā teikt, lai var cilvēkos rādīties. :) 

Tā es izskatos, kad esmu slima jeb ar kosmētikas minimumu. :)

Izmantots: MUFE konsīleris, Anastasia Brow Wiz uzacu zīmulis un caurspīdīgā uzacu tuša, L'Oreal Infallible acu ēna tonī Bronzed Taupe (890), Tarte Lights, Camera Flashes tuša un Tanya Burr lūpu spīdums tonī Aphrodite.

Uz nagiem - šampanieša krāsas OPI gliterlaka My Favorite Ornament.

Nākamajā dienā tas pārmainījās uz OPI Visions of Love un pa virsu My Favorite Ornament, abas no Mariah Carey 2013. gada svētku kolekcijas.

Var just, ka atgriežas manas darbspējas, ja tik bieži lakoju nagus. :)
***
Jācer, ka jums svētkos gāja daudz labāk un varējāt īstenot visas ieceres gan vizuālā tēlā gan svētkos vispār! :)

8 komentāri:

  1. nagu lakas prīmā :)
    un pēc skata pat nevar pateikt, ka nejūties uz visiem 100% :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies.. bišķiņ jau var, bet nebija arī spēka baigi izdaiļoties..

      Dzēst
  2. Par Embryolisse dzirdēts ļoti daudz jo daudz labu atsauksmju! Noteikt būs jāiegūst savā īpašumā!
    Veseļojies un turies ! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!
      Krēms tiešām labs sausuma periodos.. Man ar visu nedaudz sauso ādu vasarā tas būtu par daudz, bet pašlaik, kad lietojam apkuri, ir pašā laikā.

      Dzēst
  3. Izskaties tīri ok! Neteiktu ka nejūtījies labi!
    Nagu laka ļoti foršā!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)
      Ar sarkano komplektā man pašai varbūt nu tā, bet zeltītā viena pati ļoti patīk..

      Dzēst
  4. Nagu lakas skaistas! Prieks, ka esi atpakaļ "ierindā" :)

    AtbildētDzēst