svētdiena, 2015. gada 26. aprīlis

Birchbox Vanity Affair limitētā izlaiduma skaistumkastīte

Nu tad tā. Kamēr es dzīvojos pa Latviju, jums neliels pastāsts par vienu lielisku nesenu pirkumu.

Bija Valentīndiena. Smējos vīram, ka viņam nav jāuztraucas par dāvanu, jo es jau zinu, ko vēlos. Tā nu pasūtīju sev dārgāko kosmētisko objektu, ko līdz šim esmu pirkusi - limitētā izlaiduma Birchbox Vanity Affair skaistumkastīti. Pilnā cena 98$, es izmantoju -10% kuponu. Bet tik un tā. Piegāde, protams, bez maksas.

Diezgan jau apnikušas ikmēneša kastītes, kurās firmas pēc kāda laika sāk atkārtoties un liekas jau, ka neko tādu ģeniāli jaunu neieraudzīšu. Ir noderīgas lietas, bet bez wow efekta. 

Pirkt skaistus, bet dārgus selektīvās kosmētikas (un ar to es domāju YSL, Chanel, Dior un tml. firmas) produktus, kuri mani visbiežāk atbiedē dēļ uzbāzīgām smaržvielām, roka līdz šim nav cēlusies. 

Tad nu šīs kastītes uzdevums bija man radīt to wow un uh un ah efektu... Un varbūt atklāt ko jaunu un varbūt arī pierādīt, ka iepakojumam vai vārdam ir kāda nozīme... 

Kā vēsta kastītes nosaukums Vanity Affair - tās mērķis ir bagātināt skaistumgaldiņu ar luksus lietām. Kastītē ir 12 produkti kopā $309 vērtībā.

Visi šie produkti tiek tirgoti smalkajos "universālveikalos" kā Barneys, Nordstrom, Neiman Marcus, Saks 5th Avenue un tml. Principā tādos, kur es parasti pat neeju iekšā. :) 

Jau atverot pašu kastīti, bija wow efekts. Tā bija liela, smaga un ļoti eleganta. Iekšā produkti, mazliet smalcinātie papīri un maza kartīte ar īsiem produktu aprakstiem. 

Jāsaka, ka viens mīnuss gan - kastītes vāciņš nekā diži nebija piestiprināts, tādēļ atverot, man drusku viss sakrita čupā un pagāja krietns brīdis, kamēr visu daudzmaz sastutēju atpakaļ fotosesijai.. :)

Iepazīstināšu ar to, kas ir šajā kastītē + mani komentāri, ja tādi ir radušies...

BY TERRY Baume de Rose SPF15 – ceļojumu izmēra bundžiņa ($18 vērtībā) ar izslavēto lūpu balzāmu, kura sastāvā ir šī sviests un rožu vasks. 
Smaržo pēc rozēm un ir brīnišķīgs uz lūpām.. Dod maigi rozīgu tonīti. Es par rožu aromātu nefanoju, bet šis ir ok. Var smērēt arī kutikulām. Nedomāju, ka man kādreiz būs iespēja ko no By Terry izmēģināt, jo cenas ir spēcīgas.. Par šo biju ļoooti priecīga un lietoju ikdienā.

Chantecaille Luminous Gloss – lūpu spīdums tonī Passionfruit (pilns izmērs, cena $34). 
Pirmoreiz dzirdu par šo franču ģimenes uzņēmumu, bet izrādās, tas eksistē jau 20 gadus un skaitās dikti smalks. Un tāds ir arī šis spīdums - elegantā iepakojumā, pilnībā bez smaržas un garšas, ar maigu toni un lielisku spīdumu. Arī iegājis ikdienas lietošanā.

JINsoon Nail Lacquer – divas pilnizmēra nagu lakas toņos Coquette un Nostalgia. Katra $18. 
Atkal jau varu teikt to labāko - ļoti pigmentēti, piesātināti toņi, gandrīz pietiek ar 1 kārtu, ātri žūst, noturība priekš manis izcila - pat 4-5 dienas (ja nemazgā traukus). Esmu sajūsmā!

Maison Caulières Perfumed Bath Oil – ceļojumu izmēra vannas eļļa (~$16 vērtībā).
Šī eļļa smaržo līdzīgi Alternas Caviar matu produktiem. Tas vien jau priekš manis ir liels bonuss. Eļļā peld ziedlapiņu gabaliņi. Izmēģināju vannā - smarža man personīgi robežojas ar "mazliet par daudz", bet var iztikt. Pēc vannas āda ir maigi samtaina, kā ieziesta ar eļļu. Vienīgais mīnuss ir tie ziedlapu gabaliņi, kas vannā izskatās kā peldoši netīrumi. :)

MAKE Calypso Palette - šis ir viens no maniem lielākajiem atklājumiem. Paletē ir 8 ēnas, maksā $40. 
Par MAKE zīmolu internetā gandrīz nekas nav atrodams, izņemot pašu mājas lapu. Ražotājs ir fonds We See Beauty, kam ir cēli mērķi un kas daļu ieņēmumu ziedo kooperatīvu atbalstam. Bet viņu kosmētika ir ļoti interesanta, ar tādu stilīgu dizainu. Ievērtējiet šeit. 
Palete mani mazliet nobiedēja ar daudzajiem zilajiem toņiem, bet tie izrādījās vienkārši lieliski.. Ēnas ir ļoti pigmentētas, krēmīgas, nebirst, brīnišķīgi iztušējas un jaucas kopā. Bildēs toņi nav īsti precīzi, bet dabā tie ir ļoti skaisti un no tiem iespējams saveidot dažādus grimus - paletē ir gan matētas, gan satīna, gan mirdzošas ēnas. 
Esmu sajūsmā un tagad mani bieži var redzēt ar zilām ēnām. :) 

Rosanna Alhambra Medium Vessel - porcelāna trauciņš ar vāciņu, $22. Ļoti jauks un elegants galda aksesuārs, kas man liek aizvien vairāk vēlēties īstu kosmētikas galdiņu, kur to glabāt, nevis uz mana apkrāmētā datorgalda. :) Šajā glabāju RT sūklīšus, ieiet 2 gab.

Serge Normant Dream Big Instant Volumizing Spray – ceļojumu izmēra apjoma sprejs matiem ~$10 vērtībā. 
Neesmu šādu līdzekļu fane, jo man patīk, ka var ar pirkstiem viegli izbraukt caur matiem un nekas neķeras.. Šis līdzeklis tiešām dod ievērojamu apjomu, bet es to jūtu matos...

SHU UEMURA Art of Hair Essence Absolue Oil-in-Cream – ceļojumu izmēra matu līdzeklis $9 vērtībā.
Šis eļļa - krēmā līdzeklis gludiem matiem nav jāizskalo. Līdz šim esmu mēģinājusi tikai vienu sejas krēmu no Shu Uemura un tas smaržoja diezgan līdzīgi - maigi un neuzkrītoši. Pagaidām šis nav iegājies ikdienas lietošanā. 

Stephanie Johnson Tinseltown Gold Jewelry Tray - sakniedējams zeltīts rotaslietu trauciņš $30 vērtībā. Arī ļoti labi izskatās, noderīgs priekš nieciņu glabāšanas un pie vajadzības var atpogāt un ņemt līdzi.  

Sunday Riley Good Genes Treatment – ceļojumu izmēra serums, ko var lietot arī kā masku. Tūbiņas aptuvenā vērtība $25.
Šo jau vienreiz esmu mēģinājusi no paraudziņa, man kož un par daudz jiftīgs aromāts...  

Tata Harper Volumizing Lip & Cheek Tint - pilna izmēra lūpu un vaigu sārtums tonī Very Charming, $35. 
Ļoti priecājos no šīs dabīgās kosmētikas firmas izmēģināt tieši lūpu produktu, jo par kopjošajiem līdzekļiem man nav lielu ilūziju, apskatot sastāvus ar visādām kairinošām eļļām un smaržvielām.

Iepakojums gan tāds, ko labprāt uz galda skaistumam vien varētu turēt - zaļa stikla trauciņš ar zeltītu vāciņu. Uz vaigiem man šis ir par rozīgu un vispār jau man švaki iet ar krēmveida sārtumiem.. Bet uz lūpām tonis patiesībā ir vairāk uz nude pusi, vismaz uz manām. Krēmīgs, smaržo mazliet pēc plūmēm. Baigā sajūsmā neesmu. 

TOCCA Eau de Parfum, Margaux – ceļojumu izmēra smaržas $20 vērtībā. Par šo neko nevarēšu komentēt, jo smaržas nelietoju. Šo jau uzdāvināju kādam, kam, cerams, patiks. 
***
Kopsavilkumā esmu ļoti priecīga, ka izlēmu par labu šai kastītei, kas deva man iespēju mazliet ieskatīties luksus piedāvājumā.. Patika kastītes ideja par spoguļgaldiņa izskaistināšanu, likās arī, ka visi produkti ļoti labi atbilda šai tēmai. 
Rezumē par produktiem - 6 gab. ļoti patīk un lietoju pilnā sparā, 4 ir oook, 1 nepatīk (neder), smaržas atkrīt automātiski. 

10 comments:

  1. Izcila kastīte! Es par šādu ļoti priecātos! Un tas super skaistais porcelāna trauciņš!!! Mmmmm

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Porcelāna trauciņš tiešām skaists, es pat nedomāju, ka man tā patiks..

      Dzēst
  2. Kastīte ir 98 dollāru vērta! Ļoti labs sastāvs!

    AtbildētDzēst
  3. Jā, kastîte tiešām ir savas cenas vērta :) Es īpaši priecātos par By Terry un Tata Harper balzāmiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. By Terry dikti patīk, lietoju katru reizi lūpu sagatavošanai.. :) Tata Harper pagaidām tikai izdaiļo galdu. :)

      Dzēst
  4. Skaisti viss noformēts un tie produkti tādi dikti interesanti, ko arī gribētu pamēģināt.
    Ēnu palete kā savākta pa manai gaumei :D

    AtbildētDzēst
  5. Wouu! :))
    Šādu kastīti noteikti pie mums nesagaidīt, domāju, ka nebūtu cilvēku, kas par tādu naudiņu gribētu to iegādāties... Taču satur ir satriecošs, divpadsmit selektīvās kosmētikas produkti, skaistos iepakojumos un glaunā kastītē- superr! :) Manuprāt, viena no labākajām kastītēm, kuru esmu manījusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas gan, tur vajag lielu tirgu, lai šādu būtu vērts veidot. Lai gan varbūt Latvijas ikmēneša kastīšu veidotāji arī kādreiz sagatavos kādu limited edition ekskluzīvo. ;)

      Dzēst