piektdiena, 2015. gada 3. aprīlis

Giveaway uzvarētāji!

Mīļš paldies visiem, kas piedalījās bloga Pavasara Giveaway!

Pati svarīgākā ziņa - ir atrasti 5 dāvaniņu saņēmēji!

Sveicu: Alisi, Sabīni, Ilgu G., Ivonnu D. un MadamLaiton!

Ar visām 5 esmu sazinājusies un visas labprāt saņems savas balvas! :)
Kā jau bija minēts izlozes noteikumos, tad, lai kļūtu par balvas vinnētāju, bija arī jāatbild uz manu e-pastu 2 dienu laikā. ;)

Ja nu kādu interesē balvu piešķiršanas kārtība, tad balvas tika izlozētas vienkārši pēc kārtas. Es gan ieskatījos komentāros, kādas ir šo dāmu vēlmes, bet tas neko daudz nebūtu mainījis. :)

Tā kā man statistika dikti patīk, tad varu minēt, ka šoreiz vairums balvu tika izlozētas, pateicoties tieši punktiem par sekošanu Bloglovin, tikai 1 balvu vinnēja, pateicoties komentāram. :)

Bija ļoti interesanti no komentāriem uzzināt par firmām, kas jūs interesē un ko gribētu pamēģināt. Populārākās minētās firmas bija Benefit, Covergirl, Soap&Glory, Smashbox, Tarte.. Par šīm patiesībā neesmu neko daudz rakstījusi, izņemot Smashbox, no tā šis tas ir pamēģināts.

Centīšos tām pievērst vairāk uzmanības, pie izdevības pastāstīt par produktiem, kā arī nākamajos giveaway piedāvāt balvas tieši no šīm un citām minētajām firmām.

Vēlreiz visiem paldies un veiksmi turpmākās izlozēs, loterijās, giveaways un tml.! 

2 komentāri:

  1. Paldies par iespēju! Nezinu kādiem spēkiem ir jāsaka paldies par veiksmi izlozē, bet esmu tiešām priecīga par tik jauku dāvanu!

    AtbildētDzēst