piektdiena, 2015. gada 17. aprīlis

Iepazīstinu - favorīti no Paula's Choice un mini GIVEAWAY [slēgts]!

Jāsaka jau kā tas ir - Paula's Choice ir viena no manām mīļākajām ādas kopšanas firmām. Esmu  izlasījusi 2 Paulas grāmatas, izmalusies cauri neskaitāmām paraudziņu kaudzēm, līdz beidzot esmu atradusi tos produktus, kuri patīk man un manai ādai. 

Mazliet vilku garumā ar šo rakstu, jo gribēju vispirms pabeigt grāmatu konspektus, bet tur man vēl kāds laiciņš paies, bet pāris galvenos principus tomēr jāpiemin.

Paulas filosofija ir, ka visas ādas ir jutīgas papildus jau parastajam raksturojumam (sauss, normāls, kombinēts, taukains), tādēļ visiem ādas kopšanas līdzekļiem jābūt pietiekami maigiem. Protams, nekad visiem neizdabāsi, kādam būs alerģija pret retinolu, kādam pret kādu citu sastāvdaļu, tomēr lielākā daļa PC produktu pat man neizraisīja nekādas reakcijas. Cita lieta bija - vai deva vajadzīgo efektu. 

Visi Paula's Choice produkti ir iepakoti slēgtos traukos, nesastapsiet atvērtās bundžiņas, kurās jāmērc pirksti. Es teiktu, ka paši produkti ir ļoti ekonomiski un pietiek ilgam laikam. 
Par katru produktu mājas lapā var izlasīt informāciju, kam tas domāts, kā jālieto, kā arī visas sastāvdaļas. 

Paula's Choice ir ļoti ērta sistēma - gandrīz visiem produktiem tiek piedāvāti paraudziņi, kas katrs ir diezgan dāsni - pietiek vairākām reizēm. Ir arī paraudziņu komplekti, kur var izmēģināt uzreiz visu līniju. 

Es pamēģināju visas līnijas, kas vien bija domātas sausai-normālai ādai un beigu beigās nonācu pie vairākiem produktiem, kuri mani ieinteresēja un kurus iegādājos pilnā izmērā. Ne visus no tiem tomēr plānoju iegādāties atkārtoti, taču vairāki no tiem ir superzvaigznes manā ādas kopšanas rituālā. 
Es par savu atzinu zilo līniju Resist anti-age. :)

Vispirms par to produktu, kurā mazliet savīlos. Manis pašas vaina - šis bija impulsīvs pirkums, nepamēģinot paraudziņu. 
  • Resist Weightless Body Treatment 2% BHA - ķermeņa attīrītājs.  
Šis ķermeņa attīrītājs domāts visiem ādas tipiem, cīņai ar muguras akni, keratosis pilaris uz kājām un rokām, "vistas ādu" un tml. ādas negludumiem.

Sastāvā 2% salicilskābe. Nedrīkst lietot tie, kam ir alerģija pret aspirīnu.  

Lietošanā ērts - nav jānomazgā. Pēc tam prasās lietot ķermeņa krēmu, šim nav nekādu īpašu mitrināšanas īpašību. 

Man ir ādas negludumi uz kājām un rokām (laikam tā keratosis pilaris), bet šis nekā īpaši situāciju neuzlaboja, līdz ar ko atkārtots pirkums nebūs. 






Kā nākamie studijā produkti, ko lietoju, kam nav nekādas vainas, bet tomēr nav kaut kas līdz galam... 

  • Resist Super Antioxidant Concentrate Serum - serums ar vitamīnu C.
Šis serums domāts visiem ādas tipiem, bet vislabāk būs piemērots sausai - normālai ādai. Cīnīsies ar grumbiņām, brūnajiem plankumiem, nomierinās ļoti jutīgu ādu. Vitamīns C nostiprinās, izgaismos ādu un stimulēs kolagēna ražošanu. 
Var lietot sejai, kaklam, acu zonai.

Šim serumam ir zīdainas eļļas konsistence, klājas ļoti viegli un ļoti ātri uzsūcas ādā. Nav pilnīgi nekādas smaržas un krāsas. Ja smaržas un krāsas neesamība mani ļoti priecē, kā arī tas, ka šo var lietot acu zonā, savukārt neesmu lielā sajūsmā par eļļas veida konsistenci - man labāk patīk ūdeņainie serumi. 
Tā šim kā papildus solim nav nekādas vainas, vai dod redzamus rezultātus, hmm, nu īsti nevaru pateikt, grumbiņas diez vai samazina, bet āda šķiet gludāka un samtaināka, ādu nomierina. Lietoju vakarā.  
  • Resist Cellular Defense Daily Moisturizer SPF25 with Antioxidants - mitrinošs krēms ar SPF25.
Šis mitrinošais krēms ar SPF25 domāts sausai/ļoti sausai ādai, būs piemērots ļoti jutīgai vai ādai ar rozāciju. Sola cīnīties ar grumbiņām, brūnajiem plankumiem, ekzēmu, rozāciju. Krēma tiešie uzdevumi ir mitrināt un aizsargāt ādu no saules ietekmes. 

Krēms ir pabiezs, ar baltu, saules krēmam raksturīgu konsistenci, bez krāsvielām un smaržvielām. Ir mazliet kaut kāds krēma aromāts, bet ļoti neuzkrītošs. Lietoju šo pa dienu tieši tam paredzētajam mērķim - aizsardzībai no saules. Solījumu uzvesties labi zem kosmētikas izpilda.

Mana vienīgā problēma ar šo ir tieši tā baltā, pabiezā konsistence, kas atgādina sviestu, bet tā ir tāda piekasīšanās - savu uzdevumu aizsargāt no saules pilda labi un patiesībā pa dienu mitrināšana arī ir pietiekama. 

Un visbeidzot mani mīluļi!

  • Resist Daily Smoothing Treatment 5% AHA - attīrošs (exfoliant) līdzeklis ar 5% AHA skābēm, pH līmenis 3.5-3.9. 
Šis attīrošais līdzeklis sola atklāt veselīgu ādu, izlīdzināt toni, veicināt kolagēna rašanos. Sola cīnīties pret grumbiņām. Piemērots visiem ādas tipiem, vislabāk sausai ādai. Bez krāsvielām un smaržvielām, var lietot katru dienu, arī kā vieglu mitrinātāju. Nelietot tiem, kam alerģija pret aspirīnu.

Es izmēģināju dažādu stiprumu attīrošos līdzekļus gan ar AHA, gan BHA skābēm, līdz nonācu pie sava optimuma - 5% AHA skābju līdzekļa, ko lietoju katru vakaru uz nakti. 
No draudzenes pieredzes - 5% var būt par stipru jutīgai ādai, tādēļ iesaku vispirms izmēģināt paraudziņu. Pa retam palietoju arī 10% AHA skābju līdzekli, no sakrātajiem paraudziņiem, bet tas gan man mazliet kņudina. 

Šis maigi oranžīgais līdzeklis ir ar tādu minimālu it kā dzērveņu aromātu, ļoti vieglas konsistences, momentā sasūcas un neatstāj nekādas pēdas uz ādas. Man pēc šī nepieciešama papildus mitrināšana - mitrinošo sejas krēmu tas neatvieto. Šis paveic ikdienas ādas attīrīšanas uzdevumu, manā gadījumā attīra atmirušās ādas šūnas, atklājot solīto veselīgo ādu. :)
Ļoti reti, bet dažkārt lietoju arī pa dienu, bet pēc tam kā ar skābju produktiem, obligāti jālieto kārtīgs SPF, ko tad arī daru. Vakarā pēc šī lietoju augstākminēto serumu. 
  • Resist Barrier Repair Moisturizer with Retinol - mitrinošs sejas krēms.
Paula neatzīst nakts krēmus, viņa uzskata, ka vienīgā atšķirība ir, ka dienas krēmam obligāti jābūt ar SPF. Tā nu es šo krēmu lietoju vakarā, savukārt pa dienu to otru krēmu ar SPF.

Šis vieglais mitrinošais krēms sola izlīdzināt ādas sīkās grumbiņas, izlīdzināt un nostiprināt ādu, aizsargāt pret mitruma un kolagēna zaudēšanu. Principā tāds kārtīgs pretgrumbu krēms. Tā kā mana seja ir pilna ar sīkām grumbiņām, uz pieres ar stipri dziļām, tad tas ir tas, ko meklēju (man ir gandrīz 35g.).
Šis krēms domāts sausai-ļoti sausai ādai, piemērots ādai ar rozāciju. Var lietot arī kombinētai ādai.
Sastāvā esošais retinols cīnās ar grumbiņām, antioksidanti veicina kolagēna rašanos. Bez krāsas un smaržas.

Krēms ir tiešām viegls, atsvaidzinošs un labi mitrina manu sauso ādu (pašlaik ir īpaši sausa, tad varbūt vajag vēl papildus mitrināšanu, kā augstāk minētais serums). Es neciešu smagas konsistences krēmus, īpaši siltajā laikā, un šis arī tādā ziņā man ir perfekti piemērots.

Kā saprotu, tad retinols bieži izraisa alerģiju, tas nav mans gadījums, bet pirms iegādes, noteikti vajadzētu pamēģināt paraudziņus.

***
Vēl man no zilās Resist līnijas patika toneris (tāds maigs, emulsijveida) un mazgātājs (cleanser). Tonerus īsti nelietoju, bet mazgātāju gan varētu iegādāties, kad beigsies mans pašreizējais no Michael Todd (kas ļooti ilgi iet).
Ieinteresēja un jau iegādājos arī Sun 365 Self-Tanning Concentrate, kam ir līdzīgs princips kā Clarins tonējošajam līdzeklim, ko piepilina jebkuram sejas vai ķermeņa krēmam. Par šo noteikti  pēc laiciņa atsaukšos.

***
Paula's Choice produktus var iegādāties gandrīz visā pasaulē, ASV šeit: www.paulaschoice.com, savukārt Eiropā šeit: www.paulaschoice-eu.com. Lai nebūtu lielas vilšanās un nav jāpērk kaķis maisā, silti iesaku vispirms pasūtīt paraudziņus un/vai to komplektus, ja nolemjat ko izmēģināt.

Ja jūs ieinteresē kādi citi produkti ārpus šeit minētājiem, rakstiet, labprāt padalīšos ar saviem iespaidiem un ieteikumiem.
***
Savukārt diviem lasītājiem piedāvāju iespēju izmēģināt Paula's Choice paraudziņu komplektu (Skin Recovery un Hydralight Complete) ātrajā GIVEAWAY.

Skin Recovery līnija, sausai un saules bojātai ādai
Hydralight Complete System, kombinētai un taukainai ādai





















Kārtība parastā - piedalīties var caur Rafflecopter formu. Šoreiz tikai viens nosacījums - formā jāieraksta savs ādas tips, lai, cerams, varu trāpīt ar pareizo komplektu.
Giveaway turpināsies 3 dienas, līdz 20. aprīļa pusnaktij.

a Rafflecopter giveaway

5 komentāri:

  1. Baigi ieinteresējas ķermeņa krēms ar skābem.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Uz mani nestrādāja, bet no citiem savukārt ir pozitīvas atsauksmes..

      Dzēst
  2. Paldies, par iespēju :) Cerams, ka iznāks izmēgināt :))

    AtbildētDzēst
  3. Ieinteresējos. Tik žēl, ka sūtīšana padārga. Un, protams, izmēģināšu arī veiksmi Tavā giveaway.

    AtbildētDzēst