ceturtdiena, 2015. gada 30. aprīlis

MAC limitētā izlaiduma acu ēnu palete no Brooke Shields kolekcijas

Es ilgi domāju par kādas lielākas acu ēnu paletes iegādi. Ilgi domāju arī par vairāku MAC acu ēnu iegādi. Jautājums atrisinājās dienā, kad kādā blogā izlasīju par tobrīd jaunāko MAC limitēto kolekciju sadarbībā ar aktrisi Brooke Shields

Šīs kolekcijas pērle bija Gravitas palete un tā kā tas šķita izdevīgs darījums - 15 pilna izmēra ēnas par $85, daudz nedomājot, metos uz veikalu stāties rindā - online šī palete tika izķerta vienas dienas laikā.

Šeit blakus bildē ietikusi arī 217 ota un Lipglass lūpu spīdums, kas paķērās līdz ar paleti. :)

Gravitas paletē ir 15 pilna izmēra ēnas, pērkot tās pa vienai atsevišķi, maksa būtu gandrīz dubultīga. Protams, pastāv risks, ka paletē ēnu kvalitāte nebūtu tik laba kā ēnu vieniniekiem (kā tas nereti mēdz būt), bet man tobrīd tas nebija izšķirošais - tāds daudzums MAC ēnu vienkopus mazliet aizmigloja manu prātu. :)

Te nu ir palete visā tās krāšņumā. Toņi ir pietiekami daudzveidīgi, lai izveidotu dažādus grimus, bet tomēr arī pietiekami neitrāli, pārsvarā dominē siltie toņi. Manām vajadzībām ēnas ir pietiekami pigmentētas un pārsvarā arī viegli iztušējas. 

Paletē apkopoti šādi toņi (pa rindām no kreisās uz labo): 
1. Pretty, Soft Brown, Expensive Pink, Clove, Satin Taupe, 
2. Canter, Luscious, Antiqued, Psyche, Carbon, 
3. Shroom, Persuade, Plummed, Lofty, Pepper.

Plaša un detalizēta atsauksme par šo paleti ir pie Temptalia, tādēļ es šeit neiedziļināšos detaļās par to, kurš tonis kvalitātes ziņā sakrīt ar ēnu vieniniekiem, kurš nē (jo man nav tādas pieredzes), kā arī iztiksim bez svačiem, jo galu galā palete ir limitētā izlaiduma, tādēļ to iegādāties diez vai vairs būs iespējams.
Taču MAC ir slavens ar jaunām limitētām kolekcijām teju vai katru mēnesi, tādēļ līdzīgas, diezgan izdevīgas paletes ir un būs iespējams nomedīt arī nākotnē. 

Jautāsiet, vai bija vērts? Reāli no šiem toņiem ikdienā es lietoju kādus 8 - visus gaišākos, slaveno Satin Taupe, kurš atrodas augšējā labajā stūrī, kā arī gandrīz visus apakšējās rindas toņus. Apakšējās rindas 2. (Persuade) un 4. (Lofty) ēna arī labi der uzacīm atkarībā no matu toņa. 

Tātad, ja es pirktu tikai šīs ēnas individuālās panniņās, man nāktos samaksāt apmēram $80 - tātad faktiski es samaksāju to pašu un dabūju vēl 7 ēnas bonusā. 

Manā skatījumā šai paletei ir viens mīnuss - tā ir cieši salīmētā un nav izjaucama. Lai gan šīs ēnas lietoju ikdienā, šī iemesla dēļ ceļojumos līdzi neņemu - tik lielu negribas staipīt apkārt. Iepakojums vispār ir tāds dikti plastmasīgs. 

Kopsavilkumā ar šo paleti esmu tomēr apmierināta un uz kādu brīdi mana kāre pēc jaunām acu ēnu paletēm ir apmierināta. :)
***
Kādas jums attiecības ar MAC ēnām? Ir favorīti? Kuras kārojas visvairāk? 

6 komentāri:

  1. Toņi skaisti! Un MAC kā nekā !!

    AtbildētDzēst
  2. Tādi forši toņi :)
    Arī gribu kaut ko tādu

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Toņi pat ļoti lietojami, dažreiz pielietoju arī oranžīgos, ko citādi nekad neizvēlētos..

      Dzēst
  3. Ļoti jauka palete un teju visi toņi lietojami :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, vairums man noder ikdienā. Droši vien arī ar pārējiem varētu ko skaistu saveidot.. :)

      Dzēst