pirmdiena, 2015. gada 6. aprīlis

Sample Society martā - Benefit, Cargo u.c.

Sample Society marta kastītē šoreiz visas man jau pazīstamas firmas, piedevām vairāki produkti arī ir jau mēģināti. 
  • Malin+Goetz Mojito Lip Balm - caurspīdīgs lūpu balzāms. Man jau tāds ir no agrākas Glambag somiņas. Nekāda vaina, smarža arī gandrīz nav, nav pārāk lipīgs. 
  • Juice Beauty Green Apple Age Defy Moisturizer - pretnovecošanās mitrinošs krēms. Esmu jau pazīstama ar šo dabīgās kosmētikas firmu, arī šis krēms ir mēģināts. Nebija nekas īpašs. 
  • Oscar Blandi Pronto Texture & Volume Spray - tekstūras sprejs matiem. Esmu mēģinājusi šīs firmas sauso šampūnu, tas man īsti nepatika. Šo iesaka lietot līdzīgi kā sauso šampūnu, bet neesot nevēlamo blakusefektu kā, piem., matēts finišs. Pamēģināsim.. 
  • Benefit Roller Lash - tušas ceļojumu izmēra testeris. Man jau šāds ir, mēģināju, ļoti patīk, pat iekļuva manos pavasara favorītos. Šo kādam uzdāvināšu. 
  • Cargo Essential Lip Gloss - caurspīdīgs, mitrinošs lūpu spīdums. Man ticis tonis Sahara, kas ir caurspīdīgs zelta šimmeris. Šis smaržo ļoti maigi - drusku pēc končām un ir tiešām mirdzošs. Priecājos kaut ko pamēģināt no Cargo, sen jau šī firma interesē.  

***
Patiesībā tāds reāls jaunums man ir tikai Cargo lūpu spīdums, kurš arī man nav ticis tai pašā lietojamākajā tonī. Nu neko, kamēr nav galīgi crappy produkti, es vēl turēšos pie šīs kastītes, bet paralēli turu acis vaļā un lūkojos arī uz citām. 

8 komentāri:

  1. Man ļoti iepatikās Cargo spīduma kastīte ar zīmējumu - ļoti glîta, bet arī pats spīdums izskatās skaists :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, kastīte dikti eleganta un arī pats spīdums ir ļoti patīkams uz aci. Īstenībā arī lietošanā. Mana personīgā problēma ir tie mini spīdumiņi, bet dažreiz jau var pievērt acis.

      Dzēst
  2. Kastīte ar katru reizi neinteresantāka. Varbūt tikai tā liekas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pašlaik tā liekas, bet tā arī mana personīgā problēma. Ja es nebūtu jau iepriekš dabūjusi Benefit tušu, tad es sajūsmā lēkātu apkārt, jo to es ļoti gribēju un tā man patīk!

      Dzēst
  3. Forša kastīte :) Tev, šķiet, garlaicīgi, bet Es par šādu priecātos :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā varētu būt.. man vienkārši iegadījušies atkārtoti produkti..

      Dzēst
  4. Labs sastāvs! Es sev nopirku Benefit tušu, tā man patīk, bet nesapratu es kāpēc par to tiem daudz rakstu :))).

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, nu šī tuša pašlaik ir visās malās.. Benefit izdevusies mārketinga kampaņa! :)

      Dzēst