trešdiena, 2015. gada 27. maijs

Ieskats Physicians Formula bronzeru pasaulē

Reiz lielā iepirkšanās trakumā Ross veikalā pagrābu Physicians Formula 3 bronzeru komplektiņu. Protams, nebija laika pētīt, kas un kā. 
Pirkums bija izdevīgs - tikai $9 par visiem trim bronzeriem, reāli nocenots par 60%. Parasti šie bronzeri katrs maksā no $11-$15. Protams, jāņem vērā, ka zemo cenu veikalos jaunāko kolekciju kosmētiku gan neieraudzīt. 
Komplektā bija iepakoti Organic Wear dabīgais bronzeris, Happy Booster baked bronzeris un Les Botaniques botanical bronzeris. 
Vispār šādi komplekti dažādās variācijās, arī ar sārtumiem utt. Ross veikalā atrodami bieži. 

Liriskā atkāpe par pašu firmu, tā kā pirmoreiz rakstu par kādu no viņu produktiem. 
Physicians Formula dibināta 1937. gadā, kad kāds Losandželosas alerģiju dakteris nolēma izgatavot piemērotus produktus savai alerģiskajai sievai. 
Mūsdienās PF produkti ir atpazīstami ar savu glamūrīgo, bet reizē jautro dizianu.. saulītes, sirsniņas, bantītes un tml. Populārākais produkts ir tieši bronzeri. 
Uz Latviju PF piegādā www.iherb.com, ASV var nopirkt jebkurā drugstore, kā arī ULTAs, Target u.c. veikalos. 

PF pamatoti lepojas ar saviem bronzeriem. Kolekcijā tādu ir 37, tai skaitā gan presētā veidā, gan pērlīšu, gan krēmveida, izsmidzināms, dažādas mozaīkas, kombinācijas ar sārtumiem un tml. Vairāki bronzeri esot dārgāku firmu stipri līdzinieki.

Daži vārdi par tiem trim, kas nonākuši manā īpašumā.
  • Organic Wear bronzeris tonī Medium Skin.

Ražotājs apgalvo, ka šis dabīgās izcelsmes 2 toņu bronzeris sniegs dabisku finišu, smalkais pūderis dod iespēju pieaudzēt iedeguma toni. Sastāvā ir jojobas sēklu eļļa un kukurūzas ciete matējošam efektam. Bez parabēniem, GMO, sintētiskām krāsvielām, smaržvielām utt. 
Komplektā ir spogulītis un dabīgu kazas saru otiņa. 





Kā jau var redzēt, bronzeris ir nedaudz oranžīgās nokrāsās un man personīgi ir mazliet par tumšu (šis ir medium tonis). Varbūt vasaras plaukumā būs lietojams ar ļoti vieglu otas tvērienu. 
Pozitīvais ir tas, ka šis ir pilnībā matēts, klāt pievienotā ota ir pat diezgan parocīga, lai gan es neesmu dabīgo sariņu fans. Ja būtu gaišāks, varbūt pat varētu lietot konturēšanai.
  • Happy Booster Glow & Mood Boosting Baked bronzer - bronzeris. Tikai 1 tonis.  

"Ceptā" formula ir izmantojama divējādi - mitrā veidā to var lietot dramatiskam mirdzumam, savukārt sausā veidā var radīt dabīga iesauļojuma mirdzumu. 
Divtoņu bronzerī sakombinēts mirdzošs zelts un silta bronza lai radītu perfektu mirdzumu. Mirdzošā zelta sirds satur ekstra šimmeri. Bronzeris smaržo pēc vijolītēm. 
Bez parabēniem, glutēna, nav alergēns. Komplektā spogulītis un otiņa. 




Šis nu ir viens mirdzošs bronzeris - mirdz gan brūnā daļa, gan zeltītā. Brūnais tonis arī ir no siltā gala,   bet nav tik tumšs kā iepriekšējam. Ja nebūtu tas trakais mirdzums, tad šo varētu lietot vieglā formā, bet man šis liekas par traku. Kā jau ceptais, tad tekstūra ir krēmīgāka. Otas saru izcelsme nav īsti skaidra, varētu būt ka nav dabīgie sariņi, bet nav pārāk kvalitatīva, birst.
  • Les Botaniques bronzeris tonī Sunny Buddy.
Šo bronzeri laikam vairs neražo, jo visā plašājā 37 bronzeru kolekcijā tas pašlaik nav atrodams.  

Šajā bronzerī ir unikāls pūdera pigmentu un augu ekstraktu savienojums, lai padarītu ādu veselīgu un mirdzošu. Solās radīt dabīga iedeguma mirdzumu. 
Sastāvā dažādas augu vielas, kas sola aizsargāt ādu, bez smaržvielām. 
Sausākām ādām iesaka pirms šī lietošanas ādu labi mitrināt. 


Ja nebūtu oranžīgās saulītes, tumšākā daļa būtu tīri labi lietojama, bet diemžēl tas laukums lielākai otai ir pārāk mazs. Patīk tas, ka nav nekādas smaržas. Kopumā priekš manis arī par tumšu un oranžīgu. 

***
Kopumā ar pirkumu kā komplektu neesmu pārāk apmierināta, konkrētie toņi man ir mazliet par tumšu un divi no trim ir par oranžu un vienā ir daudz par daudz mirdzumu. Bet vispār noteikti apskatīšu plašo piedāvājumu un mēģināšu vēl kādu citu bronzeri, iepriekš gan rūpīgāk izpētot toni un mirdzuma daudzumu. Interesē arī sārtumi.

Vasarā matēto Organic Wear droši vien pieradināšu. Abi pārēji tikuši kādam jaunajam make-up censonim. 



Kāds te piegājis inovatīvi - sajaucot bronzera mirdzošo daļu ar caurspīdīgu lūpu balzāmu, sanāk turbo zelta acu ēnas. :)

16 comments:

  1. Hahaha...jaunajam make - up censonim ir talants - miklās acu ēnu tekstūras šosezon ļoti modē :D Man gan liekas feins tas bronzeris ar sirsniņu. Es pēdējā laikā sev nedabīgi interesējos par spīdīgiem vaigu sārtumiem un bronzeriem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paskatoties uz trauciņu, man likās skaisti, bet kad uzklāju uz sejas, tad tik sapratu, ka ir par traku. :)

      Dzēst
  2. Nu kas mammai neder, tas meitai skatos labi der ! ;)
    Baigi interesanti palasīt par šādiem te komplektu produktiem :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, nu bērniņš ieraugot tās sirsniņas un mirdzumus bija stāvā sajūsmā!

      Dzēst
  3. Laba doma, ar lūpu spīdumu, wet effect! :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Izrādījās, ka instrukcijā tā arī bija rakstīts, ka var lietot mitrā veidā, es to sākumā nepamanīju. Bet bērns šito pats izgudroja. :)

      Dzēst
  4. Man no Happy sērijas bija sārtums, arī kaut kā nepatika. Likās par cietu un slikti atdeva pigmentu

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu šis ir diezgan pamīksts, pigments ir pietiekoši, manuprāt.. Man tāda roka, ka sejas produktiem es labāk ar mazāk pigmentētiem produktiem darbojos.. ;)

      Dzēst
  5. Par 9$ izcils ķēriens. Man darbam būtu perfekti. Personīgai lietošanai ar gaišu ādu- pilnīgi garām. :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pērkot galīgi nepievērsu uzmanību toņiem, skatījos tikai, kurā pakā interesantāki produkti. Ar šodienas aci būtu ņēmusi tādu, kur arī kāds sārtums iekšā.

      Dzēst
  6. Man ir tas organic wear arī tonī meidum un jāsaka, ka vasarā uz iesauļotas ādas knapi var redzēt, bet tagad der ideāli. Man patīk :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mjā, es laikam nekad tik ļoti neiesauļojos, lai to varētu knapi redzēt.. :)

      Dzēst
  7. Hehh. Mazajai ir iekšā. Super! :))
    Jap, priekš meitenēm otrpus okeānam, kur saule tas lutina daudz vairāk, šādi toņi ir labi, priekš mums, latviešu daiļavām, tie ir par siltu/ oranžu. Bet ķēriens patiesi labs, trīs par $ 8.99, Woouu! Es arī gribu, lai pie mums ir Ross, skatos dažādus vloggerus, kuri atrod lieliskas lietas par burtiski kapeikām. :)
    Sūtiet veikalu Ross uz Latviju! :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ross un citi tml. zemo cenu veikali gan diemžēl droši vien var pelnīt tur, kur ir milzīgs apgrozījums, kāds ir ASV tirgū.. Līdzīgi kā ar zemo cenu avio un citām lietām, kur vajag apjomu..

      Nu mazais ir tik daudz kosmētikas kalnus savā acu priekšā redzējis, ka tas jau bija sagaidāms.. :)

      Dzēst
  8. Es arī gribētu lai Ross ir LV. :)
    Andris prasīja, ieraugot pēdējo bildi, vai tā esi Tu. Kad atbildēju noraidoši, tad sekoja-Lote ir viesblogere? Vai izveidojusi savu blogu "Jaunais vēlais rīts"" :d

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hahaha, apsmējos.. Lai viņš te nerunā, gan jau pašam vajadzēs drīz youtube kanālu vienam taisīt.. ;)

      Dzēst