trešdiena, 2015. gada 13. maijs

Latvijas pirkumi aprīlī-maijā no Stenders, Madara, Attirance un Drogas

Mēnesi garajās brīvdienās Latvijā daudz veikalos nebiju, bet tajos, kuros biju, kārtīgi "pastrādāju".. 
Šeit neliels ieskats manos pirkumos. Ja gadījumā būs kas labs vai ne tik labs sakāms, noteikti vēlāk padalīšos savās domās kādos no nākotnes ierakstiem. 

Viens no pirmajiem cieta "Stenders". Pārdevējas abos veikalos, kur biju (Molā un Galerijā Centrs) bija ļoti jaukas un izpalīdzīgas, tā nu arī pirkumu ir ne mazums. :) 


Arī "Madaras" veikalos (Alfā un Galerijā Centrs) bija ļoti dāsnas pārdevējas, tā nu tiku ne tikai pie kārotajiem pirkumiem, bet arī pie bagātīgas paraudziņu kaudzes. 

"Attirance" veikalā pārdevējas par mani pārāk neinteresējās, bet ne tas ir iemesls apdomīgiem pirkumiem - cenas tur ir tādas ievērojamas... Par meloņu jogurtu paldies MadamLaiton - patiesībā šī dāvaniņa mani tieši iekārdināja aiziet un paskatīties, kas viņiem vēl tur tāds. 

Pavisam negaidīti tiku pie dāvanas no Schwarzkopf - paldies Artai par līdz paņemšanu uz blogeru meistarklasi. Vairāk par to, kas tur notika, var izlasīt viņas blogā. 

Šinī bildē ietikušas dāvaniņas no brīnišķīgām dāmām - par maskām paldies RoseLouxembourg, Kiehl's varēšu pamēģināt, pateicoties Artai no www.artasplace.com, savukārt Oriflame balzāms no mammas. Natura Siberica pieniņš iekļuvis no Drogu grābiena.  


Izbrāzos arī caur Drogām un kaut ko pagrābu no zīmoliem, kas ASV nav pārstāvēti vai arī ir sarežģītāk dabūjami. Izvēle spontāna un faktiski tīri pamēģināšanas pēc. Kā varētu būt noprotams, nagu lakas ir mana vājība, tad nu tās vairumā. :)

***
Ar šo gan mani maija guvumi nav beigušies, vēl ir ienākušies šādi tādi bezmaksas produkti no dažādām izlozēm, kā arī viens ļoooti īpašs pirkums, par kuru pastāstīšu jau pavisam drīz... 

19 comments:

  1. Vai, cik daaaaudz visa kā! :) Tik forši, ka atbalsti vietējos, atbraucot uz LV, ka US pirkumi nav aizstājuši mūsējos :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu es tā speciāli gatavojos Latvijas zīmolu izmēģināšanai.. tomēr nemitīgi iznāk kas jauns, knapi var līdzi izsekot! Kad es aizbraucu, tā īsti bija tikai Madara ar dažiem produktiem.. un Stendera ziepes. :)

      Dzēst
    2. Nu būs ko provēt! Zinu, ka Stenders mitrinošā sejas želeja un liepziedu dušas želeja neliks vilties :)

      Dzēst
  2. Koferis laikam prombraucot bija vēl pilnāks nekā uz šejieni? :D Bet pirkumi forši un ceru, ka viss sagādās prieku :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, jā - prombraucot knapi visu sastūķēju iekšā.. :)

      Dzēst
  3. Tiešām daudz interesantu lietu! Noteikti interesēs kā Tev patiks visi labumi, kas ražoti LV. :)Žēl, ka nesanāca daudz parunāties, bet bija prieks Tevi satikt ! ;)

    AtbildētDzēst
  4. es pēdējo reizi esot lv nopirku tieši to pašu no madaras - putas ar nakts dienas krēmiem.... ļoti ļoti ļoti patika... neko citu neklietoju kopš...tagad beidzies - esot lv pirkšu atpakaļ//// ieinteresējis ir kivvi lūpu balzāms.....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Putas man jau patīk, par krēmiem vēl domāju. :) Bet ar Madaru labi tas, ka ja kas iepatiksies, tad var ērti pasūtīt uz ārzemēm - es kaut kad sūtīju, bija bezmaksas piegāde, ja sasniedz zināmu summu (un to ir viegli sasniegt)..

      Dzēst
  5. Tu tiešām esi "kārtīgi" pastrādājusi, malacis, ka atbalsti savējos :) Atceros, kad dzīvoju Anglijā, vienmēr pasūtīju šo to no Stendera, jo savējie kā ne kā :) Iepazīstināju arī darbabiedrus un visi bija sajūsmā par kvalitāti!! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Stendera produkti man kādam laiciņam pietiks, tad gan drīzāk kādam prasīšu ko atvest, jo sūtīšana bez maksas tikai virs 120EUR, parasti 16EUR...

      Dzēst
  6. Jāsaka, ka sapirkti tiešām vērtīgi produkti.
    Liela daļa arī no mana wishlista, taču pagaidām ieturu pauzi pirkšanā, kamēr neizlietošu 4 sejas skrubjus :D :D
    Starpcitu, atsaucoties uz kādu no iepriekšējiem rakstiem, man baltais glamglow patika labāk par melno. Bet to es secinu tikai no testerīšiem. Nezinu, kā ir ilgtermiņā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es īsti nezināju, ko gribu, bet tā kā bija tā retā iespēja visu izsmaržot un pataustīt, tad ņēmu uz vietas pēc sajūtām..
      Nu katrai tai maskai savs mērķis, baltais domāts taukainai ādai, kāda man ne tuvu nav, tā ka patieso efektu nemaz īsti nevaru uzzināt. :)

      Dzēst
  7. Cik daudz labumu!!!!!!! Man godīgi sakot tie Attirance jogurtiņi nepatīk, jo tādi slideni un plāni, agrāk necietu sviestus, bet sapratu ka tomēr tie ir vislabākie manai ādai! :) Dzīvē viss mainās! :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Izsmaržoju visus plauktus un sapratu, ka man patiesībā tikai tā meloņu smarža patīk... Pārējās ne pārāk. Man atkal tieši patīk tā plānā tekstūra...

      Dzēst
  8. Foršs raksts. :) Bourjois zilā laka izskatās vienkārši wow.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Izrādās ne tikai izsktās, bet ir arī visādi citādi laba - noturīga utt.

      Dzēst
  9. Forši pirkumi! :) Bija liels prieks satikties!

    AtbildētDzēst