ceturtdiena, 2015. gada 21. maijs

Mana iepazīšanās ar Maybelline nagu lakām

Nolēmu beidzot padoties apkārt valdošajam spiedienam un pamēģināt kādas no Maybelline nagu lakām. Pamēģināšanas pēc negribēju maksāt parasto cenu ($3-$4).. Regulāri ieskatos Dollar Tree (veikals, kurā viss maksā $1) kosmētikas plauktos un reiz tieši trāpīju uz vairākām Color Show nagu lakām. Paņēmu vienu parasto un vienu no Polka Dots virskārtu sērijas.
Jāpiebilst, ka Color Show ir tas pats, kas ColoRama Eiropā. Latvijas brauciena laikā esmu tikusi arī pie vairākām ColoRamas lakām, bet tās vēl jānomēģina. 


Kā vēlāk noskaidroju, tad debeszilais krēmveida tonis Azure Seas ir no 2013. gada vasaras kolekcijas. Domāju, ka tīri labi derēs arī šai vasarai. :) 


Par šo man nav nekādu sūdzību, labi klājas 2 kārtās, ir arī pietiekami noturīga, manā gadījumā pat 3-4 dienas, tad gan jau ir nobružājušās maliņas. Otiņa parastā, bet tā kā laka pati par sevi rādās laba un kvalitatīva, tad tas netraucē.  

Pretty in Polka ir raibā virskārta no Polka Dots sērijas (šķiet, no pastāvīgās kolekcijas) un ir diezgan caurspīdīgi lillā ar baltiem un melniem punktiņiem un piecstūrīšiem. Man bija ne pārāk laba pieredze ar šāda veida virskārtām no Nails Inc, tādēļ biju skeptiski noskaņota, bet šī izrādījās ļoti feina. 

Šī pietiekami ātri nožūst, ilgnoturība noteikti atkarīga no tā, kas apakšā, savukārt šāda tipa graudainajām virskārtām priekš manis vissvarīgākais, lai nav pārāk raupja un neķeras aiz drēbēm. Un šī tādā ziņā ir ļoti laba - efekts ir, bet ir pietiekami gluda virsma pat bez caurspīdīgas virskārtas kārtas pa virsu. 


 Šeit klāta vienā kārtā virs citas rozā nagu lakas.


Kopumā jūtos priecīga par pirmo iepazīšanos ar Maybelline lakām. Tā kā šīs galīgi nav dārgas arī parastā veikalā, domāju, ka kādā brīdī tikšu pie vēl kādām. 

4 komentāri:

  1. Smuki uz taviem nadziņiem izskatās :)man laikam gadījās kaut kāds brāķis, jo no zilas lakas palika zili nagi , nācas baigi sirsnīgi berst :) Vispar cik saprotu, visiem ir noveicies, ka nagu lakas ( parastās) turās uz nagiem normāli ilgi, man gan uzreiz apļūk nagu galiņi :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu zilie toņi varētu būt, ka biežāk atstāj pigmentu uz nagiem, man tā ir ar citām lakām gadījies.

      Man vispār neturas ilgi, parasti 2. dienā jau gadās defekti, ja daru kādus mājas darbus, īpaši, kas saistīts ar ūdeņiem. Bet ar labu bāzi, noturīgu laku un manu iecienīto Seche Vite virskārtu, dažas lakas izvelk pat 4 dienas. :)

      Dzēst
  2. Tonis Azure Seas ir vienkārši fantastisks!

    AtbildētDzēst