svētdiena, 2015. gada 31. maijs

NOTD - Deborah Lippmann nāriņas sapnis

Šur un tur pamanu Deborah Lippmann nagu lakas, taču nopietnā cena ($20) ir atturējusi kādu no tām iegādāties. Reiz kādā bonusā tomēr tiku pie viena toņa, ko tad šoreiz atrādu. 
Slavenību manīkīra meistare Deborah Lippmann ir radījusi savu nagu laku līniju, kurā ir ap 70 dažādu ilgnoturīgu toņu. Kolekcijai nesen pievienojušās arī lūpu krāsas.
Nagu lakas solās būt ilgnoturīgas un ātri žūstošas. Satur biotīnu, zaļās tējas ektraktu, savukārt nesatur parabēnus, sulfātus, kā arī formaldehīdu, toluēnu, dibutilftalātu, kamparu u.c. nagu lakās nereti sastopamas kaitīgās vielas. 
Manā rīcībā nonāca viens no gliteru toņiem - Mermaid's Dream, kas it kā atspoguļo jūras putu krāšņumu un ir gliteru pilns šimmeris. 





Solījumiem piekrītu - ātri žuva, turējās ilgi, bet gliteru lakām jau vispār ir niķis turēties ilgāk, vismaz uz maniem nagiem. Ļoti viegli klājas, nav kunkuļu un gliteru čupiņu, kā kādreiz gadās ar gliteriem.
Šeit klātas 2 kārtas, faktiski pilnīgam necaurspīdīgumam vajadzētu 3 kārtas.

Man šī laka tik tiešām asociējas ar okeāna plašumiem.. Un tā kā tuvojas karstais laiks, kad pat man nebūs auksti pie okeāna - šis šķiet pavisam piemērots.. 

***
Vēl kādu toni no šī zīmola nez vai pati pirkšu cenas dēļ, bet, ja kāds iedos bonusā, labprāt palietošu. ;)

4 komentāri:

  1. ai, ka man patik tie gliterīsi ;))) bet skatos, ka visu laiku nadziņus lako, kā viņus atkop pēc nagu lakām.. es te intensīvi pusotru mēnesi nagus palakoju, tagad ir bēdīgs skats - nagi iedzelteni un trausli, slāņojās :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir tieši otrādi - ja es nelakoju, tad apdauzās, lūzt un visādi citādi traumējas. Latvijā uzlakoju gelish laku, tā izdevās normālu garumu ataudzēt un tagad cenšos visu laiku lakot, lai noturētu. Kādreiz pa nakti paliek nelakoti atpūsties. Dzelteni man reti paliek, kādreiz gadās, tad palietoju speciālo anti-dzeltenuma laku.

      Dzēst
  2. Toņu salikums baigi foršs, bet izskatās reljefaina laka, neķerās visur kur vajag un nevajag?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir mazliet reljefs, bet šī neķeras gan. Zeķubikses īsti nevalkāju, uz tām neesmu pārbaudījusi, bet tā nekāda vaina.

      Dzēst