sestdiena, 2015. gada 31. oktobris

Iepazīstinu: Michael Kors Beauty + NOTD

Kad vasarā vinnēju dāvanu karti Macy's veikalā, nolēmu iegādāties kādas ekskluzīvākas lietas, ko citkārt varbūt nesaņemtos nopirkt. Ar šādu pieeju mazliet aplauzos, jo izrādījās, ka manis visvairāk kārotos zīmolus Macy's nemaz netirgo.. :(

Tā nu pavisam negaidīti pievērsos Michael Kors zīmolam.

Avots

Michael Kors skaistumkopšanas kolekcija ir pavisam jauna un nav pārāk liela. Pirmoreiz veikalos (sākotnēji tikai Macy's) tā parādījās 2013. gada augustā. 
Dizainera pieeja bija lakoniska - radīt tikai pašus nepiešamākos produktus, kas ir svarīgi kā aksesuāri un kas var vislabāk atspoguļot personas garastāvokli. Tādēļ šajā kolekcijā pieejamas smaržas, ķermeņa krēmi, mirdzuma spreji, paštonējošie līdzekļi, vīriešu vannas produkti, kā arī pavisam nedaudz - dekoratīvā kosmētika - bronzeri, lūpu krāsas, lūpu spīdumi un nagu lakas. Produkti iedalās 3 apakšlīnijās - Sporty, Sexy un Glam. 
Vienam no nagu laku komplektiem bija atlaide, tad nu nolēmu par labu tam. Galvenokārt dēļ skaistajām, MK raksturīgā dizaina pudelītēm.. :) 

Kā izrādījās, komplekts iepakots tādos zeltos, ka to bija diezgan nereāli nofotografēt..... Līdzīgi gāja ar pudelītēm. 

Lai arī pirkums bija vasarā, šī bija kāda agrāka limitētā svētku kolekcija, toņi pavisam rudenīgi. :)
Online veikalā izskatījās pietiekami interesanti.. Par MK nagu lakām ir dažādas atsauksmes, lielākoties pozitīvas vai - nekas īpašs, tātad sagaidīju daudz maz labus rezultātus...


Ieraugot pudelītes dabā, toņi jau izlikās mazliet citādāki... Un realitātē uz nagiem izrādījās vēl mazliet savādāki. 

Jāsāk gan laikam ar skaisto pudelīšu dizainu. Uz pirmo skatu tiešām skaistas, saulē tā vien staro zelts. Noņemot zeltīto vāciņu, atklājas parasts baltas plastmasas korķītis, arī zeltītais vāks tāda pati vien plastmasa izrādās. Principā tas nav nekas svarīgs, bet nu pirmais iepaids mazliet tika apskādēts. Nākamā mini vilšanās bija par otiņu - pavisam šauriņa.. 

Bet tas viss sīkums, galvenais, kas tam lācītim vēderā. 

Java ir brūns tonis ar pērles finišu - tā es to varētu raksturot. Ko ir MK gribējis saražot, man ziņu nav, nekur tādu informāciju neatradu. Ja, uz pudelīti skatoties, šī man patika vismazāk, tad uz nagiem izrādījās skaists brūnais - tieši tik brūns, lai nebūtu par tumšu. Labi klājas, ar 2 kārtām pilnīgi pietiek, ātri žūst, normāla noturība. 
Nu tātad, kopsavilkumā - viss čiki. 




Ocean ir kaut kas pelēkzils. Pudelē un saulē uz nagiem izskatās vairāk zils, uz ko es arī biju cerējusi, bet reāli tas ir vairāk pelēks tonis. Biju mazliet vīlusies. 
Parametri ir labi - labi klājas, 2 kārtas, ļoti ātri nožūst un ir ļoti noturīga. 



Bossa Nova ir kaut kas pavisam grūti aprakstāms. Perlamutra rozā-zaļš duohroms. 
Atkal jau parametri ir pavisam labi, bet nu tas tonis ir kaut kas nejēdzīgs. Tieši tāds, kādi man nepatīk - ar milzīgu perlamutra piesitienu. Tādu tik rozā toni kā pudelē uz nagiem nav iespējams dabūt (pat ar 3 kārtām) - cauri sitās dzeltenzaļais, kas rada mazliet slimu nagu paskatu. Ja lieto kā virskārtu - tas dod rozā perlamutra efektu, par ko arī neesmu pārākā sajūsmā.. 



Kopumā jāsaka, ka esmu apmierināta ar laku kvalitāti, bet ne īsti ar toņiem. Promo bildēs jau tie citi toņi izskatās dikti kārdinoši, bet laikam vairāk nepirkšu, jo bail atkal vilties, ka pudelītē nebūs īsti tas. 
Bet priekš smuka dizaina priekšmeta uz skaistumgaldiņa šīs derēs, arī pašas lakas nav zemē metamas (ja paveicas un patīk, kā izskatās uz nagiem). :)

Kopumā par MK Beauty kolekciju man ir radies iespaids, ka nedaudzie produkti tiešām ir vairāk kā dizaina priekšmeti vai aksesuāri, bet ja spriež pēc nagu lakām, tad tiem vajadzētu arī būt praktiski noderīgiem. :)

Produktu cenas ir sākot no $18 (lētākais ir nagu laka, bet bieži var atrast izdevīgus piedāvājumus vecākiem toņiem, tai skaitā ebay. Šis komplekts maksāja $25 par 3 pilna izmēra lakām. 

Michael Kors Beauty kolekcijas produktus var nopirkt diezgan retās vietās, ASV Macy's, Eiropā - House of Fraser, kurš kā izskatās piegādā arī uz Latviju. 

8 komentāri:

  1. tās nagu lakas fantastiskas, pie tam, katra krāsa īpaša. kā man patīk metāliskais :)
    neko neesmu mēģinājusi no mk

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Krāsas tiešām ir īpašas, man tādas kolekcijā vēl nebija..

      Dzēst
  2. bez tā skaistā vāciņa, apakšā cheap-ass iepakojums. Pēdējais tonis ļoti lidzigs ka no Kinetics.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nav sanācis neko mēģināt no Kinetics, mūspusē tādu nevar dabūt..

      Dzēst
  3. Man atkal Bossa Nova tonis vislabāk patīk!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zane, Tu to vari dabūt, ja gribi.. :) Es to diez vai kādreiz vēl lakošu....

      Dzēst