ceturtdiena, 2015. gada 12. novembris

Krēmveida izgaismotāji: Becca, Burberry, Buxom

Šīs vasaras modīgā lieta - strobings jeb tiem pašiem vecajiem vārdiem - izgaismošana tomēr, lai cik tas nebūtu banāli, arī man lika ieskatīties izgaismotāju krājumos. Ikdienā izgaismotāju lietoju reti.. Man ir vairāki pūderveida izgaismotāji - Nars Albatros, Laura Mercier Matte Radiance ceptais izgaismotājs, daži Hourglass Ambient pūderi, kā arī, protams, ne viena vien gaiša ēna, ko varētu lietot šim mērķim. 

Taču šoreiz gribu pastāstīt par 3 manā kolekcijā esošiem krēmveida izgaismotājiem, pie kuru lietošanas man bija patiešām jāpiespiežas. Man ir iekšēja baile no krēmveida produktiem - palēnām radinos pie krēmveida/šķidrajiem vaigu sārtumiem un acu ēnām. 


Šodienas apskatā 3 ne to lētāko zīmolu izgaismotāji. Nevienu neesmu pirkusi, tie nākuši bonusos/kastītēs (nu tehniski kaut kā jau par tiem ir samaksāts, bet nebūsim sīkumaini)... :)

Buxom Divine Goddess Luminizer, pilnais iepakojums 60ml  maksā $28


Ražotāja norādījumi
Kas tas ir: Krēmveida izgaismotājs sejai un ķermenim ar atsvaidzinošu efektu. Tikai 1 tonis.
Sastāvā nav parabēnu, sulfātu, ftalātu. 
Ko tas dara: Izgaismo un atsvaidzina. 
Kā ar to rīkoties: Uzklāt uz vaigu kauliem, deniņiem, dekoltē vai viscaur uz sejas un ķermeņa. Var lietot vienu pašu zem vai virs tonālā krēma.

Mani novērojumi
+ Nav izteikts tonis, ir tikai viegls zeltīts mirdzums (sheen).
+ Ja lieto ļoti pieticīgi, tad nav uzkrītošs un dod ļoti dabisku efektu.
+ Cena.

- Ja klāj biezākā kārtā, tad paliek pleķains.
- Manis pēc varētu nebūt tā jocīgā kņudinošā sajūta, kam laikam jāsniedz atsvaidzināšanas efekts.
- Buxom produkti ir stipri ierobežotā pieejamībā, jo tos tirgo tikai Sephora tīklā, lai gan ražo tas pats bareEscentuals, kas ražo arī bareMinerals.
Buxom | Burberry | Becca

Burberry Fresh Glow, 30ml maksā $48, tonī Nude Radiance No1


Ražotāja norādījumi
Kas tas ir:  Izgaismojošs fluīds, kas piešķirs ādai vieglu mirdzumu un radīs mitra finiša efektu. 2 toņi. Nude Radiance ir nedaudz bēšīgs zelta šimmeris, kas uz manis gan vairāk nolasās kā pērles mirdzums. 
Sastāvā rozes ekstrakts, kam ir mitrinošas un atjaunojošas īpašības. 
Ko tas dara: Unikālā rozā krāsa uzlabos ikvienu sejas toni un radīs veselīgu izskatu. 
Kā ar to rīkoties: Uzklāt uz visas sejas dabīgam mirdzumam. Lai radītu perfektas sejas krāsas efektu, pievienot tonālajam krēmam. Lai izgaismotu un skulpturētu - uzklāt virs grima uz vaigu kauliem, deguna pamatnes un zoda. 

Mani novērojumi
+ Tiešām ļoti viegls produkts - viegla konsistence, viegli pludināt.
+ Efekts nedaudz līdzīgs Hourglass pūderiem - viegls atstarojošs mirdzums, lai gan Hourglass tas noteikti ir vēl "liegāks".. :)
+ Šo mierīgi var klāt uz visas sejas.

- Cena.

Buxom | Burberry | Becca


Becca Shimmering Skin Perfector, 50ml maksā $41, tonī Opal


Ražotāja norādījumi
Kas tas ir: caurspīdīgs krēmveida šķidrums, kas ar gaismu atstarojošām pērlītēm radīs maigu, dabīgu mirdzumu.  Pieejami 5 toņi. Opal ir zelta opāla pērle. 
Ko tas dara: Sastāvā esošās ultra sīkās gaismu atstarojošās pērlītes, izkūstot uz ādas, radīs smalku, dabisku mirdzumu. Caurspīdīgais izgaismotājs pielāgojas jebkurai gaismai.  
Kā ar to rīkoties: Var uzklāt uz sejas un ķermeņa. Lietojot kā sejas izgaismotāju (highlighting), uzklāt uz klasikajām izgaismošanas vietām, lietojot dažu vietu izcelšanai (spotlighting), uzklāt uz vaigu un uzacu kauliem. Lai iegūtu izgaismojošu bāzi, lietot pirms praimera. Lai iegūtu "mirdzumu no iekšas" - sajaukt ar tonālo krēmu vai mitrinošu krēmu. Lai iegūtu mirdzumu no galvas līdz kājām - pievienot ķermeņa krēmam. 

Mani novērojumi
+ Ļoti labi klājas un pludinās, noteikti labāk par Buxom.
+ Mirdzums ir pamanāms, bet nav nekādu spīguļu vai tml. Bildē zemāk vislabāk redzams, kā tas mirdz saulē.

- Diezgan spēcīgs izgaismotājs, šo uz visas sejas īsti neuzklāsi (esmu mēģinājusi...).
- Arī diezgan augsta cena.
Buxom | Burberry | Becca

Bišķi lētākas ir Becca izgaismotāja krēmveida (5 toņi) un pūderveida (6 toņi) versijas. 
Tā kā esmu mēģinājusi tikai šo šķidro versiju, man būtu grūti ieteikt, kas labāk, bet Temptalia datu bāzē var apskatīt visu 3 formu un visu toņu salīdzinājumu. 

Pēdējā laika lielākais jaunums ir jauna pūderveida toņa (Champagne Pop) iznākšana sadarbībā ar populāro youtube zvaigzni Jaclyn Hill. Ja es vairāk fanotu par izgaismotājiem, noteikti mana izvēle būtu šis - gan toņa, gan formāta dēļ. 


***
Gribot negribot visu laiku nākas šos 3 salīdzināt savā starpā. Ja jāizvēlas (un es droši vien arī izvēlēšos, ko atstāt un no kā atbrīvoties), tad man personīgi vislabāk piemērots ir Burberry maigais pērles mirdzums. Tas no šiem trim ir visneuzkrītošākais, vismazāk "spīdīgais" un visvēsākais tonis.

Izgaismotāju faniem noteikti vislabāk patiktu Becca, jo mirdzums ir pamanāms, bet ļoti "hologrāfisks".

Pēc daudzkārtējas spēlēšanās ar šiem, mēģinājumiem uz rokām, sejas un fotosesijās, esmu nedaudz patērējusi šīs travel size tūbiņas, bet tik un tā produkta vēl ir atliku likām. Par pilna iepakojuma pirkšanu pat nedomāju, jo, lai izlietotu izgaismotāja iepakojumu, tad ir jākļūst par Jaclyn Hill. :) 

P.S. Bildēs izpildās arī Benefit novatoriskais Push-Up laineris, palīdzēja man nodalīt izgaismotāju teritorijas. Jāsaka gan, ka neesmu no pieradinājusi. Turbo noturīgs, bet normālu līniju novilkt izdodas tikai katru otro reizi. Jocīgs tas gumijas dozators.. 

4 komentāri:

  1. vizuāli man arī Burberry vislabāk iepatikās. :) Tāds maigs un ikdienai piemērots.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas arī tiešām ir maigs. Kārtīgiem izgaismotāja cienītājiem gan noteikti liktos par maigu.. :)

      Dzēst
  2. neizlasot apakšā nosaukumus, arī uzreiz izvēlētos burberry.
    man šobrīd no krēmīgajiem ir essence rozā tonī. tonis ļoti patīk, jo ir vēsais tips, bet nepatīk, ka spīguļi parupji. laikam visu tomēr nosaka tieši spīdumu smalkums. tas pats arī lūpu spīdumiem, jo smalkāk, jo labāk.
    ir arī artdeco, bet to līdz vasarai neaiztikšu, jo tam zelta tonis, kas uz gaišas ādas tikai vasarā varētu izskatīties harmoniski.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī liekas, ka Burberry tonis būs labi piemērots vēsākam laikam.. Man kaut kā pilnīgi dabiski zeltainie un mirdzošie toņi uz sejas prasās pārsvarā vasarā/siltajā laikā..

      Dzēst