piektdiena, 2016. gada 18. marts

Februāra Allure kastītē - Lancome, Bulgari u.c.


Februāra kastīte atnāca diezan interesanta, lai gan šoreiz bez dekoratīvās kosmētikas elementiem. 
  • Bulgari Omnia Paraiba - kā zināms, smaržas nav mans elements, bet pirms šīs atdodu tālāk, tomēr pasmaržoju. Dikti smuks mini iepakojums, identisks pilnajam, kā arī pats aromāts nav tas trakākais - jūtami ziedi un citruss, kas manos sarakstos parasti ir pluss. :)
  • Skinfix Ultra Rich Hand Cream - roku krēms sausām un saplaisājušām rokām ar kokosriekstu un saulespuķu eļļu. Ļoti patīkams krēms, beidzot ir kāds arī bez aromāta. 
  • Hello Breath Spray - mutes atsvaidzinātājs ļoti mazā, fifīgā iepakojumā. Ideāls rokassomiņai, tiks galā ar kafijas elpu vai citiem mutes aromātiem. :)
  • Kevin Murphy Hydrate-Me Wash and Rinse - šampūns un kondicionieris ar kakadū plūmi. Smaržo plūmīgi, bet priekš manis pārāk stiprs šis aromāts - saglabājas matos ļoti ilgi. Patīk man šie fifīgie miniiepakojumi, redzu no bildēm, ka arī pilnie ir ļoti interesanti, tādi kā izlejamā vīna tetrapakas. :)
  • Lancome Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector Advanced Multi-Correcting Gel-In-Oil - ārprātīgi gara nosaukuma seju mitrinošs nakts krēms ar gēlveida tekstūru, kas pārvēršas eļļā. Diezgan aromatizēts. Izcili maziņš paraudziņš, minimāli piepildīta tūbiņa.. Bet nu varbūt pāris reizēm sanāks. 
  • Pur~lisse Daily Lip Nourisher - lūpu balzāms ar mango un šī sviestiem, bez parabēniem un petrolejas produktiem. Bezsmaržas caurspīdīgs balzāms, šķiet ļoti viegls.
***
P.S. Neaizmirstiet piedalīties manā pavasara GIVEAWAY, kur varat vinnēt Smashbox Full Exposure paleti, vēl atlikušas dažas dienas!

2 komentāri: