ceturtdiena, 2016. gada 24. marts

MAC Waterweight Foundation - tonālais ūdentiņš

Gadījumos, kad lietoju tonālo līdzekli, līdz šim tas vienmēr bija Make Up For Ever Face&Body. Tam man patīk klājums un vieglā želejveida konsistence, bet ne pārāk patīk aromāts.

Tad nu liku lielas cerības uz MAC Studio Waterweight SPF30 Foundation, ka tas varētu būt tikpat labs un viegls vai varbūt vēl labāks.

Tiklīdz šis tonālais ūdentiņš parādījās pārdošanā, vēlējos to pamēģināt. Devos uz MAC veikalu, kur lūdzu lai darbinieces man piemeklē toni un uzklāj šo, lai varu  sajust, kāds tas ir uz ādas. Man tika tonis NC15, kas ir gaišākais NC tonis, NW ir pieejams arī ar numuru 13. Tā kā es esmu pa vidu starp siltajiem un aukstajiem toņiem, tad man piemeklētie tonālo produktu toņi arī variē (un ne tikai šajā veikalā un zīmolā). Pro Longwear konsīleris man ir NW15. 


Šis tonālais līdzeklis nāk pasmagā stikla pudelē ar pipetes veida dozatoru. Šis dozators man nu tā ka ļoti nepatīk. Tas visu laiku nosmērējas, veido "aplikumu" ap pudeles kakliņu un visādi citādi ir neērts. Dozē it kā labi, bet vienmēr vēl pietek klāt no pipetes.. 


Ražotājs apgalvo, ka šis esot inovatīvs produkts (vai gan viņi visi tā neapgalvo..) ar ultra šķidru, elastīgu gēla-seruma formulu. Uz ādas solās būt komfortabls, noturīgs, notušēt poras un smalkās līnijas, kā arī nodrošināt ādas mitrumu. Sola vieglu līdz vidēju, bet pieaudzējamu sedzamību, kā arī zīdainu finišu. 

Ir jau vēl tur visādi apgalvojumi, bet, manuprāt, svarīgi ir tas, ka nodrošina UVA/UVB SPF 30 saules aizsardzības filtru un saglabā oriģinālo toni. 

Faktiski es visiem šiem apgalvojumiem piekrītu. Sedzamība ir tiešām viegla līdz vidēja. Uz manas pasausās ādas uzvedas ļoti labi, neba ka nu papildus mitrinātu, bet sausināts arī netiek, ir tiešām komfortabls un uz ādas nejūtams. Es mazliet piepūderēju ar Hourglass pūderiem. Taukainai ādai šis varētu būt pārāk "zīdains" produkts, lai gan pēc instrukcijas domāts visiem ādas tipiem. 

Man personīgi svarīgais produkta aromāts šim ir noteikti mazāk jūtams un patīkamāks kā Make Up For Ever Face&Body, bet nav arī tā, ka nebūtu vispār. Bet tas tā varētu būt manam degunam tikai, kas visādus aromātus sajūt tur, kur citiem nekas nesmaržo. :) Piedevām šis ātri pazūd. 


Ja turpinām salīdzināt ar MUFE Face&Body, tad MAC serumveidīgā konsistence man patīk labāk nekā MUFE želeja, savukārt pumpīšveida dozators MUFE noteikti ir ērtāks. 

Finiši ir diezgan līdzīgi, bet galvenokārt dēļ aromāta es ikdienā izvēlos MAC tonālo ūdentiņu. 

Pāris agrākas "sejas" ar šo līdzekli uz sejas. :)


Ja jautāsiet man, vai beidzot esmu sev atradusi ideālu tonālo produktu? Varētu jau teikt, ka jā, bet tas urķis meklēt vēl ko labāku tomēr neatstāj... :) 

8 komentāri:

  1. Mans ūdeņainais favorīts ir Lancome Miracle Air De Teint. Starp citu arī L'Oreal nebija slikts, zinu, ka meitenēm vēl patīk Maybelline. YSL lika vilties toņa ziņā un sausināja pieri, bet Dior vispār bija katastrofa par tādu summu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tādi tonālie kā Lancome, YSL un Dior biedē dēļ smaržīguma. Gan jau ir arī kāds bez smaržas, bet neesmu saņēmusies visus izostīt.. :)

      Dzēst
  2. Izklausās labi :) Man pa vasaru patika Loreal ūdentiņš, bet tas Latvijā nav pieejams.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šo komentāru ir noņēmis autors.

      Dzēst
    2. Man laikam vasarā arī šis būs par daudz, pāriešu uz L'Oreal Cushion... :)

      Dzēst
  3. Ļoti viegls, gluži vasarai piemērots, līdzigi kā MUFE sejas & ķermeņa tonālais :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. AHA.. vienīgi ka man šie ir vairāk kā ziemas, vasarā tas man ir par daudz, tad es iztieku ar BB krēmiem.. :)

      Dzēst
  4. Būs jāpamēģina!
    Es tev pačukstēšu, ka MUFE Face&Body drīzumā pārformules un es ar ļoti ceru, ka viņi noņems no smaržu, jo pašai tā nevisai patīk!

    AtbildētDzēst