otrdiena, 2016. gada 14. jūnijs

Izbrauciens uz Losandželosu

Agrāk es traki iespringu par to, lai ieraksti blogā parādītos ar definētu regularitāti. Pašlaik (arī japāņu kārtošanas mācības iespaidā) esmu nolēmusi nesaspringt un nepārdzīvot, ja kaut kādu iemeslu dēļ klusums mazliet ievelkas. Jo lietas taču ir jādara tā, lai tās sagādātu prieku un nevis piespiedus kārtā (īpaši runājot par hobijiem). :)

Arī par ceļojumiem šeit līdz šim neesmu rakstījusi, jo tam agrāk bija paredzēts mans otrais blogs, bet tā kā to šī gada sākumā pārtraucu papildināt (vēl ir atrodams zem kuksis.blogspot.com), tad neliels pastāsts top šeit. Ar mazu kosmētisko piešprici, jo bez tās vairs neviens mans izbraukums nav iedomājams. :)

Tā nu brīvdienās bijām ar draudzeni aizšāvušas līdz Losandželosai. Iemesls bija ļoti konkrēts - tur viesojās vēstniecības mobilā pasu stacija un man drīz beigsies pasei derīguma termiņš. :) Tā nu devos pasūtīt jaunu pasi. :) Pie reizes nolēmām mazliet patēlot tūristus un kaut ko arī apskatīt - kas nu vēl nav redzēts un ko vispār LA ir vērts redzēt... par to ir atsevišķs stāsts, bet nu manās acīs LA nav tā daiļākā vieta zemes virsū...
Pa lielam, te visvairāk sev interesanta atradīs izklaides industrijas cienītāji, jā, arī skaistumkopšanas entuziasti, pludmales mīļotāji un ģimenes ar bērniem, kam patīk apmeklēt lielos izklaides parkus. 

Tā kā mēs šoreiz bijām tikušas brīvībā divas "meitenes" bez bērniem, tad nolēmām galveno uzmanību veltīt kino lietām un devāmies uz Warner Bros kinostudiju (www.wbstudiotour.com). Populārākā studija laikam gan ir Universal, bet šo ļoti rekomendēja kādi no Latvijas ciemiņiem, kas tur pabijuši. 

Neieslīgstot detaļās, teikšu, ka tūre bija ļoti interesanta, noteikti tā vērts. Apskatījām neskaitāmu filmu un seriālu filmēšanas vietas, klausījāmies gida stāstos par filmēšanas aizkulisēm, pasēdējām Big Bang Theory seriāla studijā, kamēr aktieri atvaļinājumā, izstaigājām interaktīvās izstādes, kas veltītas slavenākajiem Warner ražojumiem, kā arī kino procesam kā tādam. Tā kā bijām tur brīvdienās, tad seriālu filmēšana nenotika, bet daudzviet sastapām filmēšanas procesa atliekas, piem.,  no Pretty Little Liars un Fuller House. Dikti godināts, protams, arī tiek studijas hīta seriāls Friends, kā arī godalgotās filmas un šovi. 

Pēcāk pabraukājām pa Mulholland Drive apkārtni un palūrējām smalkos pagalmos, paēdām pusdienas Shark Tank dalībnieku "Cousins Maine Lobster" restorāniņā, noskatījāmies uz LA praida aktivitātēm turpat pa logu, kā arī ieskrējām Hourglass flagship veikalā Venice pludmales pilsētiņā. 

Viss šis faktiski notika 1 dienas laikā, pārējās 2 dienas veltījām ceļam, kas aizņem 6h katrā virzienā. Pārvietošanās pa Losu arī paņem daudz laika, tādēļ plānojot braucienu turp, parasti cenšos apvienot lietas, kas daudz maz atrodas tuvumā..

Brauciena laikā centos apgūt Snapchat prasmes un kaut ko reportēt. Pagaidām vēl tikai mācos, bet laikam āķis ir lūpā. Tā ka varat droši piesekot - saucos tur es "unitta", cenšos katru dienu kaut ko iesnapot. :)

Šeit neliels Snapchat kadru apkopojums vienuviet, nelielai ilustrācijai. 

4 komentāri: