pirmdiena, 2016. gada 6. jūnijs

Izlietots maijā - Bioderma, Aveda, Kate Somerville u.c.

Maija izlietotie krājumi nav pārāk lieli, jo pagaidām vēl neesmu nopietni pieķērusies pie kosmētisko krājumu revidēšanas pēc jaunapgūtās japāņu metodes, bet stay tuned, driznaks. :) 

Un tā - maijā izlietotie iepakojumi:
  • Aveda Scalp Benefits Balancing Shampoo - šis šampūns ļoti patīk, risina visas manas problēmas, drīz būs plašāka atsauksme. 
  • Natura Siberica Gentle Face Peeling - sejai šis bija par skarbu, izlietoju kā ķermeņa skrubi, bet nu kopumā ne pārāk. 
  • Bioderma Sensibio H2O micelārais ūdens - klasika, jau kurais iepakojums un jau jauns vietā, beidzot ar pumpīti. 
  • Kate Somerville Quench Hydrating Face Serum - viegla eļļveida/silikonīgā tekstūra, viegls, bez smaržas, krāsas, padara ādu ļoti samtainu. Ļoti ērts pumpīšveida iepakojums, sānā var redzēt, cik daudz vēl palicis iekšā. Labs serums, bet man tuvāka ir gēlveida konsistence. 
  • Gold Bond Strength&Resilience Skin Therapy Cream - krēms sausai sejas ādai, bet man par treknu, izlietoju rokām un kājām. :) 
  • Kleancolor Wizard Pads - nagu lakas noņemšanas plāksnītes, piesūcinātas ar ļoti dīvainu šķidrumu, nagu laku notīra ar grūtībām, bet labi ieeļļo nagus. 
Lido miskastē neizlietoti:
  • Japonesque Makeup Brush Cleanser - nopirku, jo solīja citrusu aromātu, bet nu tik ļoti eļļains produkts, otas iztīra pa daļai un atstāj eļļainus nosēdumus. Galīgi garām. 
  • EOS roku krēms - nopirku jau sen, nepatīk aromāts, laiks mest laukā. 
  • Hera White Program Radiance Emulsion - balinoša sejas emulsija. Ļoti aromātisks produkts, īsti nav saprotama arī jēga. Noteikti kairina manu ādu. 
  • Hang Ten 50 Classic Sport Natural Sunscreen - vairs neatceros, kāds tas bija, šim notecējis termiņš.
  • Urban Decay Eyeshadow Primer Potion - šis nebija iepaticies un nu jau ir palicis vecs un sāk sadalīties. Plašāk par manu UD kolekciju un šo produktu šeit
  • Clarins Ecran Multi-Protection SPF50 - nav iegājies lietošanā, arī beidzies termiņš.
Paraudziņi
  • Laneige Water Bank Soothing Gel Mask - ļoti patīkama, mitrinoša "lupatiņu" maska, patika, ka sastāv no 2 daļām, gēlveidīgais materiāls arī nodrošināja, ka maska neizžūst 30min laikā, kamēr tā jātur. 
  • Vanedo Beauty Friends White Essence Mask - šī "lupatiņmaska" man nedaudz koda, līdz ar ko nevarēju īsti izbaudīt. 
  • Simple Cleansing Facial Wipes - šīs man ne pārāk, vispār neesmu sejas salvešu cienītājs. 
  • Pixi Glow Tonic Exfoliating Toner - šis man nu galīgi nepatika - ļoti stiprs aromāts, kā veļas pulverim, kairināja ādu. 
  • Skinfood Royal Honey Toner - šis toneris, lai gan sniedz ļoti atsvaidzinošu sajūtu, tomēr nedaudz kož un atstāj lipīgu kārtiņu uz ādas. 
  • Laneige Water Bank Gel Cream - šis bija ok, bet nekas īpašs. Pēdējā laikā man gadās tik daudz šī zīmola produktu, ka būs jāuzraksta apkopojums. :) 
  • Tarte Clean Slate 12hr smoothing eye primer - neiepatikās. Vairāk par acu ēnu praimeriem manā mini apskatā šeit.
  • MAC Zoom Lash - pagarinoša un kuplinoša tuša, diezgan dramatisks efekts. Ļoti patīk, noteikti kaut kad iegādāšos pilno izmēru. Vienīgais mīnuss - mitrumā izsmērējas, tādēļ būs piemērotāka ziemai, vismaz manos platuma grādos. :)
  • Kiehl's Creme de Corps - lai gan no šī zīmola man īsti nekas nav iepaticies, šis likās ļoti foršs ķermeņa krēms. Vienīgais, kas nedaudz attur no pilnā iepakojuma, ir parabēni un propilēnglikols sastāvā. 
  • SkinInc Pure Deepsea Hydrating Mask - šī mitrinošā maska patika, bez smaržas, krāsas, domāta ikdienas nakts lietošanai vai uz 30 min. Es izlietoju vienā piegājienā. Gribētu dabūt vēl paraudziņus, jo pilnais iepakojums - 30ml/$45. 
***
Tā man gāja maijā. Īsti nezinu, ko darīt ar šo tukšās taras rakstu sēriju, jo tie man īsti nesagādā prieku, un vienmēr tiem piesēžos nedaudz piespiedus kārtā. It kā jau pašai priekš sevis labi, piefiksēt viedokli par produktiem, kuri bijuši tā ne visai vai ne pārāk patikuši, bet pašlaik pārdomāju, vai ir to vērts. 
Vai jums patīk lasīt tukšās taras rakstus? 

15 comments:

  1. Man patīk, jo nav gari apraksti par produktiem, vienkārši pāris teikumos tiek aprakstīts patīk vai nē.

    AtbildētDzēst
  2. Patīk, jo nav gari, bet īsi un kodolīgi, pattīk vai nepatīk un kāpēc

    AtbildētDzēst
  3. Man patīk gan lasīt citu blogos, gan pašai rakstīt :)

    AtbildētDzēst
  4. Paldies! Vismaz 5 cilvēku konsensuss ir, ka tādi raksti patīk, un ja nav pārāk gari... :) Jāpadomā par kompaktāku pasniegšanas veidu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kur nu vēl kompaktāk? :D
      Tavi empty raksti ir tieši tādi, kādus patīk lasīt. Daudz bilžu un kodolīgi komentāri.

      Dzēst
  5. man arī patīk šādi ieraksti, jo parasti par šiem produktiem jau ir izveidojies viedoklis:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Taisnība jau ir, šie ir vispārbaudītākie produkti... :)

      Dzēst
  6. Man šādi raksti liekas daudz noderīgāki nekā, piemēram, jaunumu raksti.

    AtbildētDzēst
  7. Man šādi raksti liekas daudz noderīgāki nekā, piemēram, jaunumu raksti.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas gan. Jaunumu rakstus es rakstu ar atskaiti sev, kas vispār ienācies un par ko varbūt kaut kad jāuzraksta plašāk.. Bet cik bieži tas nenotiek, jo produkts nav ne īsti paticis, ne nepaticis.. :)

      Dzēst
  8. Man tukšās taras raksti ir favorīti, jo tajos parādās viedokļu dažādība, arī sev kaut ko var iegūt vairāk nekā no jaunumu rakstiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā varētu būt, ka šie raksti tā globāli ir vispatiesākie, kad Tu apsēdies un izdomā, vai produkts tiešām bija tik labs, ka ir pelnījis atkārtotu pirkumu, piemēram..

      Dzēst