otrdiena, 2017. gada 7. marts

Ziemas favorīti jeb 3 produkti manā ikdienā

Reāli šoziem, īpaši pēc jaunā gada, pilnīgi nav bijusi iedvesma krāsoties.. Situāciju pasliktina arī tas, ka ir apkures sezona (jā, jā, arī pie mums sildītājs dūc), tādējādi āda ir sausāka un nekādus tonālos produktus vai biezākas kārtas pavisam negribas klāt. 

Bet nu cilvēkos ejot, acis un uzacis uzlikt tomēr vajag. Tā nu es pēdējos mēnešus ikdienā esmu reāli iztikusi ar 3 produktiem. Lieliski, pārbaudīti, uzticami. Te nu tie ir. 


Too Faced skropstu tuša Better Than Sex. Šo es lietoju pirmo reizi un man tā ir ļoti iepatikusies - ļoti izteikti kuplina, pagarina, ir arī diezgan noturīga. Ne velti šo slavē daudzi. 
Pārējie produkti manā arsenālā ir pasen, un tie jau ir nokļuvuši dažādos apskatos. Šeit var plašāk lasīt manas domas par Make Up For Ever Ultra HD konsīleri, savukārt pie Benefit zīmola apraksta vairāk rakstīju par Gimme Brow uzacu krāsotāju-kuplinātāju. 

Ja man pēkšņi ir drusku vairāk laika, tad šiem 3 zvaigžņu produktiem talkā nāk vēl pārītis - mana mīļākā sejas pūderu palete no Hourglass (atsauksme šeit), kā arī kāds lūpu produkts. 

Pašlaik pie visiem sausumiem esmu iecienījusi divus - Sephora Ultra Shine Lip Gel - ļoti patīkams, viegli tonēts spīdums. Kad negribas īsti nekādu toni, tikai uzsvērt dabisko lūpu kontūru, tad lietoju Clinique Almost Lipstick tonī Black Honey. Tas ir tāds nedaudz vaskots, viegli tonēts spīdums, kas vismaz manā prātā rada sajūtu par papildus mitrināšanu. Arī ļoti komfortabls. 




Šie abi katru dienu ir manā rokassomiņā, un tiek lietoti uz maiņām.

Tā es kaut kā iztieku un gaidu siltāku laiku, lai var atkal parotaļāties ar produktiem, krāsām un jaunām idejām. :)

4 komentāri:

  1. Perfekta produktu izlase! Better than sex tuša man arī ļoti patīk. Ar to varu tikt pie kuplām un garām skropstām, bet dienas laikā tā ļoti smērējas un drūp tāpēc diemžēl nevaru to lietot :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kāds youtube, varētu būt Tati, minēja, ka šī tuša ir lieliska sākumā, bet vēlāk parādās Tevis minētās problēmas. Man tā sāka vairāk smērēties pēdējā laikā - lietoju gandrīz 3 mēnešus.. Oficiālos 6 mēnešus gan izskatās, šī tuša neizvilks..

      Dzēst
  2. tā tušiņa ir manā izmēģināšanas listē, tikai žēl, ka vel nav nonākusi manās rokās ;) Baigi gribās izmēģināt ;) Tas uzacu gēls ir ļoti foršs, vies no maniem favorītiem ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es īsti nemaz negribēju šo tušu mēģināt, likās, ka ir "overhyped", bet nejaušības pēc tiku pie tās un ļoti priecājos par to! Ja vēl būtu noturīgāka ilgu laiku, būtu ideāla.

      Dzēst