svētdiena, 2017. gada 30. aprīlis

Kāpēc aprīlī gandrīz nebija rakstu jeb - padzīvojām zaļi...

Aprīlis izrādījās neplānoti aizņemts mēnesis.. Ieskicēšu dažas aktivitātes, ar kurām piepildījās manas  brīvdienas.. Tādas kā "atmazkas", kāpēc neko vairāk par jaunumu un tukšās taras rakstiem nesaņēmos uztapināt.. :)

Vispirms bija jāizballējas jaunākā ģimenes locekļa dzimšanas dienas pasākumos, kas nav joka lieta. Šogad jubilārs bija izvēlējies tauriņu tēmu, tad nu attiecīgi... 

Tad kaut kad bija gatavošanās Lieldienām un arīpašas Lieldienas. Krāsojām olas, piedalījāmies un uzstājāmies sarīkojumos utt. Uzminiet, kurš ir tas ar to saburzīto masku galvā... Mhm..... 


Skolēnu brīvlaikā bijām aizdevušies nelielā izbraucienā uz Yosemite Nacionālo parku. Iepriekšreiz tur bijām bijuši lielā vasaras karstumā un neko daudz neizbaudījām. Šogad bija ļoti daudz nokrišņu un sniega kalnos, tā ka bija sagaidāmi ļoti bagātīgi ūdenskritumi un zaļie toņi. 



Yosemite National Park Tunnel View
Bridal Veil ūdenskritums 
Mani ceļabiedri, nākot no Lower Yosemite Falls apmeklējuma
Dažiem gan taka beidzās pašā sākumā, tiem, kas ievēlās ledainā ūdenī sniega čupā... 
Hetch Hetchy dambis, kas piegādā ūdeni visai Sanfrancisko līča apkaimei
Arī pie dambja uz katras klints pa ūdenskritumam... 
Dambis gandrīz pilns... 


Tad bija jāizveic dažas lokālas aktivitātes. Viens ģimenes loceklis tika pie breketēm, savukārt es tiku pie slavenā Unicorn Frappucino no Starbucks. Ja garšo skābās končas, tad ir ok, bet man tas saldums pietika jau apmēram pusē.. :) 

Ļoti daudz laika aizņēma arī gatavošanās Latvijas 100-gades Dziesmu svētku skatei. Ārzemju latviešu koriem bija jāieraksta video, tad nu tam cītīgi gatavojāmies.. 


Un jau pašās aprīļa beigās uzņēmām mūspusē grupu Credo, kas prasīja ne tikai laiku un enerģiju, visu kārtojot, bet koncerta rezultātā man uz nedēļu aizkrita balss. :) 

Nu tas tā apmēram, īss ieskats manās aprīļa brīvdienās. 

Paralēli visam cītīgi testēju The Ordinary produktus, ko iegādājos pašā aprīļa sākumā. 
Nu jau tūlīt mēnesis būs pagājis, drīz padalīšos ar viedokli. Un tāds man noteikti ir. :)  

4 komentāri:

  1. Apsveicu ar 1. Maiju un prieks lasīt, ka darāmā tik daudz, ka neatliek blogam! Tas ir labi, ļoti labi, emocijas, atmiņas un piedzīvojumi! Tos vaig ikkatram viss vairàk :)))

    AtbildētDzēst
  2. Elpu aizraujošas bildes! Tik skaisti :)

    AtbildētDzēst