sestdiena, 2017. gada 11. novembris

Jaunumi manos plauktos augustā-septembrī-oktobrī: Dose of Colors, Morphe, Zoella u.c. +GIVEAWAY

Vasaras beigas/rudens sākums vienmēr ir ļoti aizņemts laiks un blogam galīgi neatlika laika un, godīgi sakot, arī iedvesmas. Pa šo laiku ir sakrājušies daži pirkumi. Šo varētu nosaukt par youtube edition, jo kaut kā sakritis, ka vairāki no produktiem ir tieši youtube zvaigžņu radīti. 

Piedevām, tā kā šie produkti ir manā rīcībā jau kādu laiciņu, man par tiem ir jau izveidojies viedoklis. 
Ķeramies pie lietas. 

Zoella Beauty - pirkums no Ultas veikala, kas tagad piedāvā šo zīmolu. Pirku vannas pienu, vannas fizzeri (lai kā arī tas sauktos latviski) un dāvanā nāca ziepes. Viss jau ir izlietots, galvenokārt to paveica meita. Tā kā produkti nav dārgi un ir pietiekami "fun" lietošanā, tad ir ok, bet man kā pieaugušam cilvēkam ar zināmām prasībām pret produkta funkcionalitāti šie īsti nebūs aktuāli. Domāju jau arī, ka neesmu šī zīmola mērķauditorija... :)  

Morphe x Jaclyn Hill acu ēnu palete. Principā jau negribēju pirkt, bet beigās padevos. Galvenokārt, dēļ krāsu daudzveidības. Pārāk traki pēdējā laikā Morphe ir apsēsts ar skandāliem, tāpat arī pati Jaclyn Hill, tā ka tikai dēļ šīs sadarbības pēc noteikti nebūtu pirkusi. Protams, tagad nožēloju, ka tomēr nopirku tik ātri, jo palete līdz ar citām Morphe lietām tagad ir pieejama Ulta veikalu tīklā, piedevām uzlabotā iepakojumā. Pašas ēnas ir labas, nevaru sūdzēties, bet nav arī nekas ārpus šīs pasaules. Kā jau Morphe... Atsevišķa atsauksme diez vai būs, jo internets jau ir pārsātināts. :)

Dose of Colors DesixKaty kolekcija. Šī nu reiz bija kolekcija, kas likās interesanta, oriģināla un ļoti labi atspoguļo pašas autores. Bet nu tā kā man jau "īsti neko nevajag", tad nolēmu iet drošo ceļu un iegādājos sev mirdzošo lūpu spīdumu. Tas tiešām patīk un pašai par pārsteigumu, lietoju bieži. 
Otra tūbiņa - lūpukrāsa No Shade tonī - būs dāvana kādam no jums - skatiet rafflecopteri zemāk. :) 

Daži parastie ikdienas jaunumi, viens no kuriem gan arī ir youtube iespaidots. :) 

Mini produkti no Korres, Hourglass Vanish tonālā mini, Clinique duo tuša, mini Beauty Blender, mini Degree dezodorants, Alterna Caviar apjoma sprejs (kurš starp citu ir lielisks!), Tom's dabiskais dezodorans un Mitchum dezodorans. Pēdējais pēc Fleur De Force rekomendācijām. ;) Mitchum dezodorants gan īstenībā mani nesajūsmināja, pusi dienas strādā labi, bet uz vakarpusi jau vairs īsti nē. Priekš alumīniju saturoša dezodoranta šis noteikti nav tas labākais. 

Arī pēc daudzām labām youtube atsauksmēm, nolēmu pievērsties L'Oreal Lash Paradise tušai. 

Iegādājos gan parasto, gan ūdensnoturīgo versiju. Tā kā biju liela Too Faced Better Than Sex tušas piekritēja, tad varu droši apgalvot, ka šis tiešām ir ideālais "dupe". Un tā kā cena šai tušai ir daudz pievilcīgāka, piedevām drugstore tipa veikalos bieži ir atlaides, tad noteikti turpināšu iegādāties šo. Kamēr neiznāks kas vēl labāks.. :)  

Un visbeidzot vēl viens youtube pirkums, gan ar daiļkopību nesaistīts - mana meita ir liela virtuves video skatītāja un viena no viņas iecienītākajām zvaigznēm ir tieši Rosanna Pansino. Viņa nesen izlaida savu "baking" līniju un nolēmu meitai par lieliem priekiem no tās iegādāties "sprinkles". 
Patiesībā līnijā ir vēl daudzas foršas lietas un tiešām labi pārdomāti palīglīdzekļi cepšanai un kūkošanai, bet pagaidām cenšos ar šo nodarbi neaizrauties, jo tas nenāk par labu veselībai. :)
***
Kā man tālāk ies ar rakstiem, grūti pateikt. Neko nesolu, bet pavisam pazust arī netaisos. Plaukti pilni ar visādām labām lietām, par ko nav nekad rakstīts, arī pāris grāmatas aizķērušās, par ko gribētos pastāstīt. Ļoti iespējams, ka tomēr nekas vairāk par ienācis-izgājis rakstiem man pašlaik nebūs pa spēkam, un pataupīšos Blogmasiem! :)

Un visbeidzot, mazais giveaway, bija domāts par godu bloga 4. jubilejai septembra beigās, bet nu tas jau pagājis... :) Bet vinnēt var tik un tā - Dose of Colors DesixKaty kolekcijas lūpukrāsu tonī No Shade.
Lai piedalītos:
  • Lieto Rafflecopter formu zemāk.
  • Var piedalīties no jebkuras valsts, Latvijā tiks nogādāts personīgi vai pa pastu, citur pa pastu. 
  • Obligātais nosacījums šoreiz parastais - jāseko Vēlajam rītam Bloglovin un papildus punkts, ja apmeklēsi Vēlā rīta Facebook lapu (priecāšos arī par "like", bet tas nav izšķiroši).
  • Giveaway turpināsies līdz 18. novembrim, un rezultāti tiks paziņoti, tiklīdz būšu sazinājusies ar uzvarētāju. 
  • Ar uzvarētāju sazināšos pa e-pastu un atbildi gaidīšu 2 dienu laikā. Ja atbildi nesaņemšu, tā vietā izvēlēšos citu uzvarētāju. 
Balva tiks izlozēta random kārtībā ar Rafflecopter palīdzību.
Vēlu veiksmi!

a Rafflecopter giveaway

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru