piektdiena, 2013. gada 4. oktobris

Liz Earle muslīna lupatiņas

Ar Liz Earle mana pirmā satikšanās bija reizē ar pirmo muslīna lupatiņu. Izklausās tā drusku smieklīgi - lupatiņas, bet nu kā citādāk tulkot "cloth"? Vēl varbūt - drāna..

Man nekas nebija zināms par šādām drānām, līdz kamēr novēroju, ka ne viens vien UK jūtūberis tādas lieto un iesaka arī citiem. 

Liz Earle Pure muslin cloths domātas sejas attīrīšanai, tādējādi pastiprinot attīrīšanas līdzekļa iedarbību, dod nelielu skrubējošu un masējošu efektu.  
Tanī laikā, kad pasūtīju, tad vēl nebija lapa US lietotājiem (vismaz neatminos, ka būtu bijusi), līdz ar ko pasūtījums nāca no Anglijas. Jāuzslavē - tik ātri man reti kas ir pienācis, kā šis pasūtījums. 
Sūtīju kaudzi ar lupatiņām, gan sieviešu, gan vīriešu versijas, jo iedomājos, ka vīra kungs ar varbūt nomēģinās. Bet viņš laipni atteicās. :) Patiesībā vienīgā starpība ir tāda, ka vīriešu versijai ir violeta maliņa, savukārt sieviešu - Liz Earle raksturīgā gaiši zaļā. Tā nu es lietoju pati visas pēc kārtas. 

Klāt paņēmu arī mini versiju no Cleanse & Polish hot cloth cleanser
Drīz jau būšu piebeigusi šo attīrītāju un domāju par pilnās versijas pasūtīšanu. Ļoti patīkams produkts - ar tādu maigu eikalipta aromātu, jo sastāvā tieši tas arī ir - eikalipta eļļa, rozmarīns, kumelītes un kakao sviests. Procedūra vienkārša - uzsmērēju, iemasēju ādā, tad samitrinu siltā ūdenī muslīna lupatiņu un notīru nost. Sajūta kā pēc kosmetologa apmeklējuma... 
Un ticiet, tas šeit, vismaz Kalifornijā, ir ekskluzīvi.. Ja Latvijā katru mēnesi gāju uz sejas procedūrām pie kosmetoloģes, tad šeit vēl ne reizi neesmu bijusi - tas ir dikti dārgs prieks (tāpat kā visas SPA procedūras, matu krāsošana utt.). :) Tad nu jāizlīdzas mājās, kā nu var. 
Lupatiņa patiesībā ir vienkārši, smuki apstrādāta kokvilnas (cotton) drāna. Droši vien nekāda zinātne tur nav, bet nu ļoti ērti un patīkami lietot. Tā es visus tīrīšanas līdzekļus, sejas maskas un tml. tīru nost tikai ar šīm lupatiņām. Pēc dažu reižu lietošanass veļasmašīnā iekšā un lupatiņa kā jauna.  Ar laiku, protams, nolietojas, un tad var ņemt nākamo.

Ceru nomēģināt vēl kādu no Liz Earle produktiem, jo pirmā saskarsme ir bijusi ļoti pozitīva.

2 komentāri:

  1. Nu ļoti īpaša aizraušanās... Vai Kārlis tik daudz var nopelnīt?:)
    Un kur tad paliek "Dzintara" toniks?

    AtbildētDzēst
  2. Nu tur tā māksla, atrast izdevīgus darījumus..
    Būs arī par Dzintara toniku, nē, bet par meikapa noņēmēju. :)

    AtbildētDzēst