trešdiena, 2013. gada 30. oktobris

ULTA haul jeb EOS, Garnier, CND un citi labumi

Man bija dažas nagu vajadzības. Gribēju izmēģināt kādu citu toni no Sally Hansen gēla nagu lakām (atsauksme šeit), kā arī man vajadzēja nagu eļļu. Plus pēc Velvet mimosas atsauksmes par EOS lūpu balzāmu sakārojās nomēģināt arī to (lūpu balzāmus lietoju rītā, vakarā un dažreiz pa dienu, tā ka vienmēr noderīgs produkts). 

Tā nu tapa mans pasūtījums iekš www.ulta.com. Varēju arī aizbraukt uz ULTA veikalu (līdzīgs Drogām, bet tikai skaistumkopšanas lietas), bet tā kā tas nav man gluži ap stūri, tad izlēmu par labu interneta pasūtījumam. 
Tā nu pirms kāda laiciņa saņēmu gaidīto paciņu (attēlā sākot no kreisās):
  • EOS Holiday Lip Balm 3pc - 3 mitrinošu lūpu balzāmu komplekts - vaniļas, piparmētru, granātābola-aveņu - jau piedāvājumā Ziemassvētku dāvanu komplekti... 

Nomēģināju vaniļas un granātābola-aveņu balzāmus, savukārt piparmētru tiks atdāvināts. Biju nobažījusies par iepakojumu - dikti jau pievilcīgs, bet vai nebūs neērts lietošanā. Izrādījās, ka tas ir  pat ļoti ērts, patīkams uz tausti, ļoti labi stāv uz galda, negāžas pie pirmā pieskāriena kā standarta higiēniskās lūpukrāsas, un arī uzklāšana ir ok - pagaidām, kamēr puslode ir vēl pietiekami liela, pat nevajag lietot pirkstu, var tāpat labi uzsmērēt. Mitrina labi, nelīp un nav ķepīgs. Esmu ļoti apmierināta ar šiem balzāmiem.
Arī cena ļoti patīkama, $8 (+pvn) par 3 gabalu komplektu. Tagad lūkojos uz EOS ceļojuma roku krēmiem, arī ļoti intriģējošs iepakojums. :)
Latvijā pieejams Velvet Mimosas minētajā i-veikalā, tikai cena tāda nu.. 12.50 LVL. 
  • Garnier Skin Renew Anti-Dark Circle Eye Roller - tumšo loku korektors, sheer tint.

Sastāvā kofeīns un citronu esence, aplikators no metāla - viss paredzēts mikrocirkulācijas stimulēšanai un atsvaidzināšanai. Tonējums notušē tumšos lokus. 
Nevarētu teikt, ka man būtu liela tumšo loku problēma, bet dienās, kad jāceļas agri no rīta, tomēr acis ir drusku aizpampušas. :) Pirmais iespaids labs - klājas ļoti patīkami, nesausina, universālais tonis man ir ok. 
Līdz šim lietoju Maybelline Fit Me konsīleri, kas perfekti der manām vajadzībām, redzēsim, vai ilgtermiņā šis izkonkurēs. 
Skatos, ka Latvijā Garnier piedāvā līdzīgu produktu, tikai tas saucas BB  acu krēms ar rullīti. Kāda ir to mēģinājusi? 
  • CND Skin and Nail Conditioner - nagu stiprinātājs, kondicionieris un kutikulas kondicionieris. Saukts arī par "Solar Oil". 

Pirku šo, noskatoties pozitīvu atsauksmi no bjūtī guru, kam uzticos. Galvenais iemesls manikīra apmeklēšanai man vienmēr bijušas kutikulas ādiņas un tādu reālu mājas risinājumu līdz šim nebiju atradusi. Ražotājs to sauc par "manikīru pudelē", kur sastāvā ir mandeļu, jojoba un rīsu eļļa un E vitamīns. Smaržo pēc mandelēm jeb maiga marcipāna. Man ar to vien pietiek, jo šis ir mans mīļākais aromāts. Bet visādi citādi, lietojot katru dienu, uzlabojums ir redzams.
Latvijā nopērkams koala.lv  un cena apmēram tāda pati kā ASV. 
  • Sally Hansen Salon Pro Gel Polish - gēla nagu laka Pink Pong tonī. Par to, kas tas tāds un ko ar to dara - šeit
  • Maybelline Eyelash Curler Refills - skropstu uzliecēja maiņas gumijas. 
Kā izrādās, vienas pašas maiņas gumijas ir grūti dabūjamas, veikalu plauktos atrodamas tikai Maybelline ražotās. Izrādās, tās gumijas pa lielam der visiem. Līdz šim lietoju Shu Uemura uzliecēju, bet pēdējā laikā man iepaticies Tweezerman uzliecējs - tas ir mazliet šaurāks un labāk der manām mazajām acīm. 
____________
Protams, protams, ka pirkumam nāca līdz bonusi, kā nu bez tiem. Standarta bonuss bija 3 ādas kopšanas līdzekļu paraudziņi, kā arī pirkumam virs $60 - kosmētikas somiņa, pilna ar paraudziņiem..
Par somiņas saturu kādā no nākamajiem bloga ierakstiem, bet īsumā par ādas kopšanas līdzekļu paraudziņiem:

Fonā rozā somiņa. No kreisās:
  • DDF (Doctors Dermatologic Formula) Ultra-Lite oil-Free Moisturizing Dew - mitrinošs sejas krēms. 
Šim ir visādas labas lietas - bez eļļām, smaržas, krāsvielām, bez lanolīna, ar visādiem vitamīniem un citām labām lietām. Bet sliktā lieta - ar parabēniem (tas ir, ko es atrodu un pazīstu sastāvā). Dara to, ko sola - ātri iesūcās, mitrina, nekādas alerģiskas reakcijas man neizraisīja. Bet nekas īpašs.
  • philosophy full of promise treatment serum for uplifting days / for volumizing nights
Šie dienas un nakts serumi ir vieni no tiem, kuriem ir tāds apraksts dzejā, ka gandrīz nevar saprast, ko tad tas īsti darīs. Manā gadījumā pēc nakts krēma bija kaut kāda alerģiska reakcija, laikam visi tie efekti bija par stipru. Dienas krēms bija ok, pēc uzklāšanas tāda atsvaidzinoša, mazliet durstoša sajūta (tiešam - uplifting), bet āda pēc tam paliek lipīga. Pilnā pudelīte ar abiem serumiem (viens vienā galā, otrs otrā) maksā $75. Kaut kā neieinteresēja. :)
  • Miracle Skin Transformer Miracle Mud revival mud - ādu atjaunojoša dubļu maska. 
Domāju - būs kārtējā dubļu maska. Nolēmu izmēģināt riskantā brīdī - no citiem eksperimentiem āda bija tā satrakojusies - sausa, sarkana, nelīdzena. Maskas sastāvā visādi dabīgi elementi, nav smaržvielu, krāsvielu, vasku, minerāleļļu un talka. Solīts uzlabot ādas elastību, līdzenumu, samazināt poras, izlīdzināt ādas toni un samazināt apsārtumu. Pēc vienas reizes izmēģināšanas varu teikt, ka sliktāk nepalika, drīzāk palika labāk - āda nomierinājās, palika gludāka un maigāka. 
Pilno versiju diez vai iegādāšos - $38 cena par labu, bet ne izcilu efektu kaut kā neliekas ok.   

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru