sestdiena, 2013. gada 2. novembris

Oktobrī izlietots - Garnier, Maybelline, Stila un citi

Nolēmu pievienoties tukšās taras kustībai un atrādīt, ko esmu iztukšojusi oktobrī.


  1. Garnier Fructis Pure Clean Fortifying Shampoo normāliem matiem, bez silikoniem, parabēniem, krāsvielām. Nav ideālais šampūns, bet pagaidām atrastais kompromiss. Mati pēc tam viegli, patīkama smarža. Lietojam visa ģimene, jau kuro reizi atkārtots pirkums.
  2. Dr. Bronner's Magic Soap citrus-orange - mīļākās dušas ziepes, sīkāka atsauksme sekos pavisam drīz. 
  3. Soap&Glory Hand Food - roku krēms ar šī sviestu, makadāmijas eļļu un marshmallow? Nezinu, kā tas tur izpaužas, varbūt domāta smarža. Sākumā patika, bet ar laiku mainījās smarža un šķiet, arī konsistence, līdz galam pat neizlietoju. 
  4. Secret Clinical Strength Sensitive Skin antiperspirant/deodorant - iecienītākais dezodorants. Nomaskē ne tikai aromātu, bet novērš jebkādas mitruma izpausmes. Protams, tas nav pārāk veselīgi, tāpēc brīvdienās taisu atslodzes dienas un lietoju ko citu, ne tik stipru. 
  5. skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels - septembra Glambag paraugu somiņā bija 2 šādi acu želeju iepakojumi, abus izlietoju rītos, kad bija jāceļas neparasti agri un bija neliels piepampums zem acīm un tumšāki loki. Sākumā dīvaina sajūta, tāda atvēsinoša, bet reizē stingra, jo želejām viena ir lipīga puse, ar kuru tās pielīmē zem acīm. Pastaigājot 20 min, maisiņi zem acīm kā nebijuši.  
  6. Maybelline Rocket Volum' Express - viena no go-to tušām, lai gan cenšos katru otro reizi izmēģināt ko jaunu. Šai patīk birstīte - resna ar īsiem sariņiem un stingrs kāts. Ne pārāk patīk smarža. 
  7. Clinique Bottom Lash Mascara - apakšējo skropstu tuša, izlietoju, kamēr palika galīgi sausa. Maza, apakšējām skropstām piemērota birstīte, pati tuša neizsmērējas. Lai gan ražotājs sola, ka var noņemt pat ar ūdeni, man grūti nāca nost, kas arī viens no iemesliem, lai tuvākā laikā šo pirkumu neatkārtotu. Nav arī ērti, ka jālieto 2 atsevišķas tušas, lai visas acis nokrāsotu. :)
  8. First Aid Beauty Ultra Repair Lip Therapy - lūpu balzāms. Man par šķidru, ar tādu vaska piegaršu, kas konsistences dēļ momentā nonāk mutē. 
  9. Stila Lip Glaze, tonī Spice - mans iecienītākais lūpu spīdums, esmu mēģinājusi kādus 10 toņus, šis ir pirmais, kas pilnībā izbeidzies. Noteikti daudziem nepatiks, jo ir izteikti ķepīga konsistence (no tām, kad uzpūš vējš un mati pielīp lūpām). Bet man patīk, ir pietiekami caurspīdīgi, bet piedod toni un katrs tonis smaržo citādāk, un smuki smaržo. :)
  10. Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel - šis bija ceļojumu izmēra izmēģinājums, nu jau lietoju pilnā izmēra želeju. Viss patīk, lietoju arī citus Anastasia uzacu produktus - zīmuļus, ēnas, vasku un tml. 
  11. Murad Complete Reform with Glyco Firming Complex - paraudziņš no nesenā ULTA pasūtījuma, atsauksme drīz sekos. 
  12. First Aid Beauty Ultra Repair Cream - sejas krēms (paraudziņš) bez parabēniem, krāsvielām, patīkami klājas, bet tāds taukains, kopumā nekas īpašs. 
  13. YSL Touche Eclat Concealer N2 - šo paraudziņu izlietoju jau pasen, vairs neatceros, kas tieši nepatika, bet nepatika.  
  14. Bumble and bumble Thickening Shampoo&Conditioner - patīkama smarža, mati pēc tam spīdīgi, bet tā kā ir kuplinošā formula, tad tomēr tāda smagnēja sajūta. Lietoju šīs firmas šīs pašas līnijas matu laku, tā ļoti patīk. Par šampūniem visu laiku šaubos, vai mēģināt pilno iepakojumu. Izlietošu vēl vienu paraudziņu ar citu efektu, redzēsim, kā tas būs. Bet vispār šī ir ļoti populāra matu produktu firma ASV. 
  15. philosophy Full of Promise treatment serum for uplifting days and volumizing nights - neliela atsauksme par šo serumu iepriekšējā rakstā par ULTA pasūtījumu
  16. Miracle Skin Transformer Miracle Mud skin restoring treatment mask - patīkama smarža, kā jau mālu un dubļu maskas - sacietējot novelk ādu, pēc tam āda maiga un zīdaina. Atsauksme  arī pie iepriekšējā raksta par ULTA pasūtījumu.
  17. NARS Pro-Prime pore refining primer - atsauksme rakstā par NARS pasūtījumu

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru