pirmdiena, 2013. gada 11. novembris

ULTA bonuss - paraudziņu kalni (TIGI, bareMinerals, AHAVA u.c.)

Rakstā par ULTAs pasūtījumu minēju, ka bonusā par pirkumu virs $60 nāca līdz kosmētikas somiņa ar paraudziņu kalniem. Nu kā citādāk šo nosauksi: 

Kad visu izpako no kastītēm, nav tik traki, bet tomēr: 

Manā rīcībā nonākuši 12 diezgan bagātīga izmēra "paraudziņi" vai drīzāk - ceļojumu izmēra iepakojumi. Un tā, no kreisās sākot (attēli un cenas norādītas par pilna izmēra iepakojumiem):


  • TIGI Rockaholic Fun Times Flexible Hairspray - matu laka, 400ml / $22
Ražotājs iesaka šo matu laku lietot aizsardzībai pirms karsto ierīču lietošanas, kā arī lai nofiksētu ieveidoto formu. Pēc veidošanas lietojams formas nostiprināšanai bez smaguma un ķepīguma sajūtas. 
Man likās, ka ir stiprāka fiksācija nekā parasti "flexible", tāds diezgan kokains paliek, tā ka bez ķemmēšanas neiztikt. Bet tā nekas tāds īpašs.
Latvijā TIGI ražojumi ir pieejami, taču tieši Rockaholic līniju interneta plašumos manīju ļoti reti. Bet var pasūtīt no piem., www.lookfantastic.com, maksā 11.67EUR.

  • Fekkai Advanced Salon Tehnician Color Care Shampoo - šampūns krāsotiem matiem, 236ml / $25
Ražotājs šo šampūnu ar avocado eļļu un proteīniem ir paredzējis krāsotiem, sausiem, bojātiem matiem. Pasargā krāsu no izbalēšanas un UV stariem. Sastāvs uz mazās pudelītes nav atrodams, bet kā spriežu no cita šīs kompānijas šampūna padaudziņa, tad tas ir pilns ar SLS, parabēniem un citām nelabām vielām. 
Man īsti nav viedokļa, tāds parasts šampūns bez dižiem tūlītējiem efektiem. 
Latvijā, šķiet, ka nav pieejams, www.fekkai.com piegādā tikai ASV teritorijā.

  • ULTA Hydra Quench Foaming Oil Cleanser - putojošs eļļas attīrītājs, 185 ml / $18. 
Ražotājs sola, ka līdzeklis attīrīs no netīrumiem, taukiem un kosmētikas, nekairinot ādas aizsargslāni. Sastāvā esošās eļļas atjaunina un nomierina nogurušu, sausu ādu. Sastāvā neredzu parastās kaitīgās sastāvdaļas, izņemot propilēnglikolu. 
Man likās ok, pēc iepriekšējas pieredzes no eļļas attīrītāja gaidīju ko trakāku, bet šis ātri uzputoja, zaudējot eļļainumu,   un labi nomazgāja kosmētiku. Smarža gan tāda dīvaina. 
Latvijā visdrīzāk nav pieejams, www.ulta.com piegādā tikai ASV teritorijā.

  • Kinerase C8 Peptide - pretnovecošanās serums, 30ml / $98
Līdzeklis paredzēts cīņai ar visa veida novecošanās pazīmēm, īpaši samazina sejas izteiksmju radīto krunciņu dziļumu. C vitamīns atdzīvina un sejas ādu un veicina dabisko kolagēnu. 
Es, ņemot vērā pēdējā laika izmēģinājumus ar dažādiem jauniem produktiem un alerģijas saasinājumu, domāju, ka šis varētu būt tāds mazkaitīgāks izmēģinājums. Tā arī izrādījās - apgalvojums, ka šis līdzeklis nav alerģisks, manā gadījumā izrādījās patiess. Patīkama, mazliet atvēsinoša sajūta uzklājot, nav ķepīgs, neatstāj lipīgus nosēdumus, pēc tam āda paliek maiga un zīdaina. Bet pilns ar parabēniem. :(
Latvijā kaut kas no Kinerase varētu būt pieejams Mēness (un varbūt arī citās) aptiekās. 

  • AHAVA Dead Sea Osmoter Concentrate - atjauninošs serums, 30 ml / $60
Nāves jūras minerālu koncentrāts domāts ādas atjaunošanai un mitrināšanai. Šis serums mitrina, veicina dzīvīgumu un palīdz cīnīties ar novecošanās pazīmēm. 
Bez parabēniem, SLS, SLES, naftas produktiem un ĢMO. 
Manas sajūtas: šis serums ir ar patīkamu smaržu, diezgan caurspīdīgs, klājas viegli, ar atsvaidzinošu efektu, iesūcas momentā, neatstāj nosēdumus. Pēc tā jālieto mitrinošs krēms. Pagaidām ļoti patīk. 

Internetā neko konkrētu neatradu, kur AHAVAs kosmētiku var nopirkt Latvijā un cik tā maksā, bet saprotu, ka tā ir pieejama (esot aptiekās, Boheme ? veikalos un tml.).
  • bareMinerals Stroke Of Light Eye Brightener 5.3ml / $22
Produkts izgaismo acu apkārtni, samazina smalkās krunciņas un tumšos lokus zem acīm. Izgaismojošais tonis pazūd uz ādas, notušējot nepilnības. Nesatur parabēnus, sulfātus, sintētiskās krāsvielas un smaržvielas, triklozānu, ĢMO, ftalātus, naftas produktus.
Man patika otiņa, tāda elastīga, bet tomēr reizē stingra, ar toni viss ok, klājās patīkami, svītras nepaliek, bet kaut kas tajā manām acīm nepatika.
Latvijā nav pieejams, bet var pasūtīt no internetveikaliem, piem., www.feelunique.com tas maksā 24 EUR.

  • Betsey Johnson Too Too Pretty Eau de Parfum Spray 50ml / $62
Šīs smaržas iedvesmojušas modes dizaineres Betsijas mīlestība uz deju un modi. Rozā pudele ietērpta viņas raksturīgajos tutu svārciņos un pildīta ar saldu, enerģisku aromātu. 
Es piekrītu šim raksturojumam. Man par enerģisku. :)
Neatrodu info, vai Latvijā šīs smaržas var dabūt, (droši vien, ka nē), arī populārākajos internetveikalos tos neatrodu, var dabūt amazon un ebay. 


  • Marc Jacobs Daisy - smaržas, 50ml / $70 
Marc Jacobs apgalvo, ka šīs smaržas esot vieglas un izsmalcinātas reizē, kur jaušams vijolīšu lapu, meža zemeņu un greipfrūta aromāti kopā ar jasmīnu, gardēniju, vijolīšu koka, vaniļas un muskusa aromātiem. Lai nu tā būtu. :) 
Man no šīm sākumā bija jāšķauda, lai gan pats aromāts nebija pārāk uzbāzīgs. Smaržu lietās daudz neko nesaprotu, bet izlikās tāds saldens, puķīgs un, manuprāt, ļoti meitenīgs. Pēc laiciņa jau paliek pavisam "valkājamas". 
Latvijā ir nopērkamas, maksā ~38Ls. 


  • Especially Escada Delicate Notes Shimmer Powder - mirdzuma pūderis, 6g 
Nekur nevaru atrast produkta aprakstu un cik tāds maksā, šķiet, ka to tā atsevišķi nemaz nevar nopirkt. e-Bay cenas svārstās ap $10-$20. Īsti nesaprotu, ko ar to iesākt. Laikam domāts lietot izgaismotāja (highlighter) vietā, galvenokārt vakarā. Izteikts aromāts, acīmredzot, no šī paša nosaukuma smaržām.
Es vēl neesmu mēģinājus, nav bijis piemērots gadījums. Uz kādām Ziemassvētku ballēm varētu izmēģināt, bet man ir aizdomas, ka tā smarža man traucēs. 
Smaržas Latvijā ir nopērkamas, maksā ~38Ls. 
  • Urban Decay Cosmetics Anti-Aging Eyeshadow Primer Potion - acu ēnu bāze - 11 ml / $24
Šis praimeris sola dot 24h ēnu noturību un 8 nedēļu laikā samazināt grumbiņas. High-tech sastāvdaļas cīnās pret grumbām un uzlabo toni un tekstūru, savukārt pigmenti samazina vizuālās nepilnības. Tonis ir līdzīgs oriģinālajam UD Eyeshadow Primer Potion, kas nožūstot kļūst neredzams, bet šim ir neliels caurspīdīgs pigments, kas izlīdzina ādas toni. 
Nesatur parabēnus, sulfātus, ftalātus.
Man pagaidām grūti ko teikt par grumbiņu samazināšanu, bet ēnas tur ļoti labi, nekas nekustas. Tonis tiešām izlīdzina pigmentāciju ap acīm. 
UD Latvijā uz vietas laikam dabūt nevar, bet no interneta veikaliem piegādā (piem., www.lookfantastic.com - maksā 20.75EUR). 
  • Guess Girl - smaržas, 50ml / $52 
Guess meitene esot aizraujoša, spilgta, seksīga, rotaļīga. Aromātā solītas šādas notis - aveņu nektārs, melone, bergamots, Brazīlijas orhideja, akācijas un lilijas, kā arī sandalkoks un vaniļa.
Šo smaržu es pat varu izturēt. Parasti man jebkuras smaržas ir par stipru, izraisa šķaudīšanu un citas alerģiskas reakcijas. Šī ir ok.
Neizdevās nekur atrast info, vai Latvijā var dabūt, bet noteikti var pasūtīt no www.feelunique.com, maksā 40EUR.  

  • Murad Age Reform Complete Reform with Glyco Firming Complex - pretnovecošanās serums, 30ml / $69
Murad serums sola samazināt novecošanās pazīmes, nogludināt, attīrīt un mīkstināt ādu. Rekomendēts kopā ar citiem Dr. Murada sejas kopšanas līdzekļiem.    
Nesatur sulfātus, ftalātus.
Man nebija nekādu īpašu sajūtu, āda varbūt bija maigāka, bet kā man ar vairumu serumiem - pasausināja ādu tā, ka pat ar mitrinošo krēmu pēc tam nebija līdzēts. No tā secinu, ka šis nav īstais serums man. :) 
Domāju, ka gan jau kaut kur šo kosmētikas līniju Latvijā var dabūt, bet katrā gadījumā www.feelunique.com šo konkrēto produktu var iegādāties par 77.63EUR. Cena baisa. 

Kopējais secinājums - esmu ļoti priecīga par to, ka pirkumam dod līdzi bagātīgu klāstu ar "paraudziņiem". Es nekad nepirktu visus tos dārgos serumus tāpat vien izmēģināšanai, tādējādi šī ir iespēja tomēr ar tiem iepazīties un varbūt izdarīt kādu atklājumu. No šiem mani ieinteresēja AHAVAs līnija, varētu pamēģināt kaut ko no citiem viņu produktiem. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru