otrdiena, 2013. gada 19. novembris

San Francisco Soap Company

Ceru, ka visi valsts svētkus godam aizvadījuši! Mēs te Sanfrancisko tā spēcīgi..
Pie reizes neliels pastāsts par kādu Sanfrancisko kompāniju.

Pie San Francisco Soap Company šampūna un kondicioniera tiku pavisam nejauši. 

Lai gan San Francisko no manas mājvietas ir ~stundas brauciena attālumā un turp dodamies vairākas reizes nedēļā uz dažādām latviešu aktivitātēm, nekad nebiju par šādu kompāniju dzirdējusi. Bet biju uz kongresu Sietlā (2 štatus uz ziemeļiem) un tur viesnīcas vannasistabā bija šie miniprodukti. 
Es parasti nelietoju viesnīcas šampūnus, bet nu šis nosaukums mani ļoti ieinteresēja. Uz vietas riskēt negribēju, tādēļ šampūnu un kondicionieri paņēmu līdz uz mājām un beidzot pieķēros izmēģināt. 

SF Soap Company Sugared Citrus šampūns un kondicionieris man ļoti patīk. Patīk smarža, patīk tas, ka pēc lietošanas nesausina galvas ādu, patīk, cik zīdaini mati pēc tam ir. 

BET. Nekur nevaru atrast informāciju par sastāvu. Krāsvielas nav nekādas, šampūns caurspīdīgs, smarža izliekas pietiekami dabīga. Bet vairāk neko nezinu. 

Ja ikviens var viņu mājas lapā nopirkt dažādus ķermeņa un vannas produktus, tad šampūnus acīmredzot pārdod tikai vairumtirgotājiem. Tos ir iespējams nopirkt amazon.com iepakojumos pa 30 (15 šampūni un 15 kondicionieri) vai tikai 30 šampūniņi. Tāds iepakojums kopā ir 0,65 l produkta un maksā $25. 

Ja es zinātu, kas lācītim vēderā, labprāt tādu iepakojumu nopirktu un būtu nodrošināta ar šampūnu ceļojumiem uz ilgu laiku.

Otrs variants - vienmēr nakšņot Ramada Inn, kā lasu, tad šai viesnīcu ķēdei laikam visur iepērk SF Soap Company produktus. :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru