sestdiena, 2014. gada 11. janvāris

Drugstore haul jeb žēlabas par lielveikala kosmētikas nodaļu..

Vajadzēja man vēl vienu kastīti mana make-up krājuma organizēšanai. Atradu lētu variantu iekš Walmart, kas labi der mana rakstāmgalda vajadzībām. Jā, jā, kosmētika tagad ir pārvākusies uz manu datorgaldu, jo vannasistabā tai vairs nav vietas. :) 

Bet ne par to ir stāsts, vismaz ne pašlaik. Tātad, devos uz Walmart pēc kastītes. Nolēmu pie reizes caurskatīt turienes kosmētikas nodaļu. Walmart ir kaut kas līdzīgs Maximai, vismaz kāda tā ir palikusi manā atmiņā. Pārsvarā lētas un bieži vien ne pārāk kvalitatīvas preces. Bet tur ir vērts iegriezties pēc vispārīgām lietām (piemēram, rotaļļietas, trauki, kancelejas preces un tml.), jo mazliet lētāk tomēr ir. Līdz ar to tur arī apgrozās, kā lai to tā korekti pasaka, interesanta publika. Arī šodiena nebija izņēmums.

Bet uz to acis pieverot, devos caurskatīt kosmētikas plauktus. Viss diezgan pavandīts un patukšots.. Manu iecerēto Covergirl Lip Perfection lūpukrāsu Hot tonī, kas, kā stāsta, esot dublikāts MAC Russian Red, tā arī neatradu, viss bija izpirkts. Taču tukšām rokām laukā jau negāju. :)

Pēc kārtīgas pastāvēšanas rindā nolēmu ieskriet arī blakus esošajā Target. Šis ir daudz labāks veikals, tur parasti iepērku vispārīga rakstura drēbes sev un bērnam, šo to mājai utt. Nav tas pats lētākais drugstore, bet vismaz kvalitatīvas lietas un patīkama iepirkšanās pieredze. Nezinu, kas būtu ekvivalents Latvijā, Rimi īsti nē, Target pārtikas nodaļa ir drīzāk tā starp citu. 

Skaistumkopšanas nodaļās abos veikalos nopērkama tikai drugstore kosmētika.
Dažas pārdomas, kas man par tām radās (jāņem vērā, ka es reti tur ieeju, parasti pasūtu internetā): 

1) Man bija jaunums, ka ražotāja informāciju (kā sastāvs, lietošana utt.) uz daudziem produktiem vairs nevar normāli izlasīt. Piemērs no šī tonālā krēma.
Sastāvs ir pielīmēts uz atsevišķām lapiņām, kas ir aizlīmētas ar caurspīdīgu lentu. Tātad, lai es kaut ko izlasītu, man jāplēš vaļā. Tas īpaši attiecas uz dekoratīvo kosmētiku. Prasīja ilgu laiku, kamēr visiem produktiem visu izlasīju. Un tas arī nav forši attiecībā uz nākamo pircēju, kas dabūs manis atplēsto instrukciju. 
2) Čakars salīdzināt produktus uz vietas, ja nav iepriekš viss izdomāts un izpētīts internetā. Skraidīju starp plauktiem (kuri ir gari un daudz) un starp firmām, lasīju, ko varēju, to ostīju, domāju un domāju. 
3) Ļoti daudz apgrābstītu un atvērtu produktu. 
4) Grūti saprast, kādiem ādas un matu tipiem produkti ir paredzēti, reti kuram tas ir virsū rakstīts. Ar matu produktiem ir mazliet labāk. 

Pietiks manas žēlošanās, labāk par to, ko tad nopirku. Sīkāk par visu tad, kad iemēģināšu. 
  • Pacifica Purify Coconut Water Cleansing Wipes - mitrās salvetes visiem ādas tipiem, bez sulfātiem, parabēniem,  kosmētikas noņemšanai un tonizēšanai;
  • Pantene Pro-V Ultimate 10 BB creme - bjūtī balzāms matiem; 
  • Suave Keratin Infusion Dry Shampoo - sausais šampūns visiem matu tipiem; 
  • Revlon Nearly Naked Liquid Makeup - tonālais krēms 120 Vanilla tonī ar SPF20; 
  • Yes to Blueberries Age Refresh Cleansing Facial Towelettes with apple+lemon peel - mitrās salvetes sejas attīrīšanai un mitrināšanai (nevar lietot acīm), 99% dabīgs produkts;
  • Maybelline Great Lash Clear Mascara - caurspīdīga tuša uzacīm un skropstām;
  • NYX butter gloss tonī Strawberry Parfait - lūpu spīdums-sviests;
  • Covergirl lipperfection jumbo gloss balm, viegli tonēts lūpu balzāms ar maigu spīdumu;
  • Revlon Parfumerie Scented Nail Enamel tonī Pink Pineapple - smaržīgā nagulaka.
***
Par kuriem produktiem jūs gribētu uzzināt vairāk? 

2 komentāri:

  1. par Covergirl balzāmu un smaržīgo nagu laku, lūdzu :)

    tās aizlīmētās produktu informācijas ir diezgan pierasta lieta, manuprāt. reizēm gandrīz vai jāpriecājas, ka vismaz tādā formā ir. es parasti info lasu uz testeriem. ja testeru nav, produktu nepirkšu. bet nu protams, apgrābstītas mantas, it sevišķi kosmētikā, ir totāls fui un pē.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, par nagu laku būs pavisam drīz, jo man patīk konfekšu ananāsu aromāts uz maniem nagiem. :)
      Tā jau ir, apgrābstītas drēbes var izmazgāt, bet ko darīt ar palietotu lūpukrāsu.. :(

      Dzēst