svētdiena, 2014. gada 5. janvāris

Izsmidzināmais tonālais krēms - hmm?

Noskatījusies Marlenas no Make Up Geek video, kur viņa salīdzināja Sephora Perfection Mist Airbrush Foundation un Dior izsmidzināmo tonālo līdzekli (par krēmu to laikam nenosauksi), nolēmu pamēģināt es arī. Protams, uz eksperimentiem netaisījos pirkt Dior par $62, jo Marlenas galvenais secinājums bija, ka Sephora ir pietiekami labs un vairāk kā uz pusi lētāks.

Tā nu manās rokās nonāca Sephora Perfection Mist Airbrush Foundation tonī Light. 

Ražotājs sola, ka šis līdzeklis nevainojami noslēps ādas nepilnības un kontrolēs ādas spīdumu līdz pat 10 stundām un dos satīna finišu.
Vieglie, mikro pigmenti ar InstaBlend tehnoloģiju nodrošina, ka krāsa klājas gludi un sedzamību var palielināt pēc vajadzības. Sastāvā esošais sarkanās aļģes ekstrakts pasargā ādu no apkārtējās vides ietekmes.
Sastāvā nav parabēnu, sulfātu, ftalātu, minerāleļļas, bez smaržas, neaizsprosto poras. 

Iepakojumā 75 ml jeb 53g, maksāja $26 no www.sephora.com. Pieejami 5 toņi. 

Esmu mēģinājusi šo līdzekli pieradināt vairākas reizes. 
Kreisā pusē izlīdzināts ar otu, labajā - tikko izsmidzināts
 Galvenie plusi šādam izsmidzināmam tonālajam līdzeklim, manā skatījumā, ir:
  • Ātrā uzklāšana - pāris smidzinājieni un visa seja noklāta.
  • Airbrush efekts - ja iemanās izsmidzināt pieteikami plānu kārtiņu un nemiedz acis procesa laikā, tad rezultāts tiešām ir perfekts. Es kaut kā pilnīgi dabiski sažmiedzu acis un man tomēr ir ar otu jāizlīdzina ap acīm un arī uz pieres. Tie, kam ir perfekti gluda āda un nav nevienas krunciņas, droši vien veiksies labāk šai ziņā. 
  • Laba sedzamība - var sapūst vairākas kārtas pēc vēlēšanās.
Galvenie mīnusi:
  • Viss visapkārt tiek noķēpāts. Skaidrs, ka noklāta tiek ne tikai seja, bet arī mati un nedaudz dekoltē. Tas ir jau rakstīts instrukcijā, ka mati, drēbes un pārējais pēc nepieciešamības jāapklāj ar dvieli, bet arī dvielis procesā tiek ietonēts brūnīgs. Droši vien jāpiešaujas un jāizkopj precizitāte, bet man tas nešķiet pārāk ērti, ja tonālo varu uzklāt tikai, sēžot ar dvieli galvā. Pastāv opcija uzpūst tikai uz otas un tad uzklāt uz sejas, bet tad jau pazūd visa jēga šādam aerosolam. Izmēģināju ar dušas cepuri un visu apkārt noklāju ar papīra dvieļiem, bet arī tas nav pārāk ērti - tik un tā ap matu līniju jāizlīdzina un tomēr šur tur nosmērējās apkārtējās virsmas.
  • Vai nu es par daudz sapūšu vai kā, bet man vietām uz sejas veidojas tāds kā miltains sausums. Līdzeklis uz ādas turas, bet arī nedaudz smērējas - kā pieliek roku sejai, tā roka paliek miltaina.  
Tā kā man nav daudz ādas problēmu, tad galvenā prasība no tonālā ir ādas toņa izlīdzinājums un lai nesausina. Un lietošanas ērtums visām lietām svarīgs. 
Tādējādi mans vērtējums šim produktam: nepatika :(
***

Man līdz ar šo Sephora līdzekli, izsmidzināmie tonālie bija jaunums. Bet izrādās, vēl vairākas firmas tādu piedāvā. Ieskatam, daži piemēri:

Diorskin Airflash Spray Foundation (10 toņi, $62)
Napoleon Perdis Boudoir Mist Spray Foundation (5 toņi, $49)
Aero Minerale Foundation Hydrating Mineral Foundation Mist (10 toņi, $19.99)

Ja vien Latvijā kādā veikalā nepiedāvā, tad šādu produktu laikam būs sarežģītāk nopirkt, jo ar aerosoliem varētu būt piegādes problēma. ASV, piemēram, aerosolus, nagulakas un tml. produktus piegādā tikai ar zemes transportu, skatījos arī Diorskin, no www.feelunique.com uz Latviju neved. Ja ir interese, tad jālūdz kādam atvest vai jāiegādājas ceļojumā. 
***
Kāda jums pieredze - esat mēģinājušas kādu no izsmidzināmajiem tonālajiem līdzekļiem? 

4 komentāri:

  1. šādu brīnumu mums nav, bet es skatījos atsauksmes no dažām youtube meitenēm - kaut kā nelikās galīgi ērti šādu lietot. es labāk pie tradicionālām metodēm pieturētos :) :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es nezinu, ko es biju iedomājusies, bet tiešām nu nav gan ērti...

      Dzēst
  2. šis nu beidzot izskatās pēc produkta, kuru tiešām nav vēlmes mēģināt :) kā var kaut ko tik neparocīgu izdomāt iekš dekoratīvās kosmētikas lauciņa, brr.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu ideja jau droši vien bija laba - padarīt ar aparātiem smidzināmo kosmētiku pieejamāku tautai - aerosolā.. Bet nu konkrētais izpildījums tiešām garām..

      Dzēst