svētdiena, 2014. gada 26. janvāris

Revlon nagu laka ar ananāsu smaržu..

Pie nesenā drugstore haul ziņoju, ka manā īpašumā ir nonākusi Revlon Parfumerie Pink Pineapple scented nail enamel jeb smaržīgā nagu laka. Kaut ko tādu veikala plauktā ieraudzīju pirmo reizi, tādēļ gribējās pamēģināt. Es vispār neesmu baigā sajūsmā par acetonīgo smaku, kas parasti turas pirkstu galos vēl labu laiciņu pēc nagu nolakošanas, tādēļ liku lielas cerības uz šo. 

Ražotājs sola
Kas tas ir: Netoksiska nagu laka ar neatvairāmu aromātu. Pieejama 24 toņos.

Ko tas dara: Dzīvīgie un spīdīgie toņi viegli klājas un nožūstot, viegli smaržo. Smarža saglabājas visu dienu. 

Kā ar to rīkoties: Uzklāt 2 kārtās.

Mani novērojumi
Laka ir stipri caurspīdīga, lai dabūtu toni kā pudelē, man bija vajadzīgas 3 kārtas. Lēni žūst, bet kad nožūst, tiešām smaržo pēc ananāsa. Nācās likt žāvējošo virskārtu, kas kā izrādījās, ananāsu aromātu nenomāca. Savukārt tik bieza kārta uz maniem nagiem ātri lobās nost, jau nākamajā dienā sāk cilāties kā vāciņš.
Aromāts man patīk, noturība un žūstamība tā ne visai. Kopumā - ir ok, bet sajūsmā krēslus nelaužu. :|

***
Dažādā apgaismojumā tonis sanācis citādāks, bet es teiktu, ka zemāk redzamajā apgreidotajā variantā tas ir tuvāks realitātei. 
Te mazliet papildināju ar vienu no nails inc. specefektu virskārtām no Nail Polish Diary komplekta - sudraba krāsas hologrammu Electric Lane. Šī virskārta man no visa komplekta patīk vislabāk. :)


Te savukārt uz šīs pašas smaržīgās gribēju vēl reizi (pirms laukā mešanas) pamēģināt Avon mosaic effects top coat, kas man principā ļoti nepatīk, piedevām stāv jau 3 gadus... Atcerējos - tiešām nepatīk. 
***
Es vēl domāju pamēģināt brūnīgu toni, kas smaržo pēc šokolādes.. Redzēsim, vai pārējās īpašības ar būs tādas pašas. Ja būs, tad gan metīšu mieru šai Revlon laku līnijai. 
***
Kā jums - esat mēģinājušas nagu lakas ar smaržu specefektiem? :)

6 komentāri:

  1. Tā jau var netīšām sajaukt un vēl pagaršot, ja tik labi smaržo :) Man tik noliec ananāsu deguna priekšā! :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu, no pudelītes neieēdīsi, jo tur tā laka smaržo kā parasti. Ananass parādās tikai nožūstot, tad dikti jāgrauž. :)

      Dzēst
  2. Runājot par nagiem, ir kas arī iemēģināts nagu kopšanai? Ar domu, ko lietot, kad nagu laka noņemta un gribās nadziņus atpūtināt?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es vēl mēģinu saprast, kas maniem nagiem vislabāk der. Pagaidām iztieku ar nagu eļļu un kutikulu balzāmu.

      Dzēst
  3. Mmmm... gribās šīs izmēģināt. Pudelītes dizains vien vilina. :) Nesen redzēju veikalā BYS smaržīgās - sakārojās, bet tad atnācu mājās, salasījos atsauksmes par BYS nagu lakām un vairs mēgināt negribās. :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā jau būtu forša, bet vismaz uz maniem nagiem šī laka pārāk ilgi neturās.. Pašlaik gan man ir sajūta, ka neviena laka negrib turēties ilgāk par 2 dienām..

      Dzēst