piektdiena, 2014. gada 7. februāris

Revlon sakostās lūpas jeb atsauksme par Just Bitten Lip Stain + Balm

Nolēmu pamēģināt, kas tad ir lip stain jeb lūpu traips. :)

Kā ar dažādiem izmēģinājumiem, nosliecos par labu lētākam drugstore variantam, šinī gadījumā izmēģināju Revlon - Just Bitten Lipstain + Balm tonī Passion, kas ir tāda drusku gaišāka rozā versija kā uz iepakojuma. Maksā $9.


Ražotājs sola

Kas tas ir: Unikāls divi-vienā produkts - vienā galā skūpstudrošs lip stain, otrā balzāms īpašam komfortam. Pieejams 10 toņos. 

Sastāvs: Sastāvā C vitamīns.

Ko tas dara: Marķieris nodrošina uzklāšanas precizitāti, krāsa neizsmērējas un neizplūst. Caurspīdīgais balzāms mitrina lūpas un dod tām spīdumu. 

Kā ar to rīkoties: Uzklāj lip stain uz tīrām lūpām un nogaida 30 sekundes. Tad var uzklāt atkārtoti līdz sasniegta vēlamā toņa intensitāte. Pēc tam uzklāj mitrinošo lūpu balzāmu, ko lieto atkārtoti visas dienas garumā pēc nepieciešamības. 


Mani novērojumi
Šis pēc būtības ir lūpu flomasters un apmēram tā arī uzvedas - tā izskatās, tāda sajūta uz lūpām un arī noturība apmēram tāda.

Uzklājot, ļoti ātri nožūst un ļoti savelk un sausina lūpu ādu, tādēļ otrā galā esošais balzāms ir ļoti svarīgs - bez tā vai kāda cita balzāma lietošanas neiztikt. Uzklāt ir viegli, flomasters ir pietiekami precīzs. 
Tikai ar Lip Stain
Ar balzāmu velkošā sajūta pazūd un parādās spīdums.
Ar balzāmu
Turas diezgan ilgi un kad noiet, tomēr tonējums lūpās paliek, un to ir pagrūti dabūt nost. Citādi ir ar balzāmu - tas kā jau balzāms, noēdas ļoti ātri un ir diezgan sausa sajūta, tādēļ mitrinošu balzāmu prasās lietot visu dienu.

Man vēl ir tāda īpatnība, ka apakšlūpa ir mīkstāka un mēdz būt sausāka, līdz ar ko šādu flomasteru uzņem labāk un krāsa kārtīgi ieēdas ādā. Līdz ar to ir drusku jāpapūlas, lai uz abām lūpām dabūtu vienādu toni. 

Ja vajag drošu krāsu, kas dos noteiktu toni, nekustēsies no vietas un ilgstoši nebūs jāatjauno, tad šis produkts būs labs. Ja vajag spilgtu un dzīvīgu krāsu, tad no šī nebūs liela jēga, jo tad nav vērts ķēpāties ar balzāmiem - tad labāk uzreiz uzklāt parastu mitrinošu lūpukrāsu. 

Mans vērtējums - ir ok atsevišķos dzīves gadījumos. :| Ikdienai pārāk sausinošs, vismaz manām jau tā sausajām lūpām. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru