pirmdiena, 2014. gada 31. marts

Tanya Burr Lips and Nails

Tanya Burr ir youtube guru, slaveno jūtuberu - Chapmanu  (Pixiwoo māsas un brāļi) ģimenes topošā locekle. Jau kādu laiku sekoju Tanjas aktivitātēm un nupat arī viņa, līdzīgi kā ne viens vien zināmu popularitāti sasniedzis jūtuberis, nākusi klajā ar saviem produktiem - viņa sadarbībā ar Eye Candy izlaidusi lūpu spīdumu un nagu laku kolekciju.
Nagu lakas no Eiropas pasūtīt nevaru, bet lūpu spīdumus gan, to tad arī nolēmu izmēģināt. 

No www.feelunique.com pasūtīju Tanya Burr Lipgloss tonī Chic, 8ml spīdums man maksāja $12.23, (piegāde bija bezmaksas, jo kopējais pasūtījums bija virs 10GBP). Pavisam pieejami 12 toņi. 

Tanya Burr
Ražotāja solījumi:
Lūpu spīdums pabaros un mitrinās lūpas, pieejami bagātīgi toņi gan ar krēmveida, gan mirdzošu finišu, kas rada mitro efektu un dod noturīgu spīdumu. 


Mani novērojumi:

Izvēlējos nude toni, bez īpašiem nodomiem, vienkārši laba "miesaskrāsas" toņa manā kolekcijā vēl nav.

Šim spīdumam ir kvalitatīvs un gaumīgs iepakojums, aplikators ir elastīgā švammīte. Pats spīdums ir ļoti krēmīgs, labi uzklājas, pārklāj manu dabīgo lūpu krāsu - tā ir redzama, bet labākā versijā. Nav lipīgs, un nav arī par šķidru - ļoti patīkama krēmveida konsistence. Pats foršākais ir šī spīduma smarža/garša - tas smaržo pēc končām, nevaru saprast, kādām tieši, varbūt zemenēm vai "Bārbelei" līdzīgs. 

Maybelline
Maybelline
Salīdzinājumam (par šo atsevišķas atsauksmes nebūs) - netīšām pasūtījās viens no jaunajiem Maybelline Color Elixir Lip Color, tonī Nude Illusion ($8.99), faktiski toņi ir ļoti līdzīgi, bet izpildījums... Iepakojums tam ir ok, bet smarža man ļoti nepatīk, tāda odekolonīga, klājums arī mazliet nevienmērīgs. Varbūt ar citu toni veiktos labāk, bet šis konkrētais neko pozitīvu manām lūpām nedod. Pilnīgi noteikti priekšroku dodu Tanya Burr lūpu spīdumam. 

Kopsavilkumā:
Esmu sajūsmā par Tanya Burr lūpu spīdumu, tas kļuvis par iecienītāko ikdienas lūpu produktu, jo tā lietošana ir ārkārtīgi patīkama un arī rezultāts ļoti labs. Domāju, ka šis nebūs pēdējais tonis no šīs līnijas manā kolekcijā. Ļoti iesaku! :) 

***
Pēdējā laikā aizvien vairāk interesējos par jūtūberu radītajiem produktiem. Manā kolekcijā ir Real Techniques otas (no pixiwoo), šis tas ir mēģināts no em cosmetics (Michelle Phan), arī apsveru mēģināt arī kādu no Wayne Goss otām (gossmakeupartist) un noteikti iegādāšos dažas Makeup Geek ēnas (makeupgeek). 
Vēl uzziņai par citiem, ko esmu ievērojusi: MakeupByTiffanyD sadarbībā ar Sigma tapusi "Defining Eyes Palette", CandyJohnson - Imoshion somas, Zoella - Detour saulesbrilles, ChloeMorello Beauty box. 

***
Vai esat mēģinājušas kādus no jūtūberu radītājiem produktiem?

2 komentāri:

  1. vispār metu acis uz tiem Tanya Burr spīdumiem jau kādu laiku - tikai nezinu, vai man tiešām vajag vēl vienu lūpu spīdumu :D

    Wayne Goss otas arī gribu - it kā ļoti labas atsauksmes, tikai nevaru saņemties - visas atļauties nevaru, bet arī nevaru izdomāt, kuru man labāk gribas :D

    AtbildētDzēst
  2. Ja nevajag, tad neko.. bet ja nu savajagas..... ;)
    Jā, šīs otas nav no tām lētākajām.. Es domāju izvēlēties vienu (svārstos starp 11, 12 un 19). Viņam tagad nāk ārā vairāki jauni komplekti, tā ka ir daudz no kā izvēlēties.

    AtbildētDzēst