trešdiena, 2014. gada 28. maijs

Atgriežoties no atvaļinājuma.. kosmētikas noņēmēja kociņi

Sveicināti vasarā!
Atvainojos par pēdējo nedēļu klusumu, man ir mazliet ieildzis atvaļinājums... :) 
Kalifornijā vasara iet pilnā sparā, pārsvarā karstās dienas aizvadu tepat, taču pavisam nesen, maija sākumā bijām ar ģimeni nelielā ekskursijā uz Filadelfiju un Vašingtonu DC. 
Par braucienu drīzumā uzrakstīšu ko vairāk personīgajā blogā, taču šeit par kādu noderīgu lietu ceļojumiem vai citiem izgājieniem no mājas. 

Jau sen gribēju ko tādu pamēģināt, līdz beidzot iegādājos kosmētikas noņēmēja kociņus jeb oriģinālā: Sephora Collection Targeted Eye Remover Swabs. Cena $9, iekšā 20 kociņi.

Ražotāja norādījumi

Kas tas ir: Ērts un precīzs kosmētikas noņēmējs acu un lūpu kosmētikas labojumiem. 

Sastāvs: Bez parabēniem. Oftalmoloģiski testēts, derīgs jutīgām acīm un kontaktlēcu lietotājiem.  

Ko tas dara: Šie "gudrie" tīrāmie kociņi domāti ātriem kosmētikas labojumiem.

Kā ar to rīkoties: Jānolauž iezīmēto kociņa galu un zilais noņēmēja šķidrums satek otrā galā, to samitrinot. Ar mitro kociņa galu labo vai notīra kosmētiku, arī ūdensnoturīgo. 

Manas domas
No vienas puses ļoti ērts izstrādājums, nav jāstaipa līdzi mitrās salvetes vai jāmitrina sauss kociņš, bāžot mutē vai ūdenī. Viss strādā, kā solīts - nolaužot vienu galu, otrs momentā samitrinās un kosmētikas kļūdas vai dienas gaitā radušās nobīdes var izlabot ļoti labi. 

Bet - manuprāt, šī ir liela izšķērdība - pirmkārt, katrs kociņš maksā gandrīz pusdolāru, piedevām, es lietoju tikai vienu galu, otrs aiziet miskastē, jo tas nolūzt pavisam un nav izmantojums sausiem labojumiem - ja nu vienīgi to lieto pirms nolaušanas. Ekstra gadījumiem tas ir ērts, bet tad prasītos atsevišķs iepakojums katram kociņam, lai to ērti ieliktu kosmētikas maciņā vai somā - tagad sanāk staipīt līdzi visu kastīti. Nav jau mega liela, bet tomēr lieks priekšmets. 
Esmu redzējusi lētākas kastītes citām kompānijām (BareMinerals, Almay), taču princips visiem viens un tas pats.

Kopsummā: noderīgs, bet izšķērdīgs produkts. Atkārtoti nepirkšu. :|
***
Esat ko līdzīgu mēģinājušas? Varbūt ir kādas ērtākas alternatīvas?

4 komentāri:

  1. neesmu manījusi pie mums tādus. Bet ideja laba, bet piekritīšu, ka daudz parocīgāk būtu, ja tie būtu individuālos iepakojums, ko var paņemt līdzi, jo kastīti neērti nēmt līdzi un mājās turēt... mājās var uzpilināt kosmētikas noņēmēju un tāpat izlabot :D

    AtbildētDzēst
  2. Ko tik neizdomā :D Fīča interesanta, bet tādu nopietnu pielietojumu reālā dzīvē tādiem neredzu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja būtu individuālais iepakojums katram kociņam, tad droši vien šad tad varētu izmantot.. Bet šādi.. nu jā..

      Dzēst