ceturtdiena, 2014. gada 11. decembris

Dāvanas no Latvijas - Mossa, Planeta Organica, Natura Siberica

Tie, kas man seko ikdienas dzīves blogā, noteikti pamanīja, ka mums bija ciemiņi no Latvijas, konkrētāk, mani vecāki. Agrāk, kad brauca ciemiņi, parasti teicu, lai ved saldumus, maizi utt., taču tagad prātā viena doma - kaut nu atvestu kaut ko no kosmētikas. :) 

Biju lūgusi mammai sagādāt man Mossas putas un Planeta Organica pīlingu, mamma vēl paķēra klāt Natura Siberica pīlingu. 

Kā jau tas mēdz būt no attāluma, saprast, vai produkts derēs, ir pagrūti. Bet lasot tik daudzas labas atsauksmes latviešu blogos, nolēmu, ka jāriskē. Rezultāti ir dažādi, tad nu par tiem turpinājumā. 

Uzreiz jāatrunājas, ka šis nav tas gadījums, kad meklēju ideālos produktus. Es jau savu ideālo AHA produktu esmu atradusi un parasti lietoju to katru dienu (~5% AHA), tik uz atsauksmi vēl neesmu saņēmusies. :)

Pie manis nonāca 3 diezgan dabīgas izcelsmes produkti (cik nu dabīgi var būt laboratorijā gatavoti :) ):
  • Planeta Organica gēls-pīlings sejai visiem ādas tipiem, ar papaijas ekstraktu un AHA skābēm.  Domāju, ka ar šo neviens vairs nav jāiepazīstina, tas ir izgājis savu slavas ceļu pa visiem blogiem. Plašākas atsauksmes, piemēram, no Velvet Mimosa un Urban Glitters. Man šis kopumā patīk. Bet, ja grib piekasīties: 
+ Gēla tekstūra, ļoti patīkama
+ Smarža ir, pat diezgan patīkama
+ Efekts ir, āda ir attīrīta, maigāka un dzīvīgāka
+ Iepakojums ir draudzīgs produkta īpašību saglabāšanai - tumšs un ar pumpīti
+ Kā saprotu, cena ir ļoti draudzīga (Drogās, ap 4EUR)

- Man nepatīk tas, ka pēc 10 minūtēm jānomazgā, labāk patīk produkti, ko ar ko var iet gulēt. :) 
- Nav īsti zināms skābju %

  • Natura Siberica Gentle Face Peeling normālai un sausai ādai ar manžūrijas arāliju, vīgriezi un AHA skābēm. Šis ir tāds kārtīgs skrubītis, diezgan maigs, bet tomēr. Kā skrubis ir patīkams, bet nekas ārkārtējs.
+ Diezgan maigi graudiņi
+ Patīkama konsistence un smarža
+ Attīra ādu

- Nav pārāk ērts iepakojums - skrūvējamais vāks parasti dušā nokrīt
- Nav zināms skābju %

  • Mossa Youth Defense attīrošas krēmputas ar balto jāņogu AHA augļskābēm.
Par šīm es daudz neko nevarēšu komentēt, jo man nebija komfortabla sajūta - tāda kā kņudināšana un apsārtums, kā arī pēc tam sausināta āda, līdz ar ko neturpināju lietot. Droši vien pie vainas sastāvā esošais spirts un lavanda. Atdevu draugiem, viņi priecīgi lieto.
Atsauksmes par šo var lasīt pie Urban Glitters un Ellemmell.










Kopsummā jāsaka, ka nu beidzot zinu, kas no ilgi kārotajiem produktiem man der un kas nē. Kārtējo reizi pierādās, ka tas, kas ir labs vienam, otram galīgi neder. :)
Noteikti nākamgad, viesojoties Latvijā, iegādāšos vēl Planeta Organica gēla pīlingu, par tādu cenu grūti pārtrumpot. :)

10 comments:

  1. man parasti ir tā...nevajag neko, neko nevedied un tad es sadomājos par bērzu sulām, mellenēm, sēnēm...he he he bet to jau neatvedīsi.... man arī ģimene nesen ciemojās...tiku pie ķiplokiem, ko stādīt dārzā un labas lasāmvielas latviski, nezinu kā usa, bet uk ēdamo visu var dabūt, ja grib, ja vajag, parasti gan neko nepērku ..taupos lielajai ēšanai vienmēr tiekot uz latviju.... bet es katrā ziņa tagad zinu, ka man patīk madara sejas tīrīšanas putas....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man no ēdieniem nav tā, ka kaut ko baigi kārotos. Šo un to var veikalos dabūt, bet daudzas lietas uztaisa vietējie latvieši un tad es eju uz pasākumiem paēst. :) Jaunākais hīts ir Laimas tortes (Cielaviņa, Kārumniece, Skudrupūznis un tml.) vietējā meksikāņu veikalā. Tagad gaidu ziņas no Pūres, uz kuriem veikaliem viņi pieved savas trifeles, tās man garšo.

      Dzēst
  2. KAd novembrī biju LV, sapirkos kosmētikas labumus, kurus nevar iegādāties Nīderlandē. Un man arī liela vilšanās Mossas putās, veidojas sausi pleķi uz sejas, nedēļu nelietoja, āda atkal ir ierindā, toties Planeta Organic pīlings paliks uz ilgu kosmētikas plauktā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir līdzīgi sanācis.. Man vispār baigi jāskatās ar "dabīgajiem" produktiem - ja tur vairumā saliktas visādas ēteriskās eļļas un citas kairinošas vielas, tad man parasti ir alerģiska reakcija... :( Bet nu viss jātestē. :)

      Dzēst
  3. Man PO pīlīngu izkonkurēja Madaras jaunā Peel maska, taču Mossas putas lietoju joprojām, un ļoti patīk. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hmm, kad ciemošos LV, noteikti jau nevarēšu atturēties no tās maskas pamēģināšanas.. :)

      Dzēst
  4. Mossa man diemžēl vispār neder. Neder nekas, ko esmu mēģinājusi. Kož, sausina, nemitrina. Žēl, ka tā.
    PO pīlings gan foršs un par smieklīgi zemu cenu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tā cena ir nozīmīgs faktors par labu šim produktam! :)

      Dzēst
  5. laikam, būšu vienīga, kura nav mēģinājusi Mossas krēmputas, jo man nepatīk tā tekstūra :(

    Organikas pilings izskatās interesants, bet pagaidām man ir savs skrubis un savas maskas, kuras labi tiek galā ar saviem uzdevumiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man jau arī ir savs skābju produktiņš, bet nevar tak atturēties, nepamēģinot ko jaunu. :)

      Dzēst