ceturtdiena, 2015. gada 15. janvāris

Sample Society decembra kastīte - Burberry, Estee Lauder, Butter..

Man ir liels prieks, ka Latvijā atkal parādījušās pat vairākas skaistumkastītes (www.glancebox.lv, rigasmetroblogs rakstīja par www.saneribox.lv), par visu plašāk var izlasīt arī pie sugarmakeup. Lai kāds kuro reizi būtu šādu kastīšu saturs, tomēr man tā liekas ļoti laba iespēja par pieņemamām izmaksām izmēģināt vai nu kādu ilgi kārotu produktu vai tādu, uz kuru citkārt varbūt pat nepaskatītos. :)

Es savukārt jau sagaidīju savu Sample Society janvāra kastīti, bet šoreiz vēl gremdējos priecīgās atmiņās par decembra kastīti, kas atnāca ar negaidīti labiem un interesantiem produktiem. Laikam par godu svētkiem..

  • Crabtree & Evelyn Hand Cream in La Source - roku krēms, 25g tūbiņa, maksā $8.
  • Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Cream - pretnovecošanās acu krēms, 5ml paraudziņš. Pilnais 30ml maksā $62.  
  • RGB Nail Lacquer Oxblood - nagu laka, pilnais izmērs $18. 
  • Butter London Lippy Tinted Balm - vidējas sedzamības tonēts lūpu balzāms tonī Mush, pilnais izmērs $20.
  • Burberry Fresh Glow Luminous Fluid Base - izgaismojošs losjons tonī Nude Radiance, 5ml paraudziņš, cena par pilno izmēru $48. 

***
Manuprāt, šoreiz diezgan interesanta kastīte, protams, par produktu piemērotību katram pašam jāpārliecinās.  Man vismazāk noderīga likās lūpukrāsa, jo tas tonis tāds nekās, kā arī izgaismotājs, jo tādus nemīlu daudz lietot.. Bet pamēģināšanas pēc, kāpēc ne. Vērtības ziņā arī par 15$ iegūti vairāk kā $70 vērti produkti.
Ja interesē vairāk kāds no produktiem, noteikti pierakstiet komentāros, turpat arī atbildēšu. 

8 komentāri:

  1. Lauderes acu krēms man ir, atzīstu par labu. patīk, ka nerada tūsku otrā rītā, nav smaržīgs, ta vienkārši atgādina vazelīnu. bet āda ap acīm ir mitrināta un gludāka.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pat neiedomājos, tiešām līdzīgs vazelīnam pēc konsistences.. :) Man pirmais iespaids ir diezgan labs par šo, bet vēl jāpagaida, man acis ļoti jūtīgas..

      Dzēst
  2. Ļoti labs saturs! Acu krēmu labprāt arī izmēģinātu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man nelikās, ka tas varētu būt produkts, kas man patiks (parasti selektīvajai kosmētikai ir traki daudz smaržvielu klāt), bet redz, izmēģināju un liekas tīri labs..

      Dzēst
  3. Šāda veida kastīti arī es nopirktu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Saturs labs, bet cik skaisti bija mazie iepakojumi - bildē nevar tā redzēt, bet mazās kastītes tik feinas, īpaši Butter un Burberry. :)

      Dzēst
  4. Tev nudien atnāca ļoti laba kastīte. Šādu noteikti nopirktu arī es! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, par šo man beidzot bija sajūta, ka ir tiešām liela pievienotā vērtība..

      Dzēst