svētdiena, 2015. gada 15. februāris

5 sīklietas bez kā Tu vari iztikt :)

Laiku pa laikam manos pirkumos vai kādos rakstos varat redzēt jokainas lietas, par kuru lietderību var stipri pastrīdēties. :) Bet es esmu figņu un gadžetu fans dažādās jomās - gan virtuvē, gan elektronikas ierīcēs, gan, protams, arī kosmētikā. :) Šoreiz nāku ar 5 sīklietiņām kosmētiskajā laukā. Vairums lietu pirktas amazon.com. 
  • Ausu sargi - lietoju, krāsojot matus mājās, tās ir tādas kā mazas dušas cepurītes ausīm. Ja matus krāso tumšos toņos, ļoti labi palīdz nenoķēpāt ausis. (Paldies, Māra, par iepazīstināšanu ar šiem!). Šos saražojis Colortrak Tools, maksā ap $4 par 24 gab.
  • Apģērba skočs - ļoti noderīga lieta, īpaši tādiem kā man, kam virinās blūzītes, slīd lencītes un tml. :) Uzlīmē starp 2 apģērba kārtām vai uz plikas miesas pielipina apģērba detaļu, nekas neizkustas no vietas, drēbi un miesu arī nebojā. Šie skoči ir no Hollywood Fashion Secrets, maksā $10, 24 gab.. 



  • Otu gaismiņa - uz make-up otām nav pārāk ērti lietot uz sevis, jo gaisma spīd acīs, bet uz nagu lakas otām gan dažreiz ir dikti ērti - kad nav pārāk labs apgaismojums. Lampiņa ir no BeautyBeam, maksā $10.

  • Sejas/uzacu skuveklis - man noder, jo ir pāris tumšāki matiņi, kas regulāri jāaizvāc, kā arī persikpūkas likvidācijai.. :) Lieto sausā veidā, vienkārši nokasot matiņus. Drusku jāpiešaujas un tad ādu neskrāpē. :) Šie uzacu skuvekļi ir no Tinkle, maksā $3 par 3 gab. 

  • Grima jaucamā palete - kad negribas apķēpāt rokas un n-tās reizes skriet mazgāt, lietoju galvenokārt tonālā krēma un konsīlera uzklāšanas procesā, noder arī eksperimentiem ar ēnām utt. Mana ir no Cinema Secrets, maksā $10, mazais izmērs. 

***
Neviena no šīm lietām nav bizneskritiska, taču katra savu reizi noder. Visdrīzāk šādiem mērķiem var izgudrot kādus DIY vai aizvietot ar jau mājās esošiem priekšmetiem. Bet nu es vienmēr esmu par procesu atvieglošanu.. :) 
Ja man būtu jāizvēlas 1 priekšmets no šiem, es ņemtu sejas skuvekļus. Tos lietoju regulāri un ir ātri un ērti. 
***
Kādus palīglīdzekļus jūs vēl ieteiktu izmēģināt? 

10 comments:

  1. MMm super raksts ;)) Patiesi interesantas "štelītes" tie ausu sargi bija dikti mīlīgi :)))
    Skuvekļi ir pašai, bet kaut kā neesmu ietrenējusies ar viņiem.. es visnotaļ vienkārši ar parasto žileti noskuju nevajadzīgos matiņus uzacīm un arī ir ok:) ( citi gan šausminās, kad es žileti tik tuvu acīm lieku :D )
    Par grimma jaucamo paleti gan domaju, ka vērtīga lietiņa, starp vizažas meitenēm klejo tāds mīts, ka jaucot uz rokas - tā strauji noveco .. tā nu mēs baidāmies, bet rokas vienalga nošmucētas ;))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)
      Uzacis skūt vēl neesmu izmēģinājusi, lietoju ūsu matiņiem un vaigiem.. :) Ja piešauj roku, tad noteikti visu ko var prasmīgi izskūt.. ;)

      Dzēst
  2. Sasmējos par tām ausu dušas cepurītēm :D tik mīlīgi! Pati no Tevis aprakstītajām lietām lietoju uzacu skuvekļus. Reizēm ir situācijas un foto sesijas, kad nevar raustīt matiņus un radīt apsārtumus, tad izmantoju tos.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā tas arī - skuveklis nerada apsārtumu. Esmu mēģinājusi izraut dažus tumšos matiņus uz virslūpas un pēc tam diezgan ilgi ir sarkans..

      Dzēst
  3. uh, apģērba skočš ir feina lieta - ir dzīvē noderējis :)

    AtbildētDzēst
  4. Par apģērba skotču nemaz nezināju, nodērīga lieta!
    Es lietoju grima jaucāmo paleti! Man ļoti patīk!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir, ir noderīga, bet droši vien var ar parasto divpusējo skoču arī mēģināt, ja negribās pirkt speciālo. :)

      Dzēst
  5. No visa augstāk minētā lietoju dažreiz vasarā skoču. Pie mums tas nopērkams Change apakšveļas veikalos. Bijušais Lasenza.
    Par cepurītēm austiņām arī sasmejos :D Nezinaju par tādām.

    AtbildētDzēst