trešdiena, 2015. gada 11. marts

Costco vairumbāze - apslēpto dārgumu zeme :)

Braucu es kārtējo reizi iepirkt lielformāta pārtiku. :) T.i., uz nosacītu vairumbāzi. Pie reizes nolēmu jūs iepazīstināt ar šo veikalu. 

Veikalu ķēde Costco piedāvā pirkt gada biedra karti un ar to var tikt iekšā šinī veikalā un pirkt visu par it kā izdevīgākām cenām. Tikai jārēķinās ar to, ka būs vai nu liels tilpums vai vismaz 2 produkti iepakojumā. 

Bieži vien ir labi piedāvājumi pārtikai, mājas un sadzīves precēm, arī tehnikai, pat savs benzīntanks viņiem ir. Es šad un tad tur kādu drēbi sev nopērku, īpaši zeķes, sporta drēbes vai bērnu kleitas. :) Bet tā galvenais brauciens vienmēr ir pēc pārtikas - dzērieni, gaļa, sieri, saldējums, dažkārt arī krējums, olas un tml. :) 

Kosmētikas nodaļā es līdz šim neesmu vairumā iepirkusies, tik cik zobu skalojamos vai skuvekļus.  Šoreiz pastaigāju tā cītīgāk gar plauktiem, bet mani uzrunāja tikai vates plāksnītes - komplekts sastāv no 9 vates plāksnīšu iepakojumiem.


Nelielam ieskatam foto: 










Vienam cilvēkam priekš sevis šeit iepirkties varētu nebūt izdevīgi, jo gada minimālā biedru maksa ir $50 un preču iepakojumi tiešām ir lieli, bet ģimenei tas jau kļūst ērti un dažreiz arī ekonomiski.

Veikalā uz vietas kosmētikas nodaļā nav īsti nekādas izvēles, bet papētīju online lapu, ir tiešām ne viens vien izdevīgs un man personīgi interesants piedāvājums. Daži piemēri:
  • Mans iecienītais Alterna šampūns+kondicionieris Sephorā kopā maksā $64, Costco tos tirgo par $40,
  • Bobbi Brown 1 gēla laineris parasti maksā $25, Costco tirgo 2 gab.+otu par $37. 
  • Eve Lom Cleanser pie Sephora maksā $135, Costco - $99.
  • 1 litrs Kerastase Bain Satin šampūna Costco maksā $50, Kerastase pati tirgo 250ml par $40. 
Veikalam ir arī savs "house brand" zīmols - Kirkland, zem kura bieži vien slēpjas produkti, kas ražoti pazīstamu zīmolu fabrikās šī veikala vajadzībām. Piemēram, kā stāsta, tad Kirkland šampūnus ražo Pureology un tie esot identiski. 
***
Braucot ekskursijā uz ASV, šis veikals droši vien nebūs jūsu pirmā izvēle, bet, ja ir laiks un radi vai draugi pie kā ciemoties - varbūt kāds aizved parādīt. :)

Dāmām no ASV un UK noteikti iesaku šad tad ieskatīties Costco skaistumkopšanas piedāvājumā - noteikti var atrast kādas pērles! :)

7 komentāri:

  1. Baigi interesanti... es vienmēr aizdomājos, kāpēc man daživeikali patīk vairāk un citi mazāk.... es mammai stāstu kā man patika, ka maii pirkām tur, gaļu tur, puķes tur... viņa saka, ka visur vajadzēja stāvēt rindās.... bet man šolaikos patīk mazie veikali...es saraxtu lapiņu ko man vajag un iedodu vīram nee... vienreiz pabiju šādā pārtikas veikalā - nenopirku neko, otreiz francijāuz booz- pa lēto divas kastes vīna un tad arī dienā pudeli izdzērām, kamēr visas 12 piebeidzām...briesmīgi...tāpat šajos veikalos nepārdod tādasbizcilās preces...es nezinu... bet baigi ieinteresēja šis x

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī tā ir, ka ir veikali, kas uzrunā un ir tādi, kas nu nekādi.. Šajā kaut kā izdodas vienmēr kaut ko nopirkt, un tā ka tie lielie iepakojumi, tad gandrīz vienmēr par daudz!

      Dzēst
  2. Šie varianti ļoti izdevīgi pirms svētkiem, kad daudz dāvanu jāpērk, lielai ģimenei vai pat ar draudzenēm kopā, ja pašiem tik daudz nevajag.
    Vizuāli atgādina DEPO :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas noteikti - pa vairākiem cilvēkiem sadalīt, tad pavisam izdevīgi. Mēs tā sākumā miltus, cukuru, pienu dalījām uz pusēm. :)

      Dzēst
  3. Esmu daudz lasījusi un dzirdējusi par šo veikalu.
    Jā, tiešām, vizuāli atgādinā Depo tikai es domāju ka Costco ir daudz lielāks!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir, ir.. Kalifornijā vispār veikali ir ļoti lieli un šis ir mega. Varētu būt, ka līdzīgs Depo. Šeit gan ir arī tieša Depo kopija, saucas Home Depot, kas ir veikals mājai, bet arī milzīgs. :)

      Dzēst
  4. Dear, you have amazing blog! Great job!
    I’ll be happy to hear your opinion about my blog!)


    Diana Cloudlet
    http://www.dianacloudlet.com/

    AtbildētDzēst