trešdiena, 2015. gada 25. marts

Darbošanās ar Z-Paleti nr.2

Pirms apmēram gada iegādājos savu pirmo Z-Paleti un mēģināju aizpildīt ar dažādām atsevišķajām ēnām. Kā man gāja, var apskatīt te. Nu, principā, neko diži negāja. :) Rezultāts izskatījās šādi:
Vairums ēnu procesā tika traumētas. Skaidrs arī, ka šajā mini izmēra paletē daudz neko vairāk nevarēja pievienot. 

Nupat jau bija atkal sakrājušies visādi acu un vaigu produktu vieninieki vai arī stipri mazlietotas paletes, tā ka nolēmu atkal padarboties. 
Iegādājos lielā izmēra "dome" Z-Paleti, t.i., ar paaugstinātām malām, lai ietu iekšā arī tādi objekti, kurus nav iespējams izjaukt līdz metāla panniņai. 

Neiedomājos sabildēt pašu sākumu, bet te esmu pašā darba karstumā. 
 Ir izķeksētas ēnas, sārtumi un bronzeri no dažādiem vieniniekiem, testerīšiem un paletēm.

Izķeksēti tika:
  • Too Faced Chocolate Bar palete, atsaucos šeit. 
  • Laura Mercier mitrais/sausais laineris tonī Charcoal Grey.
  • Bobbi Brown vaigu sārtums tonī Desert Rose.
  • Laura Mercier acu ēna tonī Plum Smoke.
  • Too Faced Sun Bunny bronzeris.
  • Be a Bombshell Bora Bora palete, atsaucos šeit. 
  • Coastal Scents vaigu sārtumu duo, atsaucos šeit.  

Kā pēdējai ķēros klāt Urban Decay Wallpaper paletei. 


Šo nekad blogā nebiju minējusi, jo tika nopirkta pirms tā sākšanas. Ļoti maz lietota palete, jo man kaut kā ar UD ēnām nesanāk draudzība - šīs ir ar ļoti daudz mirdzumiņiem un līdzīgi kā citas, birst, tādējādi varat iedomāties rezultātu.. Normāla diskobumba (esmu par slinku ēnu aizsargiem..). Kopā ar ēnām tie spīdumi neturas, savukārt pie sejas, ja pielīp, tad gandrīz nevar dabūt nost..





Šo paleti bija dikti viegli izjaukt - kartons viegli atplīsa, panniņas bija pielīmētas ar staipīgu līmi, viegli nonāca un izrādījās no pareiza metāla - nebija jālieto Z-Paletes metāla uzlīmes. 

Te nu ir varas darbi pabeigti. :)

Lielajā paletē plāno dzīvoties pārsvarā acu ēnas, iekļuvis ir arī Bobbi Brown sārtums, jo tas ir ar paaugstinājumu un mazajā neiet iekšā. 

Mazajā paletē savukārt krājas bronzeri un sārtumi..

Šoreiz noteikti veicās daudz labāk, bija daži ieplīšanas/drupšanas gadījumi, bet tas tika izlabots ar smidzināmā alkohola palīdzību. Ēnas pagaidām ir sakārtotas pēc avotiem, no kurienes nākušas, nevis pa toņiem. Otrā pusē panniņām ir ar permanento flomasteru uzrakstīta firma un ēnas nosaukums. 

***
Es varu teikt, ka mērķis ir sasniegts - kopš šis viss ir apvienots vienā paletē, šīs ēnas tiek lietotas daudz biežāk. 

***
Ja vēl neesat paspējuši - vēl 5 dienas var piedalīties bloga Pavasara GIVEAWAY! 

8 komentāri:

  1. huh es arī pamocijos, ņemot āra.. man gan daļa neizņemas, patiesībā, es nesaprotu ar ko tie brīnumi tur ir piekausēti, ka nevar dabūt nost .. dažas ēnas pabira un nācās "līmēt kopā" ar gappas palīdzību ( alko īsti nelietoju, bet šo atveru no grieķijas, nu nezinu pat kāpēc, tāpēc izmantoju to dezinfekcijai vai kosmētikai, jo piemīt patikams vīnogu aromāts)...
    Bet skatos, ka Tev ir gājis daudz vieglāk, kā man ;) Forši, ka tādas parocīgas ēnas trāpījušās :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu dažreiz ir tā pielīmēts, ka es nemaz nemēģinu dabūt laukā. Tā arī pārītis ēnu palika savos oriģinālajos trauciņos..

      Dzēst
  2. Kolosāls radošais darbs. Vienu reizi arī šādi izjaucu ēnas, bet aplauzos, jo apakša nebija magnētiska, tāpēc izmantoju divpusējo līmlenti. Pēc tam tik foršs gandarījums par padarīto :D
    Es jaucu, jo man bija toņi, kurus neizmantoju un zinu, ka neizmantošu, piemēram, koši sarkani, dzelteni. Izmetu liekos.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man lielākā daļa arī nebija magnētiskas, tikai UD ēnas bija. Pārējām līmēju tos metāliņus klāt, kas nāca komplektā paletei (tos gan var arī nopirkt atsevišķi).

      Dzēst
  3. Es ar visu laiku gribu saņemties iegādāties tukšo paleti, kurā salikt visādus mazos susurus :D tev labs darbiņš, kas padarīts :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Manuprāt, tas noteikti ir tā vērts - jo vairāk individuālo iepakojumu, jo lielāka iespēja kaut ko aizmirst, arī vietu aizņem..

      Dzēst
  4. Man arī tādu vajadzētu! Tiešām ir ēnas, kuras stāv vienkārši aizmirstas, jo ir maciņa apakšā!

    AtbildētDzēst