svētdiena, 2015. gada 29. marts

Kā man izgāja ar Caudalie Vinosource līnijas pamēģināšanu

Septembrī klāt Sephora pirkumiem izvēlējos Caudalie ceļojumu komplektu par sakrātajiem punktiem. 

Komplektā ietilpa:
  • Make-up Remover Cleansing Water - micelārais ūdens kosmētikas noņemšanai,
  • Vinosource Moisturizing Sorbet - mitrinošs sorbets,
  • Vinosource SOS Thirst Quenching Serum - veldzējošs serums,
  • Vinosource SOS Morning Eye Rescue - acu krēms.

Kosmētikas noņēmēju izlietoju pirmo, tas jau aizgājis miskastē. Tā bija otrā reize, kad to mēģināju,  atsauksme šeit. Galvenais rezumē - patika. Ja nebūtu vispār nekāds aromāts, tad šo pirktu atkārtoti. 







Vinosource līnija ir domāta ādas mitrināšanai un nomierināšanai, solās būt piemērota arī jutīgai ādai. Sastāvā ir vīnogu kauliņu polifenoli un vīnogu ūdens. 

Jāsaka, ka man sākumā viss patika, lai gan aromāts šiem produktiem tomēr ir diezgan izteikts. Bet tā kā uz to man nekādas alerģiskas reakcijas nebija, tad nolēmu visus likt lietā. Es biju savu reizi katru no produktiem pamēģinājusi un arī tad nekādas reakcijas nebija. 

Diemžēl, kad šiem pievērsos kārtīgāk, man izgāja švaki. Sāku lietot no rīta un vakarā, un otrajā dienā sejas āda sāka it kā reaģēt, es vēl pašaubījos, līdz beidzot 3. dienā dabūju tādas pumpas, kādas man vispār parasti nemetas. 
Tad nu metu šos produktus pie malas un steidzos glābt, kas glābjams. 

Tas, ko pa šīm 3+ dienām novēroju:
- Acu krēmam varētu teikt, ka smaržas nav vispār, tas ir nedaudz atvēsinošs sorbeta tipa krēms. 
- Mitrinošajam sorbetam ir diezgan izteikts aromāts, viegla konsistence, ātri uzsūcas. Man ar vienu pašu nepietika mitrināšanai. 
- Serumam arī ir šai līnijai raksturīgais aromāts, viegla, šķidra konsistence, arī ļoti ātri uzsūcas. 

Kopumā secināju, ka visi trīs krēmi ir ļoti vieglas konsistences, ātri iesūcās un lietojot kombinācijā āda tika pabarota un mitrināta. Šķiet arī, ka lietojas ekonomiski. Diemžēl, aromatizēti. 

Grūti teikt, kas bija pie vainas, vai tomēr tie aromāti, no kā man visbiežāk ir reakcijas, vai kas cits sastāvā. Vīnogu ūdens tas acīmredzot nebija, ja jau varēju izlietot 2 pudeles kosmētikas noņēmēja. 

***
Ja jums parasti nav problēmu ar smaržvielām ādas kopšanas produktos, tad varbūt ir vērts mēģināt, jo tā uz tausti un sajūtām likās patīkami produkti. Bet izteikti alerģiskiem cilvēkiem, vadoties no savas pieredzes, pirms pirkšanas noteikti iesaku dabūt paraudziņus vai vairākas reizes veikalā pamēģināt... 
***
Vēl dažas dienas var piedalīties bloga GIVEAWAY, izloze jau pavisam drīz!

4 komentāri:

  1. No šīs sērijas esmu mēģinājusi serumu, un es to dievinu. Mana āda paliek super mitrināta un starojoša, prieks skatīties :) Kārtējo reizi pierādas, kas der vienam- neder otram.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā jau tas ir, īpaši ādas kopšanā.. Es gan domāju, ka man tas serums bija mazākais vaininieks, bet kas lai to zina. :)

      Dzēst
  2. Es arī mēģināju mini komplektiņu un tā smarža darīja piesardzīgu, bet labi, ka nekādas alerģijas nebija. Bet jāpiekrīt, ka ja neskaita smaržu tāpat kā tev - iespaids kopumā patīkams.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mani tas citreiz tā kaitina, ka foršiem produktiem piegāž klāt stipras smaržvielas un mēģina iestāstīt, ka derēs visiem.. :)

      Dzēst