sestdiena, 2015. gada 7. marts

Real Techniques Bold Metals Collection otas

Kā jau droši vien daudziem, arī manu uzmanību piesaistīja Real Techniques jaunā Bold Metals kolekcija. 

Šī kolekcija no līdzšinējām otām ar krāsainajiem kātiem atšķiras ar visu.. Galvenokārt, tā ir domāta kā luksus kolekcija, mazliet vairāk orientēta uz profesionāļiem. 

Bold Metals kolekcijā ir 7 otas trijās kategorijās:
  • 2 bāzes otas (zeltītā krāsā) - 100 Arched Powder, 101 Triangle Foundation
  • 3 acu (sudraba) - 200 Oval Shadow, 201 Pointed Crease, 202 Angled Liner
  • 2 finiša (rozā zelta) - 300 Tapered Blush, 301 Flat Contour


Paši RT par šo otu stiprajām pusēm min to, ka otu spicie gali palīdz labāk uzņemt produktu, baltie sariņi palīdz labāk redzēt, cik daudz produkts uzņemts, perfekti līdzsvarotie kāti palīdz labāk kontrolēt uzklāšanu. Sariņi visām otām ir sintētiski. 

Visas Bold Metals otas ir garākas par RT pamatkolekcijas otām un kātiņi ir smalkāki un smagāki, tiem noteikti ir luksus fīlings. Sariņi pilnīgi noteikti ir mīkstāki nekā pamat-otām. 

Luksus klases ir ne tikai pašas otas, bet arī cenas un, iespējams, regulārajam RT klientam tas būs neliels šoks. :) Otas pieejamas 3 cenu kategorijās (vismaz ulta.com) - $16 par mazākajām, $24 un $26 par lielākajām (plus nodoklis 8%). 

Ilgi domāju, kuras man noderētu, līdz izlēmu par labu 200 Oval Shadow un 300 Tapered Blush otām. Jāsaka, ka nebija viegli izlemt tieši dēļ tā, ka ne visas otas ir man pierastā klasiskā formā un/vai izmērā. 
  • Mana 200 Oval Shadow ota, mazliet jau sasmērējusies no pirmajiem izmēģinājumiem. Maksāja $16.

Tā galva mani pārsteidza, nebiju gaidījusi, ka tā būs tik liela. Manā kolekcijā īsti nav nevienas tik lielas acu otas, tādēļ nezinu pat ar ko īsti salīdzināt. 

Šī ota formas ziņā varētu būt salīdzināma ar MAC 239 otu, abas otas ir līdzīgā garumā, tikai RT ota ir apmēram 2x lielāka saru daļā. Galvas garums ir aptuveni līdzīgs MAC 217 otai. 

Sākumā nobijos, ko es ar tik lielu darīšu, jo plakstiņi man nav pārāk lieli, bet patiesībā tagad roka sniedzas pēc šīs katru dienu. 

Sarežģītiem grimiem nepalīdzēs, bet, ja ikdienā lietojat tikai 1 ēnu pa visu plakstiņu un gribat to uzklāt un iztušēt ar vienu otu, tad šī būs tieši laikā. Iztušē ļoti labi. 

Un sariņi patiešām ir ļoooti mīksti. Un tas kāts... šausmīgi ērts un manai drebelīgajai rokai tas līdzsvarojums ļoti palīdz. 
  • Svārstījos, vai man vajadzētu vēl kādu no šīs kolekcijas, līdz nolēmu pasūtīt, manuprāt, visuniversālāko otu no lielajām - 300 Tapered Blush. Maksāja $24. Un galīgi nenožēloju. 
Izmēros šī ota noteikti ir mazāka nekā pamatkolekcijas sārtuma ota, šo drīzāk varētu pielīdzināt RT Expert Face Brush. Atkal jau super mīkstie sariņi un ērtais kāts man liekas lielākie bonusi. Izmērs ir ļoti piemērots gan sārtumam, gan konturēšanai, gan bronzerim, gan pūderim, ja nepieciešams. 

Šī, manuprāt, arī ir dikti skaista ota... 


***
Man pašai šīs divas patīk un iegādi nenožēloju. Šīs noteikti ir manas skaistākās otas un arī ar vismīkstākajiem sariņiem. Bet tā kā man nupat jau ir diezgan daudz otu, vairāk pagaidām nepirkšu. 

Interneta plašumos var atrast aizvien vairāk atsauksmju par šīm otām un pirms apsverat iespēju kādu no tām iegādāties, iesaku paskatīties arī youtube video. Es skatījos dažādas atsauksmes - vienam patīk un otram nē, bet jādzird, kādi tieši argumenti tiek minēti, jo šīs otas ir tomēr mazliet specifiskas. 

Otas pašlaik nopērkamas ekskluzīvi tikai ULTAs veikalos&online ASV un Boots veikalos&online UK, bet gan jau ar laiku nonāks arī citur. 

***
Kā jums šīs otas - ir ieinteresējušas?

14 comments:

  1. vizuāli ļoti skaistas... bet nu, gan jau kādu dienu tikšu arī klāt :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, skaistas gan.. cerams, ka viņi izplatīs arī citās vietās, ne tikai ekskluzīvi. Droši vien pašlaik skatās, cik liels pieprasījums..

      Dzēst
  2. Blush ota ir burvīga! Gribu! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šī tāda dikti skaista.. Vispār tās abas ar rozā zelta kātiem ir īpaši skaistas!

      Dzēst
  3. šīs metāliskās kolekcijas ir super izskatīgas, domāju, ka arī labas ;) dikti, dikti tādas gribas ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Skaistas gan! Būtu interesanti zināt patiesas domas no profesionāļa - youtube bieži vien atsaucas tādi, kam tās ir aizsūtītas par velti vai kā kolēģiem un tad nevar īsti saprast, cik atklātas tās domas..

      Dzēst
  4. Superīgas otas, šīs gan gribētos iegūt savā īpašumā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jācer, ka drīz būs visur pieejamas..

      Dzēst
    2. Nav problēmu pasūtīt no RT mājaslapas. Tikko pasūtīju jauno limitēto Sculpting trio un piegāde uz LV tikai nepilni 2 EUR.

      Dzēst
    3. Šīs kolekcijas otas viņi netirgo no RT lapas, jāpērk vai nu no ultas vai boots lapām. Izskatās, ka nupat arī Bold Metals no boots.com var pasūtīt uz citām valstīm, t.sk. Latviju.

      Dzēst
    4. Jā, patiesi. Redzēju, ka lapā ir, bet nepievērsu uzmanību tam uzrakstam, ka tikai veikalos. Bet nu, es domāju, ka tas tik tāds mārketinga triks vien ir. Gan jau arī parādīsies iherbā un citur. Tagad gan tik šausmīgi neizdevīgs dolāra un eiro kurss, gandrīz 1:1, ka skopums piemetas :)

      Dzēst
  5. Es sev ļoti gribu Triangle Foundation Brush, prasīšu vīra māsai lai man atved.. Kolekcija ļoti skaista! Man otas visas patīk!

    AtbildētDzēst
  6. Triangle Foundation ota izskatās tiešām unikāla..

    AtbildētDzēst
  7. piesaista dizains :)
    Ja sanāks, noteikti iegādāšos izmēģināšanai

    Dace no iekodiesmode.blogspot.com

    AtbildētDzēst