svētdiena, 2015. gada 15. marts

Wet n Wild krikumiņi - mini atsauksme

Nesenajā FOTD mēģināju dažus Wet n Wild produktus - mākslīgās skropstas un acu ēnu paleti no sadarbības ar Fergie kolekcijas. For My Peep-ers! Eye kit maksāja $5.99 un komplektā bija krēmveida acu laineris, acu ēnu palete un mākslīgās skropstas. 
Konkrētie produkti, manuprāt, bija diezgan nekādi, tamdēļ daudz par tiem neizplūdīšu. Par laimi, tie nebija pirmie, ko mēģināju, tādēļ uzreiz neatmetu ar roku firmai kā tādai. 

Šis ir kāpēc man tā palete liekas galīgi garām: 

Mazliet par dažiem citiem produktiem, kas man ir iepatikušies un ko šad un tad lietoju ikdienā. 

  • Acu zīmulis Color Icon tonī Green 662B ($0.69)
  • Individuālā acu ēna Color Icon tonī Nutty 252C ($0.69)
  • Palete Color Icon High Wasted Jeans 34421 ($3.99)
Mirdzošā riekstu krāsas ēna un zaļais zīmulis ir pietiekami pigmentēti ikdienas produkti, bet nu nekas tāds traki īpašs. Par zīmuli mana lielākā sūdzība ir, ka tas ir grūti uzasināms - tas ir mīksts un drūp. 

Šeit ēna un zīmulis uz manām acīm. Ēnu gandrīz nevar redzēt, bet zīmulis man pašai patīk tieši dēļ toņa. 

Foršākais produkts, ko pagaidām esmu mēģinājusi no Wet n Wild ir 5 acu ēnu palete High Wasted Jeans. Šo konkrēto toņu salikumu pašlaik vairs neredzu starp aktuālajiem produktiem viņu mājas lapā, taču ir viena ļoti līdzīga ar nosaukumu I'm His Breezey. 


Visi 5 toņi ir ar mirdzumiem, kam vairāk, kam mazāk. Lillā tonis ir ar vismazāk spīdumiem. Visi nedaudz birst. Šīs paletes zvaigznes ir abi gaišie toņi, kuri viegli iztušējas un labi noder izgaismošanai vai akcentiem. Tumšie toņi ir grūtāk iztušējami, īpaši definer tonis, kurš uz rokas ir pa vidu un lillīgais eyelid tonis. Ar pirkstu ēnas uzklājas daudz pigmentētāk nekā ņemot ar otu. Bildē bez bāzes.  

Ja man jautātu, vai es šo iesaku, hmm, nu šo konkrēto laikam nē. Bet kā es saprotu, tad Wet n Wild ēnas diezgan labi kotējas lētākajā drugstore galā, tā ka ir vērts izmēģināt dažādas, noteikti atradīsies pērles. Vēl es gribu pamēģināt viņu nagu lakas, par tām dzirdētas labas atsauksmes. 


***
Kāda jums pieredze ar Wet n Wild? Ir vēl kas mēģināšanas vērts?

14 comments:

  1. Atkal jau interesanti palasīt par tādiem produktiem, par kuriem neko neesmu dzirdējusi ;))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hmm, man likās, ka Latvijā šī firma ir zināma, vienbrīd bija populāri pasūtīt no kaut kurienes..

      Dzēst
  2. wet n wild nagu lakas un atceros oh balto acu z'imuli lietoju vidusskol'a hmmm ... reti, kad patīk experimentēt ar jauniem produktiem.... nosaukumi beuty produktiem tādi smieklīgi vai ne.... zaļais zīmulis tev izskatās ļoti skaisti un lūpukrāsa...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!
      Jā, nosaukumus izdomā kurš par kuru trakākus...

      Dzēst
  3. zīmulis izskatās jauki, superīgi sadarbojas ar acu krāsu.
    mjā, kur tas laiks, kad lietoju Wet n Wild produkciju... bet tad patika, arī nagu lakas :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es atkal tikai tagad pirmo reizei esmu pamēģinājusi.. Un tā kā viņi visu laiku ir redzami drugstore veikalos, tad nekādi nevaru paiet garām. :)

      Dzēst
  4. Skaists koptēls! :)

    Man ļoti patīk Walking on Eggshells ēnu trio. Nākotnē noteikti vēlos pamēģināt kādu lūpu krāsu. :)

    AtbildētDzēst
  5. Wet&wild ēnas man ļoti patīk,vismaz parastās sērijas. Noturība ir laba,pigmentācija arī super. Zinu,ka no Fergie līnijas, acu ēnu bāze tiek daudzināta par labu esošu. Noteikti gribu pamēģināt lūpu krāsas,jo daudzi toņi esot MAC līdzinieki :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tā sāk likties, ka individuālās ēnas varētu būt labākas. Lai gan tā ar ēnām gadās, ka paletēs kvalitāte ir zemāka.

      Dzēst
  6. Vēl kādi interesanti produkti kuri pie mums LV nav sastopami! :) Agrāk man šķiet LV varēja nopirkt Wet n Wild nagu lakas, tas bija kādus gadus 15 atpakaļ kad gāju 6.klasē :) Un nagu lakas bija izcilas! Atceros, ka klasesbiedrenei bija tāda zila royal blue nagu laka un cenas bija pieejamas, cik nu vecāki mums atļāvās tai kosmētikai tērēt. :)

    AtbildētDzēst
  7. Hmm, man gan nav prātā palicis. Es laikam pirms gadiem 15 vairāk koncentrējos uz pazīstamākajām firmām, kā L'Oreal un kas nu vēl rēgojās acu priekšā Drogās. :)
    Tagad laikam jāpasūta no citām zemēm, ja ir interese. Atradu, ka var pasūtīt no www.allcosmeticswholesale.com un gan jau vēl arī citām vietām.

    AtbildētDzēst
  8. Tās zili violetās jau super labi izskatās ;) Sākums gan bij tāds skumjš :( Un zīmulis uz acīm Tev piestāv un izskatās super labi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Bija jau arī skumji.. tik švaka pigmentācija...

      Dzēst